7. Takım Tombul Amazonlar

kıslar ben yarın tatile gidiyorum memlekete yani sanırım 1 hafta kalırım gelince görüşürüz hepinizi çok öpüyorummmmm

günaydın zeytinim
evet kızımıızn adı melisa a.s.
yinemi tatile cıkıyon bacım
otur biraz kıcının üstüne yaff

günaydınn kıslarrrrr

seytinim hayırlı yolculuklarr a.s. dikkat et kendine :1hug:
biz de bu cuma 1 haftalığına memlekete gitmeyi düşünüyoruz tabii bakalım dr.dan izin çıkarsa :1ninca:

julimm melisa demekkk zemuszemus
pek güzell hayırlı olsunn

saol dimplecim opuyorumnanaktan

günaydın kuşlarımŞenizjulim kelebeğin adı melisa demek:asigim:dimplem senin meleket nireydi:1ninca:seytin sen aydın a geleceksen kapımı çal nan:a015:almiş memleketteydi dönmüştür yarın işe başlıyo:sm_cool:çok özledim nan:asigim:ama o gelecek ben gidecem izne haberiniz ola yazarım zaten gitmedenzemuszemus

günaydın zeytinim
evet kızımıızn adı melisa a.s.
yinemi tatile cıkıyon bacım
otur biraz kıcının üstüne yaff
ne zaman çıktım nan du bismillah daha yeni çıkıyorumm:lepi:
saol bal kabağımmmŞeniz

yok kuşum aydın değil antalyaya gideyrumm

memlekete yane

nan düşündümde bis zayıflama yarışması yerine gebelik topiği kuralımm

julim almişim dimplem zaten hamişş:CüvCüv:

ben şirin angelda istiyozz hatta petüş hasbası ikiz olursa üçüz istiyookaydirigubbakcemile3 en iyisi bis hamiş tpiği kuralımm :lepi:

ne işimiz var zayıflama yarışmalarında

julim annem ikinci kardeşime hamileyken ben 7 yaşındaydım ve büyük bi özlemle kardeş istiyodumm annem bebek alıcaz falan dedi bana ben uçuyorum tabii kesinlikle kız olucak ve adı melisa olucaktı yada gülşah iki ismide çok seviyorum neyse gel zaman git zaman bi oldu erkek benim hayaller suya düştü tabii teyzem bi sarı saçlı bebk aldı adınıda melisa koyduk belli bi yaşa gelene kadar benim arkadaşımdı o snra ne oldu o bebeğe bilmiyorumm :sinifsinif: anılarım canlandıı mafoldumbenkaydirigubbakcemile3

ben zaten denizliliyim kuzum yani hep buradayımyerimseniben gerçekten yolunuz düşerse beklerim laf olsun diye söylemiyorum zaten anayol üzerinde evimde işimdegelicem derseniz çalıştığım kurumumuda sölicemdelikafaduldensize iyi yolculuklar iyi eğlenceler kuzucuklarımŞeniz:gitme:

selamlar herkeseopuyorumnanaktan
ben geldimm
hepinizi çok özledimm
dimple tebrik ederim canım hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsina.s.

aşem kızarmışsın canım
bende istiyorum yaaa:kedi:

merhaba kızlar biz geldik :CüvCüv:
yorucu ama bi o kadar zevkli tatilim bitti :gitme: yine iş başı yaptım

aman da aman dimplem de hamileymiş Şeniz
canım hayırlı olsun tebrik ederim vereliniortak

zeytinin dediği gb biz bi hamiş topiği bari açalım :CüvCüv:

jujum melisa olcak kızının ismi hıı zemuszemus

aman serserime dokunmayayım dokunsam paylıcak :tomato:

slm kızlarr ben gidemedimmm:umursamaz:

kardeşimin sınavı dolayısıyla bugüne kaldık neyse herşeyde bi hayır vardırr:1closedeyes:

almişimmhg cnm a.s.

şirinim jujummm Şeniz

serserim hayırdır tatlişşkom :uhm:

öbürkülere bişey yokk

selam kızlar

ben geldimm yane sormamışsınız ve yokluğumu hissetmemişsiniz ama ben tatildeydim

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr a.s.
gelin ama ban ne dicem sizeeeeeee zemuszemus

[COLOR]
COLOR="blue"]gamzecim çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin[/
serserim eşim denizlili birgün mutlaka sana uğrayacağım canım
minik kuşlarım ben gidiyorum 1 hafta yokyum öptüm ve kaçtım :)

iyi tatiller

julim melisa gerçekten güzel isim inş.sağlılka gelir bebişin

nan betüş hayal open nirde nan yine uğramamışşlar zayıflamak bunlara yaramadı:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…