7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık

sumeyye 1306

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
224
168
33
30
Arkadaşlar Merhaba normalde 7+1 olması gerekirken bugün kalp atışı duymaya gittik 6+4 günlük olduğunu öğrendik kalp atışını duyduk çok şükür ama yinede içime dert oldu böyle birşey yaşayan varmı aranızda ?

Ultrasondan bile fark edebilir ilk haftalarda çok normal böyle olması ilerde çok çabuk büyüyorlar iki haftaya kadar geriden gelebilir

Kendinizi hiç üzmeyin bu konuda bazen önde gidiyor bazen geriden geliyor olabilir böyle şeyler, çok ciddi bir fark olmadığı sürece,İçiniz rahat olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ultrasondan bile fark edebilir ilk haftalarda çok normal böyle olması ilerde çok çabuk büyüyorlar iki haftaya kadar geriden gelebilir
Kendinizi hiç üzmeyin bu konuda bazen önde gidiyor bazen geriden geliyor olabilir böyle şeyler, çok ciddi bir fark olmadığı sürece,İçiniz rahat olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ya çok teşekkür ederim hanımlar içimi rahatlattınız doktor da hiç sorun değil felan dedi ama işte içime dert oldu teşekkür ediyorum inşallah sağlıkla alırım kucağıma

Benimki 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı, geç yumurtlama olduğu zaman böyle olabiliyor. Bazen bebeğin gelişimine göre aradaki fark kapanıyor. 10 gün fark vardı şuan 5 güne indi benim mesela. Bebeğin sağlıklıysa bu duruma takılma canım, ultrason 1 hafta önce veya geridede çıkartabiliyor

Ay Allah razı olsun ben çok taktım kafama 2 tane kaybım var birde aşağılara doğru tutunmuş bebek çok panik yaptım neden böyle diye ama burda birsürü form okudum çok kişinin başına gelmiş inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım

Aşağıya tutunmussa mutlaka ayaklarınızı yükseğe uzatarak yatın belden itibaren yastık koyup kafaniz aşağıda kalacak şekilde bana doktorum öyle demişti

Bir iki hafta geriden yada bir iki hafta önden gitmedi normel miş bnim bebeğimde 1 hafta geriden geliyor mus Dr normel dedi

İLK MUAYNEDE 1 hafta geri gibiydi bend e ben 1 hafta daha buyuk aslında demiştim doktor kızmıştı takılmayın boyle seyelere az cıkar cok cıkar 2 hafatay kladar normal demişti. herşey yolund sıkıntı varsa ben soylerim zaten . daha sonra 12. haftada ben takipli doktoruma basladım hep 1 hafta onden gidiyordu. doğuma kadar oyle gitti

Aşağıya tutunmussa mutlaka ayaklarınızı yükseğe uzatarak yatın belden itibaren yastık koyup kafaniz aşağıda kalacak şekilde bana doktorum öyle demişti
Ben çalışıyorum eve geldim şimdi izin alıp çünkü kahverengi lekelenmem var bu sabah başladı korkmaya başladım doktor normal dedi sadece bol bol dinlenin dedi bende geldim şimdi yastık koydum ayağımın altına dinleniyorum umarım bebeğim sıkı sıkı tutunur bırakmaz beni

İnşallah bende sağlıkla kucağıma alırım dua edin bebeğim bu kez tutunsun bana bırakmasın

Bu haftalarda lekelenme normal progestan başladıniz mı yatın dinlenin

Merhaba bende yeni gebeyim geçen gün doktora gittik benöde 7+1 olması gerekirken 6+4 cıktı. İlk cocugum 3 yaşında tüp bebek bu iknci gebeligin ve kendiliginden yıllar sonra oldu biraz panikledim geri den gelince. sizin gebeliginz nasl gidiyo şuanda. Ve nasıl geçiriyorsunz bulantı kusmanız cokmu. Benm cok fazla. cok birşey yirmiyırum.

2 haftaya kadar ileri geri normal hiçbir sıkıntı olmaz canınızı sıkmayın sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…