Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hastaneden bildiriyorum artık su içsem kustuğum için , 2 günde 1 kilo verdiğim için yakın takibe alındım. Bir kaç gün serum ile beslenicem dualarınıza talibim
Merhaba herkese, sat 27 Şubat bu 3.hamileliğim hem üzerinden 7 yıl geçti hemde iki hamileliğimde birbirinden farklıydı tam anımsamıyorum bu zamanları. Şuan için çok şükür bulantım yok birkaç gün önce doktora gittim keseyi gördük kalp atışı için birkaç gün sonra gideceğiz. Bu şekilde başladığı için böyle gider mi daha sonradan bulantı başlar mı? Hafif bir mide rahatsızlığı hissedince ödüm kopuyor mide bulantım başlayacak diye ilk hamileliğimde kız bebek annesiydim zor geçmişti
Hastaneden bildiriyorum artık su içsem kustuğum için , 2 günde 1 kilo verdiğim için yakın takibe alındım. Bir kaç gün serum ile beslenicem dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun çok zor gerçekten Ben de 2 haftada 3 kilo vermişim. Zorla yemeye çalışmama rağmen. Bugün mesela en kötü günüm olabilir 1 paket çubuk kraker yedim sabahtan beri okadar 5-6 defada kustum. Dayanamıyorum gerçekten çok zor napıcam bilmiyorum Allah size de tüm gebelere de şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun çok zor gerçekten Ben de 2 haftada 3 kilo vermişim. Zorla yemeye çalışmama rağmen. Bugün mesela en kötü günüm olabilir 1 paket çubuk kraker yedim sabahtan beri okadar 5-6 defada kustum. Dayanamıyorum gerçekten çok zor napıcam bilmiyorum Allah size de tüm gebelere de şifa versin inşallah