- 18 Ağustos 2016
- 4.805
- 19.784
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
S...tr et yaaa derdini anlatmış sevgili bulunca anlatmamis nazar edersin diye böyle düşünür bu tipler . Hepimiz bir dönem karşılaşırız bunlarla. Sözlünle ortak kararınıza saygı duyuyorum. Çok mutlu olun diye yaz gönder. Nisanına da gitme haspaninkesin böyle düşünmüştür çünkü ilk fırsatta herkes beni kıskanıyor muhabbeti yapan biriydi
Benim ablam hamileliğini bize üçüncü ayı geçerken söyledi. Hatta bebegi öğrendik, birkaç haftaya cinsiyeti öğrendik. Bizimle paylaşmadan birkaç hafta önce annem bebekten konu açmak istediğimde "öyle bir düşüncemiz yok" demiştiBenim de yakın olduğumu düşündüğüm bir arkadaşım hamileliğini gizlemişti bir süre, o sıralar ben de hamile olmama rağmen. Yanında Lierac çatlak kreminden bahsediyordum, açıp internetten bakardı. Ben de avel, anlamazdım. 5. ayında anladım, sordum. Öğrenince şok olmuştum.
Çok yakın arkadaştan saklanması bana göre normal değil. He sizi eleştirir, ilişkilerinizi didikler, olumsuz yorum yapıp sizi gerer o zaman anlarım. Özelinizi anlatmayın ama ilişki saklamak samimiyetsizlik geliyor bana..E onun sizin hayati didiklemesi yanlışsa sizin dediğiniz de yanlış
Ben de hiç çekinmez hep anlatırdım sevgililerimi. Bence çok keyifli bir aşk hayatım oldu. Ama sonra (yaşım otuzu geçtikten sonra diyeyim) bazı arkadaşlarımdan salak geri dönüşler aldım. Sanki ben denemisim denemisim, hep aşık olmuşum,bir türlü ilişkilerimde dikiş tutturamamisim gibi. Oysa ben ilişkilerimden hep çok zevk aldım, neredeyse hepsi kendi çapında romantik komedi gibiydi ama uzatmaya değmezdi. Önce arkadaşıma kızdım, sonra hatalı olanın kendim olduğunu farkettim. Ben her şeyi paylaştığım için insanlar yorum yapıyorlar. Sonra karar aldım, ketumluk yapmaya başladım. Kimse hayatıma aldığım erkekleri bilmek zorunda değil.
İlk üç ay düşük riski fazla olduğu için söylenmemesini saygıyla karşılarım ama ben beşinci ayda kendi çabamla öğrendim ya. Üstüne ben de hamileyim. Nereden baksan saçmalık.Benim ablam hamileliğini bize üçüncü ayı geçerken söyledi. Hatta bebegi öğrendik, birkaç haftaya cinsiyeti öğrendik. Bizimle paylaşmadan birkaç hafta önce annem bebekten konu açmak istediğimde "öyle bir düşüncemiz yok" demişti
Ama hiç alınmadık, darilmadik. Vardır bildiği kendi hayatı dedik tebrik ettik :)
Benim teyzelerim, halalarim, aile dostlarımız falan "eee yok mu bir sey" diye sorunca "merak etmeyin, bir şey varsa da nisandan önce herkese haber veririz,ogrenirsiniz" diyorum
büyük ihtimalle,ama soğudum bitti benim için,değer verdim diye paspas olmuşum benim salaklığımDarbe yiyince sozlusunden yemin ederim sana gelecek anlatmak icinnn
bana böyle söylese yine anlarım inanın,çünkü bu da samimi bir cevap bence.Ama onun yaptığı kendince bir çeşit intikam gibi düşmanca bir tavırNazardan korkmuştur yani kendi özeli bence paylaşmayabilir
başka bir arkadaşına gücendiğini söylemişti gebeliğini 6 ay gizledi sanki nazar edicez diye,ben halbuki ilk aydan paylaşmıştım onunla,kendine gelince daha beterini yaptı.S...tr et yaaa derdini anlatmış sevgili bulunca anlatmamis nazar edersin diye böyle düşünür bu tipler . Hepimiz bir dönem karşılaşırız bunlarla. Sözlünle ortak kararınıza saygı duyuyorum. Çok mutlu olun diye yaz gönder. Nisanına da gitme haspanin
Benim hikayemden engelledigim insanlar cidden çok yakinlarim ve sevdiklerim. Kimileri kuzenlerim - ki kimiyle ayni sehirdeyiz yatıya kalırız sık sık, kimi memlekettedir her gidişimde çoluğunu çocuğunu esine birakir beni gezdirir, kimi çocukluktan mahalleden arkadaş, birbirimizin anneleri teyzelerimiz gibidir. 16 yaşından beri düzenli olarak aşık olurum, hep de anlatırdım. İnsanların hafızasında beş on tane çok spontane Tanışma hikayem, sirin aşk hikayem falan var bu evet gençken gayet normaldi, sohbetlere de tat katardi. ama birkaç sene önce bir anda hoşuma gitmemeye başladı ve bıraktım. Sorana kemkum,hayirlisi diyorumÇok yakın arkadaştan saklanması bana göre normal değil. He sizi eleştirir, ilişkilerinizi didikler, olumsuz yorum yapıp sizi gerer o zaman anlarım. Özelinizi anlatmayın ama ilişki saklamak samimiyetsizlik geliyor bana..
Benim bir arkadaşım da benden gebeligini 3 ay sakladı. Elbette herhangi biri olsa çok saygı duyucam. Ama bir yıl boyunca ikimizin de kaybı olduğu hamile kalamadigimizi paylaşınca söylememesi ağırıma gitmisti. Yumurta günü ilişki gününü yapıp yapamadığımız konuşuyorduk. Ayaklarımızı nereye koyacağımizi konuşuyorduk ama hamilelik haberini bana söylemedi. Hatta bu konuları hiç konuşmadığı başka birine söylemişti Ben de saftrik hamile olunca ilk ona soyluycem diye kafamda kuruyordum.başka bir arkadaşına gücendiğini söylemişti gebeliğini 6 ay gizledi sanki nazar edicez diye,ben halbuki ilk aydan paylaşmıştım onunla,kendine gelince daha beterini yaptı.