7. Gün – Hamilelik Belirtisi Olabilir mi?

Merhaba naptınız acaba tekrar denediniz mi
Selamlar.. Ben kan testi yaptirdim negatif cikmisti ya hani. .. 27 Nisanda hafif pempemsi sonrada kucuk kahverengi lekeyle uyandim .. Tabi onceki gece cok sancim olmustu. Uyuyamadim sancidan kivradim resmen. 28'inde ise yani dun kanamam cok yogunlasti regl oldum gibi jel gibi ama yogun visne curugu renginde geldi.bu durum, 29 nisanda bitti. dun yani. Dun mide bulantim cogaldi sicaklik cok basiyor, belim goguslerim hala agrili... Normalde coktan rahatlamam lazimdi... Bilmiyorum bana ne oluyor gercekten. bugun kanamam kesilmesine ragmen hala alt karnima baski oluyor ara ara ve cok yemeye ve su icmeye basladim. sabah kansiz bir ikinci idrarla test yaptim silik positif cikti

Gördüğüm şey bu ama ümidim yok artık sıkıldım da ne biliyim…

Eklentiler

• IMG_2054.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba bende gün ve belirti olarak birebir aynı şeyleri yaşıyorum bir kere hayalet çizgili sonuç aldım reglime iki gün kala. Yarın regl günüm regli olacak gibiyim ama farklı bir ağrı baskı var gibi. Siz de sonuç ne oldu

Ben de aynı şeyi yaşıyorum reglime 3 gün var yaklaşık. Sanki karın kaslarımı çok çalıştırmışım da hamladığı için alt karnım acıyor ve baskılanıyor gibi. Bir gün bel ağrısı vardı, sonra bu ağrıya dönüştü. Ben de yarın sabah test yapacağım, umarım vardır

Umarım kuzum hayırlısıyla bende uzun zamandır bel ağrısı ve kasık ağrısı var normalde böyle olmazdı hiç. Regle yakın artış oldu. Gebelik testide days doctordu. Yalancı pozitif çıkarıyormuş. Bakalım yarın göreceğiz

Evet benim de öyle. Maksimum hafif bir kasık ağrısı olur regl olurdum, asıl ağrı regl olduktan sonra gelirdi. Geçen gün bel ağrım o kadar şiddetliydi ki belirti mi yoksa belime bir şey mi yaptım emin olamadım. Ertesi güne hiçbir şey kalmamıştı… Evet canım, Days doctor için malesef çok üzücü yorumlar var. Bence predictor ve awox’tan şaşmamak gerekiyor

Kızlar merhaba yardımcı olabilirseniz sevinirim nisanın ilk haftasında 3-4 damla pembe damla şeklinde akıntım oldu erken gebelik testi yaptım gölgeli çıktı aradan biraz zaman geçti tekrar yaptım hafif silik çıktı,biraz zaman geçtikten sonra tekrar yaptım gözle görülür çıkınca emin olamadım çünkü pkos olduğundan dolayı ihtimal veremedim daha sonra kaset test yaptım net şekilde çıkınca 27.04 kan verdim negatif çıktı ama bu neredeyse 1 aylık süre zarfında fok fazla belirti yaşadım hatta kanın numunesini teslim ederken rahim kısmına sanki biri bıçak saplamiş gibi ağrısı oldu bu durumu yorumlanabilir misiniz rica etsem neden olur bu

Tabi bu süre zarfında yaşadıklarım;Nisanin ilk haftasında alt karinda müthiş bir ağrı vardı sonraki haftalarda sağ-sol kasıklarımda hafif hafif ağrılar oldu tıpkı iğne batması gibi,goguslerim irileşti,dolgunlaştı,son 1 haftadır aşırı susama ve ne yersem yeyim sonrasında müthiş Ağız kuruluğu,son 1-2 haftadır ara ara baş dönmesi,son 1 haftadır geceleri acıkma,birde mesela ben geceleri pek uyuyamam dolayısı ile gündüzleri gec kalkardım şimdi ise yine geceleri uyuyamıyorum fakat saat 10-11 olduğu zaman kurulu alarm gibi kalkıyorum,birde karnım çok şiş

Merhaba kızlar. Benim normalde hiç baş ağrım olmaz iki üç gündür başım inanılmaz ağrıyor, midemde yanma var ve kalp atışlarım çok hızlı hiç böyle olmazdı. Birde normalde reglime 10 gün kala göğüslerim büyüyüp sertleşir ve acıdan dokunamam bile şuan reglime 5 gün kalmasına rağmen göğüslerimde hiçbir şey yok. Acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

Benimde aynı şekilde 6 gün kaldi goguslerde hic bir belirti yok sadece kasik agrim var adet olacakmis gibi

Bende kasık ağrısıda yok normalde reglime 10 gün kala regl belirtilerim başlar rahmimde kasılmalar olur, göğüslerim kafam kadar büyür bu ay tık yok. İnşallah hamileyizdir
İnşallah bide bizim ilk denememiz insan daha bi heyecanlanıyor allah kimsenin kucağını bos bırakmasın 🕊

Kan sonucunuz 27.04 mü çıktı?

benim Kan 4 -5 gun onceye kadar negatifti. sikildim bi daha da yaptirmadim. yani sonucum ne bilmiyorum. vakit bulursam jinekologa gorunucem. Normal regl zamanim asil 2-3 gun oncesiydi ama olmadim .. hala karnimda ara ara hafif sancilar devam ediyor ama artik odaklanmiyorum tabi orasi ayri.. vaktim olursa giderim doktora sonrada haber veririm, sizin durumunuz ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…