- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E kız haksız mı? Bi yere gitmeyen ilişkilerini niye anlatsın ki?Benim 10 yıllık arkadaşım söylemiyor çoğu şeyi, bunu konuştuk onunla bana mı güvenmiyorsun sorun ne birileriyle mesajlaşıyorsun sürekli sevgilin var mı yok mu ama bana bir şey demiyorsun dedim
Haklısın söylemiyorum yapım böyle ve inan ki ilişkilerimi anlatıp anlatıp ciddileşmemesinden çok sıkıldım artık ciddi bir şey olmadıkça kimsye anlatmamaya karar verdim dedi sen de bana söylemesen sorun olmaz dedi
Canı istediğini anlatıyor istemediğini anlatmıyor inan ki hiç umrumda değil artık
Ben sınırlarımı gayet iyi biliyorum, bu konuşma öncesi kendi benim tüm hayatımı didikliyordu ben de aramızda bu samimiyet var sanarak sordumE kız haksız mı? Bi yere gitmeyen ilişkilerini niye anlatsın ki?
Size ne neden kızı darlıyorsunuz 'mesajlasiyorsun/sevgilin var/soylemiyorsun' diye.
Keşke herkes sınırlarını bilse.
Ben arkadaşa yüzde yüz hak verdim. Bir de insanlara ne kadar anlatırsan o kadar yorum yapma / elestirme imkanı doğuyor. Bunu istemediği için paylaşmamis da olabilir.
Ne yapalım hak etmediğimiz negatif enerjinin içinde mi boğulalım ben neysem oyumdur her zaman,poker face olamam hiçbir zamanAma o onun karari, onun hayati. Kirildim falan yazacak kadar bir sey gormuyorum ben
E onun sizin hayati didiklemesi yanlışsa sizin dediğiniz de yanlışBen sınırlarımı gayet iyi biliyorum, bu konuşma öncesi kendi benim tüm hayatımı didikliyordu ben de aramızda bu samimiyet var sanarak sordum
Bence de zorunlu değil ama işte bu olgunluğa ben daha yeni yeni geldiğim için artık önemsemiyorumE onun sizin hayati didiklemesi yanlışsa sizin dediğiniz de yanlış
Ben de hiç çekinmez hep anlatırdım sevgililerimi. Bence çok keyifli bir aşk hayatım oldu. Ama sonra (yaşım otuzu geçtikten sonra diyeyim) bazı arkadaşlarımdan salak geri dönüşler aldım. Sanki ben denemisim denemisim, hep aşık olmuşum,bir türlü ilişkilerimde dikiş tutturamamisim gibi. Oysa ben ilişkilerimden hep çok zevk aldım, neredeyse hepsi kendi çapında romantik komedi gibiydi ama uzatmaya değmezdi. Önce arkadaşıma kızdım, sonra hatalı olanın kendim olduğunu farkettim. Ben her şeyi paylaştığım için insanlar yorum yapıyorlar. Sonra karar aldım, ketumluk yapmaya başladım. Kimse hayatıma aldığım erkekleri bilmek zorunda değil.
Yıllar önce kuzenimle babaannemlerin evindeydik, bayagidir görüşememistik ancak çocukluğumuzda, ilk gençlik yıllarımizda çok yakındık, hep birlikte vakit geçirirdik.neyse..o zaman ikimizde genç kızız tabii..hayatında biri var mı diye sordum laf arasında. Yok, hayır dedi...2 ay sonra annesi bir ortamda ben ve anneme "nurgül nişanlanıyor çok yakında" dedi. Ben şok oldum, sonradan laf arasında kuzenime "o gün sordum, neden söylemedin" dedim. Gülerek geçiştirdi, ben yapsam yüzüme bir daha bakmazdı. Benim içimde de ona karşı samimiyet kalmadı tabii.. Görüşüyoruz ama 40 yılda bir..Ben lafını bir daha edecek kadar kıymet vermedim ama sizin yerinizde olsam kan bağım olmayan bu kişiyi hayatımdan çıkartırım, size verdiği cevaplar da ukalaca üstelik..Üzülmeye değecek biri değil, hiç kendinizi üzmeyin o yüzden..yıllardır evlenemedim diye bana dert yanan ,sık sık teselli ettiğim onun adına dua ettiğim güzel şeyler için motive ettiğim arkadaşım benden ilişkisini gizlemiş. ilişkisi de maksimum 4 aylık diye tahmin ediyorum. Mesaj üzerinden aniden ben nişanlanıyorum gelirsen sevinirim yazmış,şok oldum,hayırlı olsun da aşkolsun hiç haber vermedin kırıldım diyorum,sözlümle öyle karar verdik kararımızı bir tek biz sorgulayabiliriz diyor ?? O kadar kırıldım ki ağladım bebeğimden saklayamadım ağlamamı,dışlanmış hissettim diyorum bana hırslı hırslı bir tek sensin böyle olumsuz tepki veren demiş,değer verdiğim için gerçekten kendimi enayi gibi hissediyorum. 2 ay önce evime davet ettim onu güzel ağırlamak için bebekli olmama rağmen çok özendim gerçekten anlayamıyorum bu nasıl bi kafa?
kesin böyle düşünmüştür çünkü ilk fırsatta herkes beni kıskanıyor muhabbeti yapan biriydiKırılırdım ben de olsam ama tepkimi ona belli etmezdim. Çünkü ilk dusunecegi bak beni kıskandı olurdu. Zamanla da samimiyetimi keser ona özelimi anlatmazdim. Çünkü o arkadaşım beni özelini anlatacak kadar yakın bulmamış.
ağzınıza sağlık aynen öyleYani kız derdini kederini anlatıp yüklemiş size. Mutluluğunu, önemli kararlarını gizlemiş.
Ben ilişkisini gizlediği icin degil ama 'sözlümle oyle karar verdik ve kimse bizim kararlarımızı sorgulayamaz' dedigi icin Nişana gitmem.
Sizin arkadaş olarak misyonunuz 'dert dinlemek'ti. Ve sözlüsünü bulunca dert ortadan kalktı.
Yukarıda bir arkadas cok mantıklı bir yorum yapmış.. ilişkisinde sorunlar yaşamaya başlayınca gelir bol bol anlatır size
evet zaten o cevap sinirimi bozduYıllar önce kuzenimle babaannemlerin evindeydik, bayagidir görüşememistik ancak çocukluğumuzda, ilk gençlik yıllarımizda çok yakındık, hep birlikte vakit geçirirdik.neyse..o zaman ikimizde genç kızız tabii..hayatında biri var mı diye sordum laf arasında. Yok, hayır dedi...2 ay sonra annesi bir ortamda ben ve anneme "nurgül nişanlanıyor çok yakında" dedi. Ben şok oldum, sonradan laf arasında kuzenime "o gün sordum, neden söylemedin" dedim. Gülerek geçiştirdi, ben yapsam yüzüme bir daha bakmazdı. Benim içimde de ona karşı samimiyet kalmadı tabii.. Görüşüyoruz ama 40 yılda bir..Ben lafını bir daha edecek kadar kıymet vermedim ama sizin yerinizde olsam kan bağım olmayan bu kişiyi hayatımdan çıkartırım, size verdiği cevaplar da ukalaca üstelik..Üzülmeye değecek biri değil, hiç kendinizi üzmeyin o yüzden..
haklısınız değmez,bu aralar çok duygusallaştım bu da üstün
Seni cok iyi anliyorummn hayal kirikligi yasamissin bence mesafeni koru benceNe yapalım hak etmediğimiz negatif enerjinin içinde mi boğulalım ben neysem oyumdur her zaman,poker face olamam hiçbir zaman
Tabii ki onun hayatı ama böyle olunca insan samimiyeti sorguluyor haklı olarak.. Samimiyet, dürüstlük olmayınca da arkadaşlığın ne önemi var..Ama o onun karari, onun hayati. Kirildim falan yazacak kadar bir sey gormuyorum ben