How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan hasta etmen adamı hasbalar:mymeka: süprüsün gerisini dimedim dahakaydirigubbakcemilesakarya ve bursayıda çağırcaktım gelmeslerse 1-2 saat yola kaydirigubbakcemileyapcaktım...angel delisi takıma yazcamız için sen de okur ben de ben de gelirim derdin alırdık seni de delikafaduldenbi de deguşumu istiyom ben:delphin:

boşa kendinizi yormayın zeytinle juli istanbulda daha birbirlerini görmedi:roflol: ben olsam 50 kere gitmiştim:roflol: şirinim sen üzülme ben bu 3 ay içinde gelicem sakaryaya bukadar istiyosan uğrarım sanada arifiyeye gitmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile4

istememmi canım benim ugra mutlaka ugramadan geri gidersen küserim bakkkŞeniz

nan hasta etmen adamı hasbalar:mymeka: süprüsün gerisini dimedim dahakaydirigubbakcemilesakarya ve bursayıda çağırcaktım gelmeslerse 1-2 saat yola kaydirigubbakcemileyapcaktım...angel delisi takıma yazcamız için sen de okur ben de ben de gelirim derdin alırdık seni de delikafaduldenbi de deguşumu istiyom ben:delphin:

Şeniz:asigim::teselli:

jujum gitmeden bi şey dicem hemen hayal de okusa iyi olurdu ama yazmaya ancak vakit buldum yeni aklıma geldi ...kuzucum eğer duyduysan seren serengil yine bebeğini kaybetmiş 3,kez:çok üzgünüm:sebeb olarak doktorlar eskiden içtiği zayıflama hapları olabilir demişler tansiyon yükseliyormuş sürekli hamileyken .Tansiyonun yükselmesi demek bebeğin zehirlenmesi demek yani ölmesi nolur kimse kullanmasın şu ilaçlarıyerimsenibenben daha geçen haftaya kadar araştırordum ne alsam diye ama karaciğer yazısını okuyunca vazgeçtimbenneyaptımkivücudumuza boş yere bilinmeyen bir sürü şey yüklemeyelimyasakkelime

efferinnn yatıştırmakla ii etmişin acele etmeyin bencede julyy
hımmm sirserii bisde yedik ya sabah sölerdin öğlene kalmaz gelirdimm:dilcikar:
babamın uçakları var yaa Çok üzgünüm çoook :mymeka:

tüpürme smilsi:mymeka:nan İstanbul a gideceğimi burdan yazcaktım diyom annamıyon mu sen:mymeka:perşembe yazardım çünkü cuma orda olacaktım cumarteside buluşma ayarlamaya çaluışcaktımbenneyaptımki babanın uçağıyla 1 saatte gelirdin sen de:dilcikar:

jujum gitmeden bi şey dicem hemen hayal de okusa iyi olurdu ama yazmaya ancak vakit buldum yeni aklıma geldi ...kuzucum eğer duyduysan seren serengil yine bebeğini kaybetmiş 3,kez:çok üzgünüm:sebeb olarak doktorlar eskiden içtiği zayıflama hapları olabilir demişler tansiyon yükseliyormuş sürekli hamileyken .Tansiyonun yükselmesi demek bebeğin zehirlenmesi demek yani ölmesi nolur kimse kullanmasın şu ilaçlarıyerimsenibenben daha geçen haftaya kadar araştırordum ne alsam diye ama karaciğer yazısını okuyunca vazgeçtimbenneyaptımkivücudumuza boş yere bilinmeyen bir sürü şey yüklemeyelimyasakkelime

evet ya kadına çok üzüldüm 3 bebegimi bu
bide insan kendi başına gelince olaylara daha farklı bakıyorr

yok dün bi baktım ben mutfaktayımm
paşamm oturma odasını topluyorr bişiler yapıyor
ama ben bişi sölememiştimm
söyleyince yapmıyor benneyaptımki
anlaşmaa yattı cnmm mirmirmirmir
bu heriff canı isterse yapıcak belliii
ben de başka yöntemler arıcamm napimm kaydirigubbakcemile3

kıs angel babanın uçaklarına söle hayrına hepimiz alıp sonra dağıtıversin:roflol::roflol::roflol:
julim hakkaten nan sen hamileliğin hemen öncesinde fx15 kullanmıştın dimi :uhm: benim bugüne kadar kullandıklarımı saysam sayfa yetmez aşem :roflol: ama ben doğumdan sonra kullandım hep valla ya düşünüyomda kullanmadığım kalmadı :roflol: ot toz hap sıvı setler her ay bi yenisini denedim delikafadulden bi lidayo denemedim oda adam ölüp piyasadan kaldırıldı yetişemedim :::))

Back