Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha didemedim ühüüüüüüüüüü senağlama
boşa kendinizi yormayın zeytinle juli istanbulda daha birbirlerini görmedi:roflol: ben olsam 50 kere gitmiştim:roflol: şirinim sen üzülme ben bu 3 ay içinde gelicem sakaryaya bukadar istiyosan uğrarım sanada arifiyeye gitmeyi düşünüyorum
nan hasta etmen adamı hasbalar:mymeka: süprüsün gerisini dimedim dahakaydirigubbakcemilesakarya ve bursayıda çağırcaktım gelmeslerse 1-2 saat yola kaydirigubbakcemileyapcaktım...angel delisi takıma yazcamız için sen de okur ben de ben de gelirim derdin alırdık seni de delikafaduldenbi de deguşumu istiyom ben
tam cıkıyoduk eşime iş yüklediler
köpürdü sinirden
bende sakin ol aceli yok gideriz diye yatıstırdım
bekliyorum işinin bitmesini
sanki cok iş var yaa
uyuzluğuna mı yapıyorlar anlamadım
efferinnn yatıştırmakla ii etmişin acele etmeyin bencede julyy
hımmm sirserii bisde yedik ya sabah sölerdin öğlene kalmaz gelirdimm:dilcikar:
babamın uçakları var yaa Çok üzgünüm çoook :mymeka:
jujum gitmeden bi şey dicem hemen hayal de okusa iyi olurdu ama yazmaya ancak vakit buldum yeni aklıma geldi ...kuzucum eğer duyduysan seren serengil yine bebeğini kaybetmiş 3,kez:çok üzgünüm:sebeb olarak doktorlar eskiden içtiği zayıflama hapları olabilir demişler tansiyon yükseliyormuş sürekli hamileyken .Tansiyonun yükselmesi demek bebeğin zehirlenmesi demek yani ölmesi nolur kimse kullanmasın şu ilaçlarıyerimsenibenben daha geçen haftaya kadar araştırordum ne alsam diye ama karaciğer yazısını okuyunca vazgeçtimbenneyaptımkivücudumuza boş yere bilinmeyen bir sürü şey yüklemeyelimyasakkelime
tamam tamm as nas yapak dedik yine köteği yidikk :1closedeyes:
kıs angel babanın uçaklarına söle hayrına hepimiz alıp sonra dağıtıversin:roflol::roflol::roflol:
::))