Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın bebeği dün gece düşürmüşüm şavaboda büyük bir kan pıhtısı gelmişti şüphelenmiştm zaten doktorda bugün keseyi göremeyince sordu kan pıhtısı mı geldi dün diye evet dedim keseyi atmışsın dedi benden alan rabbim sizlere bağışlasın
İnanın nasıl bir yol izliyceğimi bende bilmiyorum 2 kimyasal bir düşük birde dış gebelik geçirdim tahlilerin hepsi temiz sadece kan pıhtılaşmasına eğilimim var onada hangi doktora gitsem ilaca gerek yok diyor bende şu anlık bıraktım çok yorucu süreçler
İnanın nasıl bir yol izliyceğimi bende bilmiyorum 2 kimyasal bir düşük birde dış gebelik geçirdim tahlilerin hepsi temiz sadece kan pıhtılaşmasına eğilimim var onada hangi doktora gitsem ilaca gerek yok diyor bende şu anlık bıraktım çok yorucu süreçler