Anne karnında bebeğin gelişmemesi

yaren440

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
34
7
1
23
herkese merhaba normalde adetime göre 9 haftalık ultrasona göre 6 haftalık gözüküyor bu hafta normalde kalp atışını duymam gerekiyordu fakat duyamadım doktorda kürtaj olman gerekiyor dedi fakat hamilelik belirtilerim hala var hiç bir ağrım yok kanamam yok napmam gerekiyor istanbulda önerebileceğiniz doktor var mı

Çocuk vefat etmiş dedi mi doktor. Kalp atışı yokmuş

herkese merhaba normalde adetime göre 9 haftalık ultrasona göre 6 haftalık gözüküyor bu hafta normalde kalp atışını duymam gerekiyordu fakat duyamadım doktorda kürtaj olman gerekiyor dedi fakat hamilelik belirtilerim hala var hiç bir ağrım yok kanamam yok napmam gerekiyor istanbulda önerebileceğiniz doktor var mı
İlk çocuğun muydu. Doktorlar da bizi üzmemek için hemen herşeyi söylemiyorlar

Çocuk vefat etmiş dedi mi doktor. Kalp atışı yokmuş

Benim dermoid kistim vardı o zaman hamile kalmıştım kisten dolayı düşğk yaptım ameliyat oldum 3 ay sonra yine hamile kaldım şuan 2.gebeliğim

Hayır sadece kalp atışı yok daha da gelişmez salı gün gel alalım dedi
Bir bebeğin anne karnında oluşması tam olarak büyümesi Bir de normal de olması ve sonunda sağlıklı yaşaması tamamen mucizeymiş. Ben anne karnında 29 haftalık bebeğimi kaybedince anladım. Düşünsene görmediğin bir şeyi yaşatmaya çalışıyorsun. Allah öyle bir Allah ki o çocuğu o yaşatıyor o besliyor

Back
X