sen sinirlisin baksana çatcak yer arıyosun benneyaptımkişu smile lerede sinir olmaya başladım ya yasakkelime
kendi yok ortada yazısı dımdızlak ortada kalıveriyo sinir şeyy :mymeka: :dilcikar:
bendee burdayım günaydınnnnn
ben geçen hafta ii kilo vermiştim bilmem farkındamıydınız arkadaşlar 800 gr falandelikafadulden
Türkiye şartlarında ii bi rakam bu sonuçta nese sedede gelim arkadaşlar ne hikmetse bende incelmede oldu sankimm önceki akşam işyerindeki arkadaşlarla toplanmıştık benim kilom 63,9 falan sen taş tatlasa 57-58 dediler yaa geneldede kimse inanmıyo 64-65 çektiğimeee yerimseniben Alla Allaaaaaaaaaa
evet almılamm iri kemikliyimm o zaman kiloma 57-58 desem olarmııısırnaşık şey
benneyaptımki tamam almiş öle olsun bakemm bu hafta 63 olcam inşallah şunun şurasında ne kaldı o kilolara hem acelemde yok zaten ince görünüyorummsengözlerimebaksanab
sen sinirlisin baksana çatcak yer arıyosun benneyaptımki
smillere bile çattığına göre
ne oldu dimplecim :teselli:
offfffffff öle galiba yaa
ne bilemm
canım sıkılıyooo, içim sıkılıyooo :bbo: senağlama
Allah hayırlara çıkarsın inş.. :sm_confused:
nan bende sana veremiyom demek baş mannak sensin:roflol: senden kaynaklanıyo :roflol:zeytin onlara veremiyosan bana verebilirsin o zaman üzülme yani kaydirigubbakcemile3[QUOTE/]
sana yolladım zaten az önce diyorum ya herkese gidiyo onlara gitmiyo onların mannak olduğunu kk da anladı verdirtmiyo rep mep:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
aşem merak etme ben seni yanlız bırakırmıyım heç kaptanlığıda 10 yılda bir devrederiz:roflol: 10 yıl sonra bende ona göre:roflol:dimplemmm hoşgeldinŞeniz yakında seni de mezun etces ben 2050 yılına kadar burda kalcam anlaşılanbenneyaptımki:roflol:
bende yazayım yediklerimii
klasik kahvaltıı (almıla sayende simitten kurtuldum ogünden sonra hiç yimedimm:1no2:)
ara 2 adet grissini
öğlen k.ızgara salata
ara: 5 adet grissini (çok aç hissettimde Kendimi)
akşam 2 kaşık pilav- k.fasulye -salata -ayran
ara yarım portakal bi kaçtane cipss dayanamadım napimm-tatlicadiarzu-
angelim çok güzel biri bana angelin msn ni yollasın çünkü angel benim yazdıklarımı görmüyo kız ben görülmücek birimiyim:mymeka: :roflol:
betüşümm ni öle dedinki ben seni görmezmiyim hiç litfennnsengözlerimebaksanab
kuzucumm senin niye için sıkılıyor bakemm şöleee bi silkin ve kendine gel hade :teselli:
şaka yaptım tatlım alınma hemen
bende yazayım yediklerimii
klasik kahvaltıı (almıla sayende simitten kurtuldum ogünden sonra hiç yimedimm:1no2:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?