Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar biz julliettle konuştuk ,kırk kere sordu bana çıkartmadan önce,
kendi bildiği gibi hareket etmedi yani..
ben dedim zaten 1 kilo daha verince çıkıcaktım
üzerine bu olay da olunca yer işgal etmeyeyim,en iyisi çıkayım dedim.
okiş no problem yani :))).

7.TAKIM 94, etap

serseri ( 63.0 / 62.4 / 0.6 / % 0.95 )
gülay ( 71.5 / 71.3 / 0.2 / % 0.28 )
ilkerim72 ( 70.0 / 70.0 / 0.0 / % 0.00 )
almila74 ( 54.0 / 53.5 / 0.5 / % 0.93)
Abetüş ( 59.5 / 59.2 / 0.3 / % 0.50 )
dimplehawk ( 59.9 / 59.6 / 0.3 / % 0.50 )
3103rey ( 72.0 / 71.3 / 0.7 / % 0.97 )yeni üye
elifsun ayrıldı
yarışçı ( 80.0 / 79.5 / 0.5 / % 0.63 )yeni üye
angels ( 65.0 / 64.7 / 0.3 / % 0.46 )yeni üye
dilenci ( 96.4 / 96.6 / -0.2 / % -0.21 )

7.TAKIM TOPLAM KİLO ( 691,3/ 688,1 / 3.2 / % 0.46 )

bende böyle cıkıyor

Son düzenleme:
jullim kusura bakma canım ya ben burda olamıorum die içim rahat etmio ama hayalimde olsun nasılsa geçici durum ayrılma die dövdü beni kusura bakma lütfen msn dende dedim ama burdada yazma gereği duydum

burdaki insanlar (iş yerimdeki) kendi egolarını benim üzerimden tatmin etmeye çalışıo onlarla uğraşıorum evde ayrı bi sorun benim için kusura bakmayın lütfen

iyi akşamlar kızlar iyi hafta sonu gecirmişinizdir umarım biz bütün aile hastalandık bronşit olduk çocuklar okula gidemedi((( buna da şükür . bende kilo verdim galiba bir şey yiyemedim ki doğru dürüst boğaz ağrısından gögüs yanmasından....spor mpor hak getire yatıyorum ha bire....kaptanım bana niye oklava????gecen cumadan berisini bugün okuyabildim ancak ...baş sağlığı dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim dostlar sağolsun..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

iyi akşamlar kızlar iyi hafta sonu gecirmişinizdir umarım biz bütün aile hastalandık bronşit olduk çocuklar okula gidemedi((( buna da şükür . bende kilo verdim galiba bir şey yiyemedim ki doğru dürüst boğaz ağrısından gögüs yanmasından....spor mpor hak getire yatıyorum ha bire....kaptanım bana niye oklava????gecen cumadan berisini bugün okuyabildim ancak ...baş sağlığı dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim dostlar sağolsun..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.

günaydın hanımlar iyi haftalar olsun herkese

ben haftasonu misafirlerimle biraz kaçırdım ama bugünden itibaren toparlayacağım ayrıca bugün sporada başlıyorum haftada 3 -4 gün gideceğim.belki daha çabuk kurtulurum kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…