Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee adayım dövcen mi kız sırnaşık şey
döverim vallah billah klava:
:sm_cool::sm_cool:senden iyi gotik olur heaaa
emo mulaelaelaelaelae
msn'e gel sana bi emo resmimi göstereeem[pul koleksiyonu gösterir gibi hhahahha ] valla kendimi övmüyorum amaaa
yakıştıı beaa:lepi:
aaa bende yeni dikkat ediyom ilginc gercekten-tatlicadiarzu-Etiketler harika yaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Benimle ilgili olan etiketi kim yazdıysa o etiket ona; yol,su,baraj vs olarak geri dönecektirr buyrunnnnnnnnn zemuszemus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Etiketler harika yaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Benimle ilgili olan etiketi kim yazdıysa o etiket ona; yol,su,baraj vs olarak geri dönecektirr buyrunnnnnnnnn zemuszemus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne etiketi kız CADIARZU
Huli'm pm at şeyini ekliyemm sırnaşık şey
Kızz sayfanın en altındaki yere baksana daha etiketi bilmiyoo bide gotik olcak :mymeka:
Bende bi kaç ay önce öğrendim ama olsun :1ninca:
ne etiketi kız CADIARZU
Huli'm pm at şeyini ekliyemm sırnaşık şey
pm at seyi ne kiz anlamadim
bu etkiet olayini bende tam bilmiyom ki
ekleyince ne oluyorkafamçokkarıştı
He he puan toplayıp alışveriş yapicim,etiketler bendenizdennaniknanik
yakaladım seniiiiiiiiii :jeyyar:kız MSN'ini pm at dedim anlamadınnn hehehhe sırnaşık şey
şimdi msn istemekten ban yicem haaa :hulya:
anneeeeeeeee kız nettiniz kendinize benim oyum 1 e öbürleri biraz korku filmi makyajı gibi olmuş hele 4 le 9 Allah vermeye gece falan benim karşıma çıkarsa kafayı yerim büyük ihtimal ama buda bi beceri opuyorumnanaktan