slm ben geldim.. gruba katılabilir miyim..
yarışmaya katılmak için geldim ama ......
serserimm al işte yidikleriiimm :dilcikar:
kızım evdekilere madara ettiniz beni yaa :mymeka:
ama neyse cezam bittii hihoyyyt
7 kaşık çorba
şekil-a daki gibi 2 köfte
biraz da brokoli salatası
hee bi de badem yidim 6 adet gamyoncuiremsu
almila canım sen bir ara sirkeli ılık sudan bahsediyordun bana ölcülerini verebilir misin sabah yatarken ve kalktığımda ac karınla mı içmem gerekiyor
günaydın..beni katabilirsiniz.hihoyyyt310rey ve angelsky hosgeldiniz
bizim takıma ait olan kurallarımnız vardır
önce bi okuyun lütfen
KURAL 1
ÖR.07.11.2008-21.11.2008 tarihleri arasında 500 gr verememiş kişilerin 1 uyarı alıcak ...
aynı durum bir kere daha tekrarlanırsa tamamen takımdan uzaklaştırılacaktır...
mazeret vs kabul etmiyorum vay ben hastaydım vay ben regliydim vay ben şiştim beni hiç ilgilendirmez iki haftada 500 gr veremiyorsak artık bu yarışmada işimiz yok demektir...
bu kişi bende olabilirim ve büyük bir yüreklilikle kilo aldım yada veremedim die söler paşa paşa çekilirim yarışmadan sizlerden de aynı samimiyeti bekliyorum....
bu kiloyu nasıl verirsiniz ben bilmem aç mı gezersiniz yok sporla yata sporlamı kalkarsınız karışmam... ama 2 haftada 500 veremeyene babay... bu konuda çok ciddiyim hemde çokkk.....
KURAL 2
Tüm takım üyelerinin dikkatine.....
Önümüzdeki hafta bildirimi de dahil olmak üzere kilo bildirimler perşembe günü 12:00 da başlayıp cuma günü 12:00 sa sona erecektir.... Bu süre zarfında kilosunu bildirmemiş üyeler 2 kere uyarılacak ve 3. uyarı ile birlikte takımdan çıkarılacaktır...Bildirimlerde önceden mazaret bildirilmesi dışında mazeretsiz bildirimi etkileyen üyelere kesinlikle iyiniyet gösterilmeyecektir..
eğer kabul ederseniz
bugünden itibaren denem süreniz baslasın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?