Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar dün tv de bi diyetisyeni dinledim :1rolleyes:
kesinlikle diyet yaprken 3 ana ve 3 ara öğün olarak beslenin,o midenin boş kalmaması lazım :kızgın:
aç kalarak öğün atlayarak diyet olmaz
aksine normal beslenmenize döndüğünüzde kilo alırsınız diyo a.s
krakerlerle beslenen arkadaşlara duyurulur laelaelaelaelae :mymeka:

dimplecim cok gecmiş olsun :teselli:
rabbim tez vakitte şifa versin insallah
dimplecim geçmiş olsun canım.:çok üzgünüm:
alçıyamı almışlar merak etme düzelir doktorlar hep olaya kötü tarafından bakarlar zaten:teselli:
Allah razı olsun teşekkürler julyetçim, yarışçım :çok üzgünüm:
evet alçıda :çok üzgünüm:
ama topuk paramparça olmuş. ameliyatlada bişey yapılamaz, benneyaptımki
eskisi gibi olmaz demiş, yani yürürken sekmesine sebep olacak :1no2:

günaydınn kıslaarr a.s.
dimplecim geçmiş olsun cnmm
inşallah korkulacak bişeyi yoktur babanın :teselli:
inş. cnm sağol
üzülme dimplecim
allah daha beterinden korusun
birde bu yandan bak yerimseniben
haklısın tabii öyle buna şükürler olsun fisfisfis
ama insan onlara hiçbirşey olmasın istiyor işte :çok üzgünüm: bu da mümkün değil ki... herşey bizler için :a015:

günaydınŞenizhayal ,degum,gül hoşgeldiniza.s.dimplem geçmiş olsun bi tanem üzülme hepimizin başına gelebiliyorbenneyaptımkiayrıca daha büyük bir şey olmadığı için şükretyerimsenibenben de kendimi ya çocuklara bi şey olsaydı o zaman canım daha çok yanardı diye avutuyorum:delphin:ve fizik tedaviyle yapılan operasyonlarla düzelir benim ablam 2006 yılında eylüldü galiba cam silerken düşmüştü bileği 9 parça kırılmış ve bir kemik dışarı çıkmıştı burdaki en iyi doktoru sölediler gittik dedi ki garanti veremem bu elini kullanamayabilir ben ameliyat ederim ama sonuç pek iç acıcı olmayabilir ,ama ablam ameliyat sonrası fizik tedavilerini falan yaptırtı şimdi çok iyi kullanıyor o elini yerimseniben hatta doktorda şaşırdı kaydirigubbakcemile3 benim kocacığımın ameliyatı kesinleşti kızlar dün başka doktora gitti aynı şeyi söylemiş bugünde eniştem kendi tanıdığı doktora götürdü öğleyin görüşeceklermiş dr ameliyata girmiş:delphin:2,5 milyarcık gerekiyor ve bizde beş kuruş yokbenneyaptımkiyani beterin beteri vardır diyorum bunada şükür para bulunur sağlık bulunmaz:çok üzgünüm:

herkese günaydnnnŞeniz a.s. bu ne ya takımcak bizde bi sorun var kesin anladım deli deliyi çekermiş ya bizde birbirimizi çekmişiz:roflol: aşem üzülme caım düzelir herşey tek sorun para olsun :çok üzgünüm: allah başka dert vermesin dimpleycim sende üzülme canım :teselli: beterin beteri var bacağı kopanlar var birde bunlları düşünün tekrar geçmiş olsun canım hayalcim tomografi sonuçlarını sorabildinmi haber bekliyorum bende bugün 2 den sonra raporlarımı alıcam bakalaım neler çıkcak başımın ağrısı hala geçmedi her yerim ağrıyor pazar galiba cenazeyle kştururken güneşmi çarptı noldu anlamadım boğazlarım acıyor akşam ateşim çıktı üşümeye başladım istifra ettim zor ayakta duruyorum ya işe zor geldim takımcak dökülüyoruz galiba aşe diyetimide sana söz verdiğim gibi diyet güzel gidiyor bu hafta iyi sonuç alıcam inşallah:Saruboceq: deguşum hoşgeldin Şeniz hepinizi Şeniz

Back