• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sırıtık ne gülüyon nan :mymeka:
o sırıtık lafı bana mı serseriye mi :roflol: :roflol:
almişim nerden bildin delikafadulden
yegenim ögle yemegine geldi istedi bende dayanamayıp yedim hepsi ilkerimin suçu yaa:mymeka:
ben masumummmyerimseniben
nan bilmeyen mi kaldı ne zaman yedikelrini yazsan muhakkak patates kızrtması var :mymeka: :mymeka:
tabi tabi götür kızrtmaları sonra ilkerimin üzerine at :bbo:
nefsine hakim ol kızım sen de :mymeka:

hem ben o kadar saat yoktum siz nerelerdesiniz bakimm sayfa bıraktığım yerde duruyo:mymeka:
bi jujum bide ben varım bide yani biz takımda değiliz hemdekii:mymeka:

işimiz gücümüz var heralde dimi :kahve:
siz bu gidişle takıma gireceksiniz merak etmeyin

kızlar kafayı elma sirkeli kapsüllere taktım fisfisfisbir de aynı firmanın kan şekerini dengeleyen başka bi ürünü var oda iştah kapatıp zayıflatıyomuş CADIARZUacaba mideme dokunur mu ki elma sirkeli su dokunuyo çünkü:sm_confused:
elma sirkeli su iç içebilirsen ama diğerleriinii yasakkelime
yaa ben bu aralarr rejimden iyice çıktım yaa :çok üzgünüm: reglden herhaldee bişeyler yapmak lazımm CADIARZU

25 mart çarş. :kahve:
sabah: sandöviç+çay
ara: nescafe
öğlen: 1 kepçe çorba+1 kepçe lahana+1 dilim kepekli
ara: 1s.b. meyve suyu+leblebi
ara: leblebi :bbo:
akşam: 1 kepçe çorba+yoğurtlu ıspanak+1 dilim kepekli

günaydın herkese kaydirigubbakcemile5
dün ki menüm
sabah:3 zeytin,1 kk peynir,1 tk reçel,1 dilim kepekli,neskafe
ara:1 tane form bisküvi
öğle:2 kepçe çorba,1 kepçe bakla,yoğurt,1 dilim ekmek
ara:1 elma,2 bisküvi
akşam:2 kepçe çorba,2 yk makarna,4 yk kabak
ara:neskafe

günaydınnnn a.s. nasılsınız kızlar daha geçmişi pek okuyamadım yeni geldim dün doktora gittim kafatasının bitimiyle boynumun birleştiği yerde zedelenme varmış boyunluk verdi tabi bende takamıyorum işe geldim işyerinde takamam ama evde takıcam ddün bütüngün hiç bişey yemedim akşam oturdum 2 günlük yedim tabi mide fesadı geçirdim bünyem kaldırmadıkafamçokkarıştı midemde sadece 15 dakika durdular:roflol: iyide oldu yoksa 2 gün sindiremezdim 2 gündür sorunlarla uğraştığım için diyet düzenim bozuldu laelaelaelaelae neyse bugüne bakalm artık hepiniz iyisinizdir umarım ben bugün yine uyanamadım bi kan testi yaptırcam acaba kansızlık varda ondanmı uyuşuğum anlamadım:uhm: akşam 10:30 da yattım erkenden ama sabah yine kalkamadım deli olacam ya hiç kalkasım yok:çok üzgünüm: hepinizi öptümŞeniz

hadi bana yarım edin acil,
kurs açılacak autocat vs eğitim verilecek ve isim aranıyo aklın aorjinal bişey gelen varmı...

hayalim senin aotucad la ne işin var nan gel ben sana vereyim ders bana verirsin kurs ücretini ya ben burda ne sorduğunu tam olarak anlamadım aslında:roflol: kursamı gitmek istiyon yoksa kursa ne ad verelim diyemi soruyon nerdesin sen aç bi msn ni bu arada otelini gördüm önünde bi resim çektirem:roflol:

Back