7 haftalık gebelikte kanama 😢

Yasemin4012

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
662
346
24
KiLar çok üzülüyorum bu sabah kalktim bı baktım kırmızı kanama koşa koşa acile gittim bebeğin kalp atışı var kese yanında da kanama alanı yok bu kanama nereden geliyor bilmiyorum pirogestiron yazdı dedi ki düşerse yapicak bir şey yok 😢 içim acıyor anne olamiycak miyim ben hiç hep böyle oluyor benim gibi süreçlerden geçen var mı

İlaçlarınızı düzenli kullanın ve ayaklarınızı uzatıp sık sık uzanın. Ağır iş kesinlikle yapmayın. Mümkünse sadece tuvalete ve yemeğe kalkın. Cinsel ilişki yasamayın. Geçmiş olsun.

Sitres yapmamaya çalışıyorum canım ama kanam gorunce kötü oluyorum daha önce kayiplarim olduğu inc kendimi kötü hissediyorum
anlıyorum cnm inşallah sağlıkla ilerler ve kanama önemsiz bi sebeptendir ama kendini üzüp strese sokmamaya çalış bende kayıp yaşadım maalesef zor olduğunu biliyorum fakat çevremde kanama yaşayıp sağlıklı bi şekilde doğum yapan çok var yani normal olabilir bu durum sen öyle düşün içini rahat ve ferah tut

anlıyorum cnm inşallah sağlıkla ilerler ve kanama önemsiz bi sebeptendir ama kendini üzüp strese sokmamaya çalış bende kayıp yaşadım maalesef zor olduğunu biliyorum fakat çevremde kanama yaşayıp sağlıklı bi şekilde doğum yapan çok var yani normal olabilir bu durum sen öyle düşün içini rahat ve ferah tut
Allah razı olsun canim benim rabbim hiç bir kulunu evlatsiz bırakmasın ben de annemi kaybettim 3 ay önce kimsesi ve çaresiz hissediyorum ne yapicagimi bilmiyorum

Cnm bence stres yapma kalp atışı varsa kanama olabilir herkezde oluyor çok duydum hamileyken bence stres daha kötü etkiler
Hala devam ediyor kanamam eşim de çalışıyor soyliyemiyorum bile üzülmesin diye çok çaresiz hissediyorum😭
Herkeste kanama olmuyor kırmızı kanama her zaman gebeliklerde tehlikelidir. Bence eşinizede söyleyin ve tekrar doktora gidin. Doktora gitmeyecekseniz oturmayın bile devamlı yatın ama bence mutlaka doktora gidin

Kizlar kanamam sabah açık kirmiziydi şimdi bordo koyu tona döndü
Çok üzüldüm canım ya içim.kiyildi sen öyle deyince..binbir emekle uğraşıp istediğimiz şeyler elimizden gitme ihtimali bile mafediyor insanı. Bol.bol.dua et canım inşallah bebişin seninledir ve sadece korkutmustur🙏🙏

Herkeste kanama olmuyor kırmızı kanama her zaman gebeliklerde tehlikelidir. Bence eşinizede söyleyin ve tekrar doktora gidin. Doktora gitmeyecekseniz oturmayın bile devamlı yatın ama bence mutlaka doktora gidin
Teşekkür ederim eşim çalışıyor bende sürekli yatıyorum umarım geçer Perşembe günü perinatologa gidicem daha önce de kayiplarim olugu için çok tedirginim

X