Kaç haftaliksin canım şimdiAmin inşallah
7+4 ama geriden geliyor embriyo 6 haftalık göründü pazartesi günüKaç haftaliksin canım şimdi
Kaç haftaliksin canım şimdi
Bebeğin kalp atışı filan normalse geriden veya ileriden bir önemi yok aslında7+4 ama geriden geliyor embriyo 6 haftalık göründü pazartesi günü
Aynıymışız birde bende şuan 7+1im7+4 ama geriden geliyor embriyo 6 haftalık göründü pazartesi günü
Eevt kanama alanı varSeninde 3.46 cm kanama alanın var galiba
Sen de durumlar nasıl ?Aynıymışız birde bende şuan 7+1im
Benim kanama alanım 6.5 cmydi ilk hastahaneye yattığımda doktor yüksek ihtimal düşer çok umutlanma dedi dün 3.5 cm oldu bugün kanamam olmadığı için taburcu olmak istedim evdede kızım var 5 yaşında onlarda evde istirahat ediceksin dediler şimdi arada bir sancı oluyor ama kanama yok çok şükürSen de durumlar nasıl ?
Rabbim bu zorlukların ferahlığını yaşatsın inşallahBenim kanama alanım 6.5 cmydi ilk hastahaneye yattığımda doktor yüksek ihtimal düşer çok umutlanma dedi dün 3.5 cm oldu bugün kanamam olmadığı için taburcu olmak istedim evdede kızım var 5 yaşında onlarda evde istirahat ediceksin dediler şimdi arada bir sancı oluyor ama kanama yok çok şükür
Aminn inşallahRabbim bu zorlukların ferahlığını yaşatsın inşallahDikkat et kendine umarım herşeyin hayırlısı olur.
Konuşmak iyi geldi ağrım azaldı biraz yarın kalp atışını duyabilmek için dua ediyorum.Aminn inşallahnasıl oldun şimdi
Uyu dinlen bi güzel iyi düşün iyi olsun yarında bir an önce gider duyarsın inşallah bebisin kalp atışını haber ver banada canım yarın merak ederimKonuşmak iyi geldi ağrım azaldı biraz yarın kalp atışını duyabilmek için dua ediyorum.
Tamam kuzum, amin inşallah duyarız o minik tık tıkları sen de dikkat et kendine dua ediyorum hepimiz içinUyu dinlen bi güzel iyi düşün iyi olsun yarında bir an önce gider duyarsın inşallah bebisin kalp atışını haber ver banada canım yarın merak ederim
Nasıl oldun canm gitinmi doktoraTamam kuzum, amin inşallah duyarız o minik tık tıkları sen de dikkat et kendine dua ediyorum hepimiz için
Günaydın bebeği dün gece düşürmüşüm şavaboda büyük bir kan pıhtısı gelmişti şüphelenmiştm zaten doktorda bugün keseyi göremeyince sordu kan pıhtısı mı geldi dün diye evet dedim keseyi atmışsın dediNasıl oldun canm gitinmi doktora
Çok üzüldümGünaydın bebeği dün gece düşürmüşüm şavaboda büyük bir kan pıhtısı gelmişti şüphelenmiştm zaten doktorda bugün keseyi göremeyince sordu kan pıhtısı mı geldi dün diye evet dedim keseyi atmışsın dedibenden alan rabbim sizlere bağışlasın
Teşekkür ederimÇok üzüldümkesenin fotoğrafını gönderdiğinizde tuhaflık vardı kesede ama sizi endiselendirmek istemedim ben. Üzülmeyin düşüğün ayağı içeride kalır derler hemen hamile kalırsın sağlıklı doğum yaparsın inşallah tüm kalbimle dua ediyorum senin için
Bende bir hafta önce düşük oldu hemde 4 tane düşüğüm olduTeşekkür ederimbende sizler için anne olmayı isteyen bekleyen bütün kadınlar için dua ediyorum rabbim sağlıklı güzel gebelikler nasip etsin inşallah senin de güzel haberlerini alalım inşallah
Merhaba bende 3 kez düşük oldu hikayeniz nedir ve nasıl bir yol izleyeceksinizBende bir hafta önce düşük oldu hemde 4 tane düşüğüm oldurabbim yardımcımız olsun