• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkür ederim kızlar Şeniz
burdakinden bi 2 kg daha azım şu anda
az kaldı hedefime yani kaydirigubbakcemile2
maşallah diyelim canım tüpürme simili olsaydı nazar değmesin diye tüpürürdüm am yok:roflol:
:roflol: :roflol: yarın zeytine ballandıra ballandıra anlatcem
catlatcem onu orta yerinden :jeyyar: zuhahaha :roflol: :roflol: :roflol:

bende bende :jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

pınar sende bugün bu hacıya taktın sankim ne iş,

kızlar bakın size bişi dicem bu pınar cadısı 65 kilo olcak geçen yeni siyah bi elbise aldı o ona büyük gelecek bende o bedene düşünce bana vercek o elbiseyi bakın hepiniz şahit olun inkar neyin etmesin sona yok daralttırcam neyin diye :roflol:...

dimple resim koymakla uğraşmaktan bi şey söleyemedim canımŞeniz:nazar:bence böyle süpersina.s.

almiş cadısı sen de öle:nazar: geldiğinden beri kız zayıflayıp mezun olcak ben hala aynıyım:roflol:

seytin ortadan 2 ye ayrılcak desenize yarına:roflol:

betüş yarışçı angel sizde koyun yarınkaydirigubbakcemile2

şirin bekliyoruz hadi canım:1rolleyes:

kızlar sabahki konuyla ilgili bişey buldumcokacimcoook:roflol:
Kocanızı nasıl eğitirsiniz?

Evlendiğinizden beri bir türlü kocanıza istediklerinizi yaptıramıyor musunuz? Onu eğitmek için bu yöntemleri denemenizde yarar var...

Koca eğitiminin temel kuralları

- Olumlu davranışı takdir ettiğinizi belli edin. Kirli sepetine bir tek çorap bile atsa teşekkür edin.

- Hoşunuza giden bir şey yaptığında bir öpücükle, sevdiği bir yemekle, vs. ödüllendirin.

- Unutmayın! Tepkinin iyisi de kötüsü de davranışı körükler.

- Hoşunuza gitmeyen tavırları sabırla görmezden gelin.

- Sakın boşu boşuna dırdır etmeyin! İşe yaramaz.

- Azarlamak, bağırmak sadece erkeğin sıkıcı huylarını müzminleştirmeye yarar.

- Etrafa atılmış kirli çamaşır sadece kirli çamaşırdır. Kişisel olarak algılamayın!

- Kocanızı sizden çok farklı, bambaşka bir tür gibi kabullenin. Böylece objektif olabilirsiniz.

- Hatayı kendinizde de arayın. İşe yaramayan stratejileri değiştirin.

- İlgisini başka yöne çekin.

Back