biz yarıstayız almiş cadısı unutma :dilcikar:
unuturmuyum jujum :jeyyar:
hiç aklımdan çıkmıyo ki zaten fisfisfis
onunla yatıp mirmirmirmir onunla kalkıyom benneyaptımki
cumadan itibaren spora kaydirigubbakcemile2 bilem başladım hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz yarıstayız almiş cadısı unutma :dilcikar:
canım öyle düşünme :teselli:
bu bir hafta için gecerli
sonraki hafta güzel kilo verirsin yerimseniben
gecende erdek te öyle döndü
ama sonraki haftalar hep kilo verdi :lepi:
almiş sirseri seni kampa almıs duyduğuma göre kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
juju hanım kötükedihüso beni kimsenin kampa almasına gerek yok :dilcikar:
ben kendimi idare edebiliyom evelallah naniknanik
sadece sirserinin tecrübelerinden faydalanıyom :1hug:
bundan sonra böle olucam:1ninca: hiç bi şeyimden faydalanmayın:mymeka:takımıda bırakıcam sizin engin tecrübelerinizden yararlansın arkadaşlar:1closedeyes:bu hafta yokum yaz ayrıldı diye:1closedeyes:
tısım sirseri diyetisyene gidiyoserserinin nesinden faydalanıyorsun
duyamadım daa
şekercim oğluşuna allah acil şifalar versinmerhaba kızlar,1.liğimizi tebrik ediyorum:hooray:.hepimiz süperdik.inşallah devamıda gelir. artık takımlar korksun bizdenlülülülülülü. ben ancak yeni girebildim kk'ne. hafta sonu oğlum hastaydı.grip,boğaz enfeksiyonu birde diş çıkarıyor.çok kötüydü ya geceleri hiç uyumadı,doğrudürüst yemek yemedi:çok üzgünüm:.eczaneyede ancak öğle gibi geldim. valla 1 haftada alışmışım size,özlemişim kızsırnaşık şey.hepinizi öpüyorum.
bundan sonra böle olucam:1ninca: hiç bi şeyimden faydalanmayın:mymeka:takımıda bırakıcam sizin engin tecrübelerinizden yararlansın arkadaşlar:1closedeyes:bu hafta yokum yaz ayrıldı diye:1closedeyes:
sölemicem kimseye:dilcikar:gitcem 60-69 topiğine oraya yascam ben:dilcikar:şekercim bebişimize geçmiş olsun tatlıma.s.
benim hep böylemi gidecek ya 2 ver 3 geri al kilolarısenağlama
şekercim geçmiş olsun canım ogluşuna acil şifalar dilerim
aşem bizi bırakıp nereye gidiyon
bizi jujunun insafınamı bırakacan:roflol:
tısım sende gidersen kesin bizide takımdan atar naniknanik
öyle olsun şirin hanım :dilcikar:
ben kendimi takımdan atuyorum artık :dilcikar: