- 17 Nisan 2025
- 29
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi elifdagggg
-
Merhaba arkadaşlar,
4 Nisan'da adet oldum ve 11 Nisan'da korunmasız ilişkim oldu. Partnerim içime boşaldı. Şu an ilişki üzerinden 7 gün geçti.
Şu anda yaşadığım belirtiler:
Test için erken olduğunu biliyorum ama bu belirtiler yaşayan ve hamile kalan var mı? İmplantasyon belirtileri bu şekilde olabilir mi?
- Sağ yumurtalığımda ve belimde ara ara batma ve kramp
- Karında regl sancısına benzer bir ağrı
- Birkaç gündür artan iştah
- Hafif akıntı (beyaz renkte, kokusuz)
- Göğüslerde hafif dolgunluk
- Ağızda metalik tat gibi bir his
- Ruh halinde dalgalanmalar
Yanıtlarınız benim için çok değerli. Teşekkür ederim şimdiden
aşadığım belirtiler:
Bakalim bekleyip gorecegiz hayatimda ilk deneyimimAyyy bende de aynı belirtiler var ve ben klomende kullandım ama bilmiyorum test için çok erken bende 1 Nisan'da edet oldum
BenimdeBakalim bekleyip gorecegiz hayatimda ilk deneyimim
BenimdeHayirli olsun diyelim ozamann
Ayrica ben henuz test yapmayi dusunmuyorum ya da hicbir fikrim yok bu konuda .. Belki de 1 hafta daha beklemeliyim
Katiliyorum, Mayisin ilk gunleri onemli benim icin. Bakalim adet olacak miyimAdetin gecikmeden test yapma bence
Katiliyorum, Mayisin ilk gunleri onemli benim icin. Bakalim adet olacak miyim
Dene ve bana da bildirAyy benim içinde mayısın 1ini iple çekiyorum
Ama benim 30 ve 31 inde Martin leke geldi adetim 1 inde söküldü bence bı kaç gün önceden test yapsam kabul edilir kznsjmsbsjsbw
Haber veririm mutlakaDent ve bana da bildir
bende 10-12 gun sonrasina dusunuyorum10-12 gün sonra test yaparım herhalde
Haber veririm mutlaka
Tamamdır haberlesirizbende 10-12 gun sonrasina dusunuyorum
ağızda metalik tat bence direk hamilelik belirtisi.. 2 kez kimyasal gecirdim metalik tat olmustuMerhaba arkadaşlar,
4 Nisan'da adet oldum ve 11 Nisan'da korunmasız ilişkim oldu. Partnerim içime boşaldı. Şu an ilişki üzerinden 7 gün geçti.
Şu anda yaşadığım belirtiler:
Test için erken olduğunu biliyorum ama bu belirtiler yaşayan ve hamile kalan var mı? İmplantasyon belirtileri bu şekilde olabilir mi?
- Sağ yumurtalığımda ve belimde ara ara batma ve kramp
- Karında regl sancısına benzer bir ağrı
- Birkaç gündür artan iştah
- Hafif akıntı (beyaz renkte, kokusuz)
- Göğüslerde hafif dolgunluk
- Ağızda metalik tat gibi bir his
- Ruh halinde dalgalanmalar
Yanıtlarınız benim için çok değerli. Teşekkür ederim şimdiden
Aslinda metaliktat dedigim sey normal tatdan daha farkli oldugunu hissedebiliyorum. bu sabahta vardi oglen kahve ictikten sonra da , bariz hissettiriyor kendini yanlis hissetmiyorsam. bu dunden beri olustuağızda metalik tat bence direk hamilelik belirtisi.. 2 kez kimyasal gecirdim metalik tat olmustu
Bu arada kimyasal ne demek? Kimyasal olunca ne oluyor kotu bisi miağızda metalik tat bence direk hamilelik belirtisi.. 2 kez kimyasal gecirdim metalik tat olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?