7 senenin sonunda boşanıyoruz

Bu eşle evlendiginize uzulurseniz sizi anlarım bundan ayrıldığına üzülmekse konu cidden anlamam.Daha beteri ne olacak adam bu kumaşı bu en doğrusu çocuksuz ayrılmak olurdu vakti zamanında.Yanlis anlamayın çocuklara sağlık dilerim ama iyi olmuş evlilik sandığınız bu eziyetin sonunun gelmesi

Sen Türkiye gibi ilkel bir ortadoğu ülkesinde yaşadığını unutuyorsun.

Hayatın kaydı. Sen bittin. Şu saatten sonra hayatta dikiş tutturamazsın ben sana diyeyim. Sen mahvoldun.

Çocukların için tükürdüğünü yalayacaksın. Gururluyum deme hiç, gururlu olsaydın o evden eşyaları çalarak çıkmazdın !

Kusura bakmayın Claire Fraser ama yazdıklarınız boşanmak üzere olan bir kadını silkelemek için değil kin kusmak için yazılmış gibi, acımasız ve duygusallıktan uzak.

Evet belki biz “ilkel” bir ülkenin kadınlarıyız, kadınların ve çocukların hakkını savunmak konusunda yeterli seviyeye gelemedik belki ama çocuklarımız için alkolik, madde içen vuran kıran adamlara boyun eğmemek gurursuzluk değildir.
Asıl çocuklarını düşünerek tükürdüğünü yalamamalı ne o eve ne o eşe dönmemeli.

Siz 3 kere evlenmişsiniz, daha önceki evliliklerinizden birinde düşük de yapmışsınız, düşmeseydi belki sizin de çocuğunuz olacaktı, 5 aylık hamileymişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama madem böyle dan dan gidebiliyoruz, siz de anne olmadan büyük büyük konuşmayın.

52 yaşındayım 30 yılı bitirmek üzere olduğum bir evliliğim, yetişkin bir kızım var, sanıyorum her ne kadar tek evlilik yapmış olsam da (hanımlar lafım hiçbirinize değil sakın yanlış anlaşılmasın) hayat tecrübesi olarak sizden fazla tecrübeli olduğumu düşünüyorum, alkolik bir adamın evinde kan kusup kızılcık şerbeti içerek çocuk yetiştirilmez, kendimiz için değil çocuklarımız için böyle bir adamla hayata devam etmemeliyiz çünkü o çocuklar o babanın elinde dayak da yer, aşağılanır da, ileride evlatlarımızı sokaklardan toplamak, berbat adamlarla berbat evlilikler yapmasını, uyuşturucu alkol batağına düşmelerini istemiyorsak ve bunun için evliliği bitirmemiz gerekiyorsa her şeyi göze alarak bitirmeliyiz, mürekkep yalayıp mali müşavir olmuş bir kadının çocuklar için evlilik sürdürme tavsiyesi vermesine şaşırdım mesleği olmayan bir ev kadını olarak.

Ben sizin dediğiniz gibi asalak mıyım bilmiyorum olabilirim de ama doğru seçimler yapıp doğru adama çocuk yapan asalaklardanım, siz de çalışmaktan tükenmişsiniz bir vakitler, belki aynı bizim gibi rahat edebilmek çalışmamak için çalışamayacağınız bir ülkede koca parasına yaslanarak çocuk yapmaya karar verdiniz bilmiyorum

Siz boşanınca ailenizin baskılarından bunalmışsınız, size hiç acımamışlar bunaldığınız halde para para dedikleri için çalışmak zorunda kalmışsınız bunlar sizin cümleleriniz ama aynı şeyi konu sahibi yaşayacak diye bir şey yok, geçmiş travmalarınız boşanmak üzere olan bir kadına hırsızsın, senin gibi evladım olmasını istemezdim aile faciasına neden olacaksın gibi sözler söyleyerek iyileşmez.

Konu sahibi iyi bir evlat mıdır görürseniz onu ailesine sorarsınız ama iyi bir anne olmak için elinden geleni yapıyor, çocuklarını böyle kötü bir babadan kurtarıyor, ailesinin de desteğiyle ayakları üzerinde durup çocuklarını iyi bir şekilde yetiştirmek için çabaladığını gören çocukları bugün olmasa da ileride babalarının ne zararlı biri olduğunu görünce anneleriyle gurur duyacaklardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…