- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
-
- Konu Sahibi abetxuxxsx
günaydınn kıslarrrrr
seytinim hayırlı yolculuklarr a.s. dikkat et kendine :1hug:
biz de bu cuma 1 haftalığına memlekete gitmeyi düşünüyoruz tabii bakalım dr.dan izin çıkarsa :1ninca:
julimm melisa demekkk zemuszemus
pek güzell hayırlı olsunn
ne zaman çıktım nan du bismillah daha yeni çıkıyorumm:lepi:günaydın zeytinim
evet kızımıızn adı melisa a.s.
yinemi tatile cıkıyon bacım
otur biraz kıcının üstüne yaff
saol bal kabağımmmŞenizgünaydınn kıslarrrrr
seytinim hayırlı yolculuklarr a.s. dikkat et kendine :1hug:
biz de bu cuma 1 haftalığına memlekete gitmeyi düşünüyoruz tabii bakalım dr.dan izin çıkarsa :1ninca:
julimm melisa demekkk zemuszemus
pek güzell hayırlı olsunn
günaydın kuşlarımŞenizjulim kelebeğin adı melisa demek:asigim:dimplem senin meleket nireydi:1ninca:seytin sen aydın a geleceksen kapımı çal nan:a015:almiş memleketteydi dönmüştür yarın işe başlıyo:sm_cool:çok özledim nan:asigim:ama o gelecek ben gidecem izne haberiniz ola yazarım zaten gitmedenzemuszemus
ben zaten denizliliyim kuzum yani hep buradayımyerimseniben gerçekten yolunuz düşerse beklerim laf olsun diye söylemiyorum zaten anayol üzerinde evimde işimdegelicem derseniz çalıştığım kurumumuda sölicemdelikafaduldensize iyi yolculuklar iyi eğlenceler kuzucuklarımŞeniz:gitme:
COLOR="blue"]gamzecim çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin[/günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr a.s.
gelin ama ban ne dicem sizeeeeeee zemuszemus
[COLOR]
serserim eşim denizlili birgün mutlaka sana uğrayacağım canımben zaten denizliliyim kuzum yani hep buradayımyerimseniben gerçekten yolunuz düşerse beklerim laf olsun diye söylemiyorum zaten anayol üzerinde evimde işimdegelicem derseniz çalıştığım kurumumuda sölicemdelikafaduldensize iyi yolculuklar iyi eğlenceler kuzucuklarımŞeniz:gitme:
minik kuşlarım ben gidiyorum 1 hafta yokyum öptüm ve kaçtım :)