Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnn bayanlarrra.s.
elifcim ve jujum tekrar tebrik ederim ultrasyonda gördünüzmü daha küçük görmemişsinizdir yada keseyi görmüşsünüzdür büyük ihtimalle bende çünkü kese gözük
müştüü

betüşüm geçmiş olsun canım bu aralar herkes bii hasta salgın var galiba ben bile 3 gün yatttım bide hamiş olunca zor oluyormuşşsenağlama

gülaycım tebrik ederimm Allah tamammına erdirsinn

ilkerim ve şirinem cok gecmiş olsun :teselli: ohh 6 larıda gördük ha ilkerim
şirinem sende kendine dikkat et
bizde keseyi gördük
ama yine haftaya gitmem gerekmiş doktora
niyese süpheli davrandı
buda hep aklıma takılıyo :uhm:

bak şimdi ben sana ne söyleyecem jujum
biz eşimle pür neşe doktora gittik
tv ne olur doktora gidersin ultrasyonda çoçugu gösterirler işte şu kadarlık hamilesiniz saglıklı vs falan
bende böyle düşünerek gittik doktoru görecen
yok hikayem uyumsuzmuş yok düşebilirmiş gelişim geriliği olabilirmiş

neler söyledi ay benim bi moralim bozuldu utanmasam aglayacam doktorun yanında
çıktık doktordon başladım aglamaya
kafayı yiyecektimm
sonra ilkerim ertesi güne hemen başka bi doktordan aldı randevu ona gittik
gayet güzel geçti

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

selam arkadaşlar tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlerŞeniz az önce kallisimin mesajına baktım allah sabrlar versin inanın 3 saat zor kaldım hastanede serum bir an önce bitsin gideyim diye hızlı açtım sonunda da kolum şişti tabi allah düşürmesin eksikte etmesin kan gurubum tutuyor ama ankarada değilim:çok üzgünüm: hepinize iyi akşamlar öpüyorum Şeniz

selam kızlarrr ben geldimm:lepi:
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişa.s.
herşeyi okuyamadım kaliistenin linkine baktım moralim bozuldu yahu okula geliyolar kızılaydan falan o zaman kan vericem yapabileceğim anca bu işte:çok üzgünüm:
bebekten geçilmiyo maşalla buralar :dance:

bu arada elif ve juju kıskanıyorum bak ne o hemen ikili oldunuz kasım anneleriymiş hılaelaelaelaelae
yokmu bi ekim annesi daha ya kaleyim nerdesinnn :roflol:

hepiniz saolun arkadaşlar isteyen herkese allah bu mutluluğu
tattırsın inşallah..
aslın da ben de ekim annesi olmayı çok istemiştim canım ama
kısmet değilmiş eşim de ben de teraziyiz terazi olsun istiyoduk
ama olsun,mutluluğu herşeye değer.
bende azönce geldim doktordan 4.5 haftalıkmışım ama
keseyi göremedik haftaya yine gidicem,ama çok normal dedi doktor
o yyüzden endişelenmiyorum.

rabbim yardım etsin anacığına babacığına ..kuş olup ucasım geldi Ankara ya cokta tanıdığım yok orada evladın kanı tutsaydı gönderirdim hemen ama o da 0 negatif kızlar ... ilerde gerekli olursa verebilir unutmayın cok zor bulunuyor bu kan cünkü aklınızda bulunsun yeri geldi diye söylüyorum kan hayattır parayla alınamayacak tek şey belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…