Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaşlar birinci olmuşuz çok mutlu oldum ..birinci olmamızda tehditlerin :roflol:ve uyarıların payı büyük sanırım :lepi: açıkcası bende işe yeradı ..hem uyarılar hem sağlık sorunları....çok mutlu oldum..hihoyyyt bugünkü yediklerim:

sabah: 1kepek üstüne 1 karper peynir.

öğle: 1 kase çorba...3 kaşık bezelye yemeği ve 2kaşık yoğurt

ara:1 bardak yağsız süt

akşam:lahana çorba fırında et brokoli ve havuç salatası var...

tekrar 7.takımın tüm üyelerini tabrik ediyorumhihoyyyta.s. :içelim:

juliet canım haklısın son zamanlarda paylaşımlarım iyice azalmıştı...bunu sebebi kilo veremediğim aksine aldıgım için motivasyonum düştü ...bu şekilde grubta boşu boşuna yer işgal ediyordum benim yerime başka arkadaşların hakkını yemiş oluyordum...özür dilerima.s.umarım bundan sonra takıma gelicek arkadaşlarım için ve grup için faydalı olur herşey...takımdan ayrılsamda arada gelir yazılarınızı okur yazarım belki size...bu arada ben su anda kilo verme açısından kendime güvenmiyorum ama ilerleyen dönemde tekrar zayıflama takımlarına alınma şansım var mı?hepinizi öpüyorum ....zayıflama maratonunda başarılar mutluluklarr:enbuyukkk:

Şu zayıflama ilaçlarıyla ilgili bir araştırma yapıyorum kafayı taktım ben bu haplara uyuz oluyorum ya haksız yere üstümüzden para kazanmalarına. biliyorum bu konuyla ilgili topikler var oraları düzenli olarak inceliyorum ancak benim için önemli olan azda olsa tanıdığım insanların tecrübeleri bilgileri çünkü inandığım insanlardan bir şeyler duymak istiyorum.
sizlerden istediğim şu şayet mümkünse
Hepinizede şimdiye kadar kullandığı piyasada olan ot çöp harici tablet şeklinde satılan reçeteli yada reçetesiz hapların isimleri .sizlere etkisi (olumlu yada olumsuz)
ve hapları kullanım süresindeki yeme durumunuz (diyet yapıp yapmadığınız)
ve geldiğiniz nokta sonuç ne oldu.
Hazırladığım soruları alıntı yapıp aynen cevaplarsanız (kullandığın her ürün için ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim)bana çok yardımcı olursunuz.Bu konuda ciddi bilgi toplamak benim için gerçekten önemli.

Bilgisini ve paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum

ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER

Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:...................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................
Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................
Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................
Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................

haftasonu buralara pek kimse uğramıyor ve sıkıcı geçiyor.......
bugün yediklerim:

sabah:1dilim kepek ekmek..1 karper peynir..2 domates..

ara:1 bardak çay.

öğle : ekmek arası tavuk döner

ara: süt

akşam: 1kase çorba 1parça kaz eti ve salata...

ara:1 portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…