How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok uykum var mirmirmirmir
hafta sonuda cok yedim :mymeka: şiştim resmen balon gibiyim pantalon bile sıkıyo senağlama
bana acil bişi lazım bu şişkinliği alacak birde 4 gün elma sirkemi içemedim içseydim böyle olmazdıı
en iyisi egzersizleri sıkı tutmak
offf dün tartıldım psikolojim bozuldu
bugün hemen nette gezmeye basladım 5 in 1 alcaktım vazgectim sonra
offff karnımda gurul gurul

almişşşşşşşşşşş :asigim:

20070807_2_1186481686_1x7y.jpg

:roflol:

TÜNAYDIN kıssllarrr anca gelebildim haftaya yoğun başladımumarım sonu öyle olmaz:delphin: zaten hafta sonu hiç dinlenemedim çok yorgunum ve uykum var saçlarım dikildi resmenlaelaelaelaelae cumartesi akşam annem geldi bi yandan temizlik yaptım gece pasta tatlı falan yaptım bi yandan yemek falan cuma akşamıda görümcem pazar gelicez dedi tamam dedim ama öğleden sonra demişti sağolsun kayınvalidem kendi evi dağılmasın masraf olmasın ve gürültü şamata olmasın diye her zamanki gibi sabahtan toplayıp getirmiş delikafadulden öğlene börek kısır mercimek köftesi pasta yaptım akşamada çoba yemek börek pilav tatlı sağolsun görümcemin 1.5 yaşında ikizler 6 yaşında oğlu birde benim oğluşum evimde didilmedik dağılmadık kırılmadık yer kalmadı inan onlar bişey değil ama gürültü öldürdü beni tabi kociş kendi ailesiyken öğlen kaçtı gitti hiç çekemiyo :mymeka: benim başıma 4 çocuk 2 görümce kayınvalidem annem akşam üzeride enişteyle eşim geldi yemekten tam kalktık eşimin dayısı teyzesi geldilaelaelaelaelae tam 12 saat çocuk gürültüsü öldürdü beni delikafadulden 2 dakika oturamadım tamda regilim başladı bel ve karın ağrısıda bi yandan ikiz çocuk çok istiyorum ama dünden sonra yasakkelime tekrar düşünsemmi acep didim :roflol: çok kötü bi hafta sonuydu hiiç dinlenemedim birde eşim gece demezmi yuh artık ya bi pazarımız var sabahtan da gelinmezki :mymekea: sus dedim sen çekip gittin sanki bişey yapmış gibi :mymeka: birde konuşuyor anlıcanız çok yorgunum ve uykum var birde annemi eve bıraktık sonradan öğrendik hırsız yoklaöış gece polis faan gelmiş alt apartmanda bir eve girmiş hırsız snra annemimkini zorlamışlar ama çelik kapı diye ve kilitli diye açamamışlar sonra kaçmışlar kilit kısmını biraz oyup sökmüşler polisler ifade almaya gelmişler ben yorgunum diye annem bize haber vermemiş sabah öğrendim:çok üzgünüm: anlıcanız kötü ve yorucu bi hafta sonuydu
almişim doğum günün geçmişte olsa kutlu olsun canım üzülme daha önünde nice seneler var eşinle hatta çocuklarınla kutlayaccağın :1hug: a.s. Şeniz hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz çok konuştum galiba :roflol: valla içimi dökmesem patlıcaktım :roflol:

oy kıyamam nan ben deli danama:teselli:geçmiş olsun önce annene sonra sana:roflol:ben de yoğundum hafta sonu misafir geldi 2 gün boyunca temizlik işi hep yarım kaldı:delphinperdelerin yarısı yıkandı camların birazı silindi:roflol:

jujum sen haftaya ytakıma gircen bu gidişle:mymeka:korsene mi güveniyodun da yedin nan o kadar:mymeka:B]

nan sirserii korseyide evde bıraktım o olsaydı en azından frenliyordu beni
diyette olduğumu unutturmuyordu bana :roflol:

ee annişkom güzel yemekler yapmış
bir de köpteciye gitiik
sabah 5 e kadar okey oynadık kahve kola cay ıvır zıvır birde wc ye cıkamadım hiç
olacağı buydu :roflol: :roflol:
ben baslayım kuru kayısıya kaydirigubbakcemile3

Back