biz yarıstayız almiş cadısı unutma :dilcikar:
canım öyle düşünme :teselli:
bu bir hafta için gecerli
sonraki hafta güzel kilo verirsin yerimseniben
gecende erdek te öyle döndü
ama sonraki haftalar hep kilo verdi :lepi:
almiş sirseri seni kampa almıs duyduğuma göre kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
juju hanım kötükedihüso beni kimsenin kampa almasına gerek yok :dilcikar:
ben kendimi idare edebiliyom evelallah naniknanik
sadece sirserinin tecrübelerinden faydalanıyom :1hug:
bundan sonra böle olucam:1ninca: hiç bi şeyimden faydalanmayın:mymeka:takımıda bırakıcam sizin engin tecrübelerinizden yararlansın arkadaşlar:1closedeyes:bu hafta yokum yaz ayrıldı diye:1closedeyes:
tısım sirseri diyetisyene gidiyoserserinin nesinden faydalanıyorsun
duyamadım daa
şekercim oğluşunamerhaba kızlar,1.liğimizi tebrik ediyorum:hooray:.hepimiz süperdik.inşallah devamıda gelir. artık takımlar korksun bizdenlülülülülülü. ben ancak yeni girebildim kk'ne. hafta sonu oğlum hastaydı.grip,boğaz enfeksiyonu birde diş çıkarıyor.çok kötüydü ya geceleri hiç uyumadı,doğrudürüst yemek yemedi:çok üzgünüm:.eczaneyede ancak öğle gibi geldim. valla 1 haftada alışmışım size,özlemişim kızsırnaşık şey.hepinizi öpüyorum.
bundan sonra böle olucam:1ninca: hiç bi şeyimden faydalanmayın:mymeka:takımıda bırakıcam sizin engin tecrübelerinizden yararlansın arkadaşlar:1closedeyes:bu hafta yokum yaz ayrıldı diye:1closedeyes:
sölemicem kimseye:dilcikar:gitcem 60-69 topiğine oraya yascam ben:dilcikar:şekercim bebişimize geçmiş olsun tatlıma.s.
benim hep böylemi gidecek ya 2 ver 3 geri al kilolarısenağlama
şekercim geçmiş olsun canım ogluşuna acil şifalar dilerim
aşem bizi bırakıp nereye gidiyon
bizi jujunun insafınamı bırakacan:roflol:
tısım sende gidersen kesin bizide takımdan atar naniknanik
öyle olsun şirin hanım :dilcikar:
ben kendimi takımdan atuyorum artık :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?