How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ilişmeyin nan bana:mymeka:stresliyim dedik dimisenağlamasebebe gelince sabah tartıya çıktım benneyaptımkikaç haftadır hergün spor yapıyorum ya yediklerime dikkat ediyorum ya akşamları ekmek yemiyorum ya hadi dedim belki azıcık gitmiştirkötükedihüsoyok anam ne gitmesi sabah sabah benim bütün sinirlerim ayağa kalktı rakamı görüncekötükedihüsoneden böyle oluyor arkadaşlar nerede ne yalnışı yapıyorum bu nasıl metabolizma yasenağlamabiri beni durdursun benneyaptımki

amaaaaaaaaaan sirserii bumu dert ettiğin şey :mymeka:
diyon sana bak 52 lil almiştem bile daha zaıf duruyon yerimseniben
hem kafana taktıkça hiç veremezsin
beyinin rahat bırak artık
sirkeli su falan yapıyormusun yada elma cayı
bi takviye yap

birde masa basında otururken

sandalyede dik otur ayaklar yere bassın
ellerini baldırlarının üstüne koy tüm gücünle bastır midenin acığıdını hissedeceksin sık sık bunu yap
birde derin nefes al ver alver
yani göbeğini içeri çeke çeke canım
bir yapısta en az 20 kes yap günde da sık sık tekrarlar
dünden beri yapıyom midem ve göbeğim yanıyo

günaydın kızlarrrrr :roflol: nan serseri bi kerede bişeyimiz aynı olmasa şaşcam ha:roflol: sabah içimden geçti tartılayım didim birde boşver dedim sonra tartılayım didim çıkıp çıkmamakta tereddüt ettim keşke çıkmasaydımkötükedihüso gözlerim yerinden fırladı :1shok: sinir oldum :kızgın: bende sabah aynı durumdaydım şimdi şimdi attım üzerimden
günaydınnnmirmirmirmirbugün yoğunum haberiniz olsunbenneyaptımkihatta kaç gün sürer bilmiyorum:delphin:sabha sabha srse akıyo her yerimdenkötükedihüso
her yerinden ne akıyo anlayamadım :roflol: :roflol: eyse zopa yemeden kaçem
offf kafayı yicem bu iş mayıs sonunda bitmeli ne kadar eziyet varsa hepsini çekcem ya ben almiş dediğin gibi yapıyoum ama elma sirkesi çok kötü yakıyor ve midemi bulandırıyor inan gırtlağımdan mideme kadar geçtiği her yer yanıyo sonrada kazıttırıyoru midem daha aç hissediyor dayanamadım az önce 1 poğaça yedim:mymeka: sanki daha çok acıktırıyor beni nerde yanlış yapıyom ben yaaaaaaaa:delphin:

neyimize neremize gülüyon nan:mymeka:ağlanacak halimize mi kaydirigubbakcemileayrıca pes diyorum bu kadar aynı olmaz nan:roflol::roflol:yok yok senle ben kesin ekizdik bizi evlatlık verdiler başka başka ailelere:roflol:

julim onu geçen hafta sağlık ocağındaki dr da demişti evet yerimsenibenhatta yazim takıma diyodum ki sen hatırlatmışsın iyi oldu:çok üzgünüm:ama bana günde yaptığım 1 saat sporun faydası olmuyo bunun olur mu kibenneyaptımki

almiş fesatlık yapma nan:mymeka:fotoda öle gözüküyo işte yoksa senle ben yanyana gelsek :delphin:gerçekler değişmiyo:çok üzgünüm:

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
bugün canım sana satasmak istiyo
var mı bi dicennn Çok üzgünüm çoook
hadi gel sataş bakalım Çok üzgünüm çoook
ben de sana sataşıp stres atarım biraz olmamı :mymeka: :mymeka:

offf kafayı yicem bu iş mayıs sonunda bitmeli ne kadar eziyet varsa hepsini çekcem ya ben almiş dediğin gibi yapıyoum ama elma sirkesi çok kötü yakıyor ve midemi bulandırıyor inan gırtlağımdan mideme kadar geçtiği her yer yanıyo sonrada kazıttırıyoru midem daha aç hissediyor dayanamadım az önce 1 poğaça yedim:mymeka: sanki daha çok acıktırıyor beni nerde yanlış yapıyom ben yaaaaaaaa:delphin:

:mymeka:sen şuna poğaça canım çekti de sirkeyi bahane ettim desene :roflol:
nan oğlum ballı içsene o zaman :içelim:

gulicim günaydın yazısını herkes sana cevap versin diye mi yazıyosun:mymeka:biz her sabah biri bize günaydın desin diye mi açıyoz takımı kaydirigubbakcemileişi olmayan girer bakar okur sen de katılsana :delphin:köşeye geçip sessizce bekliyeceğine bi şeylere yorum yapsanayerimsenibenay bugün ben kötüyüm susim nan:1ninca:kötükedihüsone yedin ne içtin kaçamak yaptıın mı gr değişiklik var mı de hele bakalımsengözlerimebaksanab

Back