Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nee bitter mi :mymeka:
gelirsem yanınızaaaaa sizin

ne dimek kallisim benim :1hug:

oo degus hanımlar gelmişler
şeref vermişler

bitter bi parçada hakkımızz var özellkle ikindidee
hoşbuluk tekirdağ güzeliii napıyorsun sen bakim fx kaydirigubbakcemile
kallişşcim sende hoşgeldin spike baktım maşşlahhh toparlanmşş
benbugun işden çıktım pazara uğradım 2 tane sokak köpeği geldi yanıma açma aldım başlarda yemediler sevince yemeye başladılar elimden kapmaya çalışıyorlarrr
sonra annem geldii gene nerden buldun bunları dedi herkes erkek bulurr benim kızım köpek kedi bilummum canlıların peşinde koşarr dedii kaydirigubbakcemile3
ama benden mutlusu yokkk şuan onların gözlerındeki muttluk yetti bana bisevinçle işe döndümm şimdide kahvemi yudumluyorum anlatmak istedim

edim kıskançlık sezdim sanki bu durumda bensırnaşık şeyjujum sen dede aynı durum var :icecream:

kıskanmakmı yokda bende senle şöyle bi kahve içmek isterdim içim gitti de ondan olsa gerek kaydirigubbakcemile
toplaşşıp hepbirlkte kaynatsak dimii
şimdi gitmem lazım işe dönmemgeerekıyorr gidip azcuk başlarına dikiliyim :1closedeyes:
hepinize iyi haftasonları kızlarrr a.s.

Hayattan öğrendiklerimiz.....

Sevgi ön önemli varlık di mi hayatımızda...ister kedi ister köpek ister bebek ister çiçek olsun küçücük bi şey bizi mutlu etmeye yetiyo:asigim:

dostluk....isimlerini sayamayacağım kk da da var olan bazı şirin varlıklar:asigim:

sağlık.......

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

eveeet şekerparelerim :1hug:
bu hafta hiçbirimiz kilo almadık
bu bizim için bir ilk :lepi:

yellowdaisy hem 15 günde 500 gr verme kuralımıza hemde zamanında bildirim yapma kuralımıza göre 2, uyarılarını alıp diskalifiye olmustur.

yapımda ve sunumda emeği gecen herkese tesekkür ederim
88, etap ta görüşmek üzere

Son düzenleme:

:asigim: :1hug:Şeniz :asigim: a.s.

şekercim bildirimi en son yapan açıklar onu sen işin varsa bak ...ama ben bi göz attım şu ana kadar yapılan bildirimlerde biz birinci gözüküyoruz:hooray:

nan sirseri mayınım bu kural değişeli 5 hafta oldu :mymeka:
en son yapan değil
artık sırayla oluyor
bu hafta 5, takım yapacak bildirimi
2 hafta sonra da biz
bilgin olsun sirseri mayınım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…