7 aylık evliliğin sonuna geldik

tatlimseval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
120
0
96
40
İstanbul
merhaba hanımlar bir kaç kere evliliğimle alakalı sorunlardan sizlere bahsetmiş akıl fikir birde dışardan bir bakış açısı bir gözlem bir yönlendirme arayışında bunlunmuşdum

size son bir hafta içinde ki gelişmelerden bahsetmek istiyorum ve yine yorumlarınızı akıl ve önerilerinizi bekliyorum objektiv bakışlara ihtiyacım var sanırım

ben fatma abla diye canımdan çok sevdiğim beni kendi annemden bile iyi anlayan bana her sorunumda iki eli kanda olsa yardımıma koşan 2 çocuk annesi 16 yıllık evli aklı başında dünya tatlısı biri var eşim evlenmeden önce bekarlığında 8 sene onların döşeme dükkanında çalışmış ve benide tanışdırmışdı o günden sonra çok güzel bir arkadaşlık kurduk onun evinden gelin çıkdım istanbulda kimsem olmadığından evimim her eşyasını gelinliğime kadar onunla gidip aldım seçdim beyendim ne kendi ailem nede eşimin ailesi yanımızda yokdu onun ailesi istemediğinden benimde ailem yurtdışından iş yüzünden izin alamayıp gelemediğinden dolayı oldu bunlar

velhasıl geçen hafta fatoşun annesi samsundan istanbula fatoşun ablasına çerkezköye geldi fatoşda eşi ve çocukları ile onu almaya gidicekdi bende 7aylık evliyim bir yere gitmedim çok bunladım ve dedim bende gidim barı bir değişiklik bir hava değişimi olur kafamı dağıtırım ailemi 5 aydır görmedim bu cumartesi gidicem berline çok bunaldım sağlık sorunlarım var beynimde bir iyi huylu tümör dizlerimin ikisindede çatlak bir miniskus var yani çok sıkıldım ve bunalmışdım neyse bende eşime mesaj yazdım bende gidiyorum haberin olsun diye günü birlik gidip 1 saatde alıp gelicekdik eşimde fatoşla ondan önce tartışdığı için gelmeye yüzü yokdu herkes ona kırgın ve kızgındı

biz akşam saat 22.30 fatoşun eşi geldi 2 kız eşi kendisi ve ben yola çıkdık çerkezköye gittik 1 saat yol sürüyor zaten istanbulun dışında bir yer uzakda neyse gittik ama bakdık ki fatoşun ablası yemekler börekler pastalar hazırlamış 40 yılda bir gidiyorlar diye bir jest yapmış neyse tabii yok olmaz biz hemen gitmeliyiz diyip kalkamadık oturduk tabii bu sırada benim eşim her 5 dakikada bir arıyor ne zaman geliceksiniz diye bende kalkıp benim eşim bekliyor hadi gidelim diyemiyorum saatler ilerlemeye başladı eşim köpürdü onlarla olduğum için ve bana hakaretler etmeye başladı:çok üzgünüm:

bana sen karı değilsin sen insan değilsin kitapsız ahlaksız bu saatde dışarda olan kadınlara o... derler bende seni evde bekleyen go.. pez... inim dedi duyan gören benim namusuma laf edicek dedi ben sacmalama dedim haddini aşma ben o insanlara anne baba yerine koydum evlerinden gelin çıkdım 7 aydır her sorunumuza onlar koşduruyor nankörlük etme dedim ama beni dinlemedi hakaretlere devam etti neyse saat baya geç olmuşdu o gece ayaz vardı ve biz mecbur yavaş yavaş kaya geldik arabayla kaza bela olmasın diye ama tabii o gece herkesin burnundan fitil fitil gelmişdi:a015:

cuma günü dedim fatoşa annei al bana gel bir evimde namaz kılsın hayır duasını alim hizmet edim rahat etirim onu tamam dedi ben bir akşam önceden evin altını üstüne getirdim perdelere kadar yıkadım yemekler yaptım çok mutluydum bu sırada eşimle gerekmediği sürece konuşmadım geldiler annesi sağolsun bana dualar etti kurşun döktü kızım dedi sen nasıl ayakda duruyorsun ALLAH seni korumuş bu kadar nazar göz hastalık ben görmedim dedi senin yüreyin kabarmış çatlama durumuna gelmiş dedi neyse 3 kere dökmem lazım dedi yarın birde öbür gün yine gel dedi tamam dedim

cumartesi yine gittim kurşun döktü oturduk yedin içdik sohbet ettik onlardan başka kimsem yok görüşdüğüm kimse yok çok yanlızım onlar olmasa kafayı yerim ailem bile artık o sizin kızınış olmuş size emanet dediler eşimin ailesi ilede görüşmediğim için bir tek onlar var neyse cumartesi kurşun döktük oturuyoruz saat 22de annem aradı konuşuyoruz normalde ben eşimi ararım beni gelir alır bu akşam kendi çıkıp gelmiş aradı aşadayım dedi geliyormusun yoksa eve mi geçim evlerimizin araadı 300 400metre var yok ben dedim yok gitme annem telefonda az bekle geliyorum tamam dedi aradan 2 3 dakika geçdi aramaya başladı hadi hadi diye fatoş dedi kızım in huzursuzluk olmasın iyi anlaşın bir yuva kolay kurulmuyor git huyuna suyuna git sakın kavga çıkarma zaten hastasın kendini düşün diye beni gönderdi indim aşağa..

indim dedim ne o zırt bırt arıyon annem telefondaydı az bekle dedimişdim sana patladınmı hem kendi kafana göre geldin ben sana gel demedimki neyse bu açdı sokakda ağzını yumdu gözünü işde sen kitapsızsın sen insan değilsin onlar senin beynini yıkıyor sen onlara gidip gelince değişiyorsun onlar insan değil onlar adam değil onlar yuvamızı yıkmak istiyor seni kullanıyor git onlarla yaşa onlarla yat kalk onlara hizmet et falan diye bağrınıyor geldik eve ben mutfakdayım kahve alıcam bana hala bağrıyor ben sadece dinliyorum bana diyorki seni seven kalbimi s... sana bu kadar taviz veren aklımı s... seni çeken beynimi s... bende dedim haddini bil laflarına dikkat banada ve onlara nankörlük ediyorsun yediğin kaba pisliyorsun unuttun paramız olmadığı günler karnımızı fatoşda doyurduğumuz günleri unuttun dedim benimle kavga ettiğinde gece 2lerde fatoşu arayıpda ben çaresizim diye saatlerce ağladığın günleri unutma dedim mutfağa geldi kolum sıkdı yüzümü tuttu ceneni kapat dedi beni kötü şeyler yapmaya zorlama dedi kolumu sıkdı senağlama

içeri geçdik salona bıkdım be dedi ne temizlik yapıyorsun dedi ne yemek öğlenlere kadar uyuyorsun dedi ( sakinleşdiricilerle ayakda durduğum için ağrı kesiciler falan hepsi uyutuyor ve uyuşukluk yapıyor halsizlik yapıyor oda bunu biliyor) senden karı olamz dedi seni karı değilsin dedi ve tutu zigon cam sehbayı kırdı bizim evin tüm eşyalarını benim ailen ailem aldı o sadece 2 kanepe ve 1 köşe koltuk getirdi oda döşemeci olduğu için kendi yaptı iş yerinde bende dedim ki tabii dedim senin kıçın terlemedi onun için bu kadar kolay yıkıp döküyorsun kırıyorsun dedim kendin kazanıp alsaydın o zaman kıymetli olurdu dedim ara ananı dedim yollasın sana biletini s... git dedi bitti dedi bitiriyorum dedi yeter çekemiyorum seni dedi bende annemi aradım ama ne yazıkki annem hep damadına inanıyor sanki o oğlu ben geliniyim hem damadı haklı ama eşimde hep kendi görüşünden anlatıyor anneme annemde inanıyor arada yalanda söylüyor telefonu elimden aldı annemle konuşdu sonra iyi geceler deyip kapattılar annem ver birde kızıma sorucam nasıl oldu diye bile sormadı kapattılar telefonu bende iki sakinleşdirici daha içdim yüzüğümü çıkarttım bu son yaptıklarınla herşeyi bitirdin dedim içimdeki sevgiyi saygıyı yataklarıda ayırdım cumartesi günü berline gidicem hem muanne olmam lazım dayanamıyorum artık ağrılara bu olan bitenler yanlızlık hasret özlem ailem uzakda artık kaldıramıyorum senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben artık dayanamıyorum gücüm kalmadı daha 7 aylık evliyiz 7 aydır böyle millet anlatıyor bizim ilk 2 senemiz ilk bilmem kaç ayımız şöyle muhteşemdi böyle mükemmel di diye içim acıyor artık dayanamıyorum katlanamıyorum ben bu lafları hakaretleri haketmedim ve son günlerde birde ailesini savunmaya başladı ailesi düğün gecesini mahfetti kavga oldu kanlar aktı ben kriz geçirdim komalık oldum şimdi bana abim sana ne yaptı ailem sana ne yaptı diye bana ailesini savunuyor ben artık kaldıramıyorum tükendim bıkdım usandım ben bunları haketmedim bunları hakedecek hiç birşey yapmadım bu dökülen göz yaşlarımın hesabını kim vericek bu pisikolojimin bozulmasının hastalıklarımın beynimdeki tümörün azmasının hesabını kim vericek bende bir ana evldıyım bende sadece bir insanım mutlu olmak huzurlu olmak benim hakkım değilmi size soruyorum şimdi napmalıyım nasıl karalar vermeliyim nasıl bir yol cizmeliyim ben açıkcası ayrılmayı düşünüyorum içimde sevgi saygı ona karşı hiç birşey kalmadı sizce ?? yorumlarınızı bekliyorum farzedinki sizin evladınız kardeşiniz bunları yaşıyor ALLAH göstermesin tabii..

sevgiler saygılar kaydirigubbakcemile5

senin adına üzüldüm canım.
ben evliliklerin hemen bitmemesinden,konuşup anlaşılmasından yanayım..
Bence bir daha düşün taşın.
Sonradan pişman olacağın bir hareket yapma..
Daha çok yeni evliliğin,inşallah herşey yoluna girer...

çok üzüldüm dehşet içinde okudum fakat sende ağır laflar konuşmuşssun sende üstüne gitmişssin eşinin be canımm

Canım sen çalışmıyor musun? Belki bir işe girsen hem çevre edinirsin hem de maddi olarak eşine destek olursun.

senin adına o kadar çok üzüldüm kıı allah öncelikle sana acil şifalar versin.eşin konusunda da hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.çok mutlu günlere ermeni diliyorum tatlım...a.s.

Şaşkınlıkla okudum senin adına üzüldüm, en güzel günleriniz böyle kavga gürültü
geciyor. Eşin seni neden fatoşlardan akşam saat 10 da alıyor. Sanırım çalışmıyosun evine vaktinde gitsen belki o kavga olmazdı.Bence kadın arkadaşında bazı durumlar hariç akşamlamamalı... eşinde gelir yemeğe kalırsınız vs.. o başka ama eşinin seni gezmelerden alması hiç uygun değil... Tamam onlar sizin her zor gününüzda yanınızda olmuşlar. Ama bu kadar üstlerine düşmeyin. Siz daha yeni evlisiniz eşinizle vakit gecirmeye bakın....

Bazı bayanlar sevdikleri arkadaşlarına aşık gibi bağlanırlar. Hiç ondan çıkmaz istemezler.. Size bunu söylemek istemiyorum ama burdan çıkaracağınız bir ders varsada çıkarın...

Eşinize zaman ayırın yeni evlisiniz..süprizler yapın mutlu edin ..mutlu olun karşılığnı almamanız için hiç bir neden göremedim ben.....

yaa her cümlesini okudum cnm..eşin gerçektenn neden böyle yapıyor anlamadım..ayrıca rahatsızlıgın varmış insan bi dedigini ikiyapmaz böyle bi durumda..eger gerçekten dayanamıyorsann..annenlere gitt..arıyana kdrdaa aramaa...allah yardımcın olsun cnm...allah eşine akıl fikir versin..

ayrılmayı hemen cözüm olarak görmeyin
%100 hatalı olan sadece eşin değil
ikinizdede hata var
bence biraz alttan al huyuna eminim değişicektir
yada bir seyleri değiştirmek için çaba göster
ilk zamanlar böyle anlaşmazlıklar olması normal

Alınma canım ama eşinin kabalığını küfürlerini bir yana bırakırsak eşin haklı..Sİz daha yeni evlisiniz beraber olmalısınız eşin seni ne kadar aile dostların olsa da geç saatlerde dışardan almamalı..Dost dediklerini gün olur yanında bulamazsın ama eşin seninle bir ömür birlikteliğe kendini adayabilir..Bu kadar kolay bitmesin bence bunlar her evliliğin ilk alışma aşamalarında olur biraz sabredin kolay kurmadınız yuvayı kolay yıkmayın..Bence biraz daha eşinin suyuna gitmeye çalış şimdi yenisiniz bilmedğiniz huylarınız sizi rahatsız edebilir ama bunlarla yaşamaya alışın biraz hoşgörü biraz sabır herşeyin üstesinden gelebilir madem kızıyor dışarıda olmana ve madem sen de evde bunalıyorsun o zaman sen de çıksan da onun geleceği saatte evde olmaya çalış yani bir denge düzen kur ne sen ne de eşin incinsin bu durumlardan..:CüvCüv:

çok uzuldum çok...
Insanin zoruna gitmezmi evliligin hele ilk aylarinda bu kadar agir hakaret duymak ustelik haketmemisken ki hiç bir evli kadin haketmiyor bence
anliyorum seni...çok da uzuldum...ailende yaninda yok :-(
hastaligin içinde ayrica uzuldum buyuk geçmis olsun. resimlerinize baktim da, nasilda mutlu gorunuyordunuz oysa...
hakkinda hayirlisi olsun ne diyim ki...saygi yok...sayginin olmadigi yerde de sevgi olurmu acaba...

şaşkınlıkla okudum
hatta doğru mu anladım diye tekrar tekrar okudum
ama anenn niye damadına inanıyor benneyaptımki

canım yaşadıkların gerçekten kolay şeyler değil. bir de hem bedensel hem ruhsal olarak rahatsızım diyosun, sanırım antidepresan da kullanıosun, bi zamanlar bende kullanmıştım, evet o ilaçlar gerçekten ağır. insana uyku veriyor. ayakta kalmak istesen de engel olamıyorsun . aslında eşinin bu durumu anlaması gerek ama görüldüğü gibi anlamıyor. eşinle evlenmeden önce nasıldınız bilmiorum, eğer o zamanlarda aranızda hiçbir sorun yoktu ve şimdi bunlar oluyorsa bence ya birileri eşinin aklını çeliyor, sürekli dolduruyor ya da eşinin psikolojik sorunları var. eşinin geçmişini geçmişte nasıl birisi olduğunu bilemediğim için birşey diyemiyorum, hani önceden çok iyi beyefendi bir insanken birden bunlar olduysa dediğim gibi ya birileri doldurmuş ya da psikolojik sorunları var ki, bir insan asla bunları karısına yakıştırmamalı, ne demek küfür etmek ne demek sen karı değilsin demek, çok onur kırıcı şeyler bunlar, yeri geldi ben de buna benzer şeyler çok yaşadım, üç beş yıl öncesinde bulunduğum şehri bile bir anda terk ettim, kendimi fethiyeye attım, gece sabahlara kadar ağlaya ağlaya sokaklarda dolaştım, hiç içki içmişliğim olmadığı halde sarhoş oldum, eşime ben depresyondayım iyi değilim nolur beni doktora götür dediğimde amcasının oğlunun yanında bana bu karı yıllardır depresyondan çıkamadı bile dedi, çok üzülmüştüm çok ağlamıştım, hala daha unutamam bu sözleri, ne zaman aklıma gelse gözlerim dolar, çok gücüme gitmişti çünkü, ama sonra baktı ki ben gerçekten kafayı yiyorum doktora götürdü, götürdü ama sen şizofrensin manyaksın demekten de geri durmadı, öyle bi hale gelmiştim ki eşime bıçcak çektğiimi biliyorum, sinirimden duvarları tırmaladığımğı biliyorum, çok zor haklısın, allah saptırmasın insan çıkmaza girince bazen saçmalayabiliyor. sana tavsiyem hiçkimsenin seni çıkmaza sokup kötü şeyler yaptırmasına izin verme, bedeninde ruhunda çektiğin acıları hiçkimse senden daha iyi anlayamaz çünkü, şimdi benim sana anlatmak istediğim şu aslında, eşim bana bu sözleri söyledi beni çok kırdı evet ama eşimin öncesini düşündüğüm zaman diyorum ki eşimin psikolojik sorunları oldu o zamanlarda, o da çıkmaza girdi bu yüzden yaptı diyorum, çünkü eşim kötü bir insan değildir, üzerime titrer, ama o zamanlarda bu lafları da söyleyip beni incitti işte, demek istediğim acaba eşinin psikolojisinde bir sorun mu var, yada birileri mi dolduruyor, bunları bi değerlendirsen, eğer ki eşin önceden de böyleyse bence o zaman yol ver gitsin derim, çocuktan da bahsetmemişsin, anlaığım kadarıyla bebeğiniz de yok, hazır bebek de yokken ve yapacak birşey de olmadığını bu evliliğin düzeltilemeyeceğini düşünüyorsan yol verin birbirinize, ne o seni kırsın üzsün ne sen onu, sonuçta ikiniz de insansınız, ikinizin de ayrı hayatları olsun, ikiniz de kendi yolunuzu çizin, ama eğer eşin aslında iyi bir insandıysa ve sonradan böyle olduysa başka çareler aramanı tavsiye ediyorum. fatoş ablanın dediği gibi evlilikler kolay kuruluyor ama kolay bozulmuyor malesef, en mantıklı kararı yine sen vereceksin, nacizhane fikirlerimi belirttim umarım faydalı olabilmişimdir. üzme canını, bir çok insanın başına gelebiliyor bunlar, yapman gereken kimsenin seni üzmesine canını yakmasına izin vermemek, benbenci olcaksın bu dünyada . önce ben diyeceksin. allahın sana verdiği bu sıhhat bu beden bu ruh elden gittimi bi daha geri gelmez. inşallah hayırlı bir yolunu bulursun canım.

baştan sona kadar okudum yazdıklarınızı...
eşiniz agzı bozuk bi insanmış...
artı bide çok nankör...
insan yapılan iyilikleri hiç unuturmu...
hakkınızda hayırlısı olsun...
sizede acil şifalar canım..

yazdıklarını tamamiyle sanki yasadım cok üzüldüm arkadaşım.bana sorarsan biraz ayrı kalmanda fayda var hemen dava acma veya acmayın ama bşraz eşinin burnunun sürtmesi senin yoklugunu hissetmesi gerekiyo belki o zaman adam olur senin gibi ve bizim gibi kadınların kıymetini bilmeyenlere yazıklar olsun baska bişey diyemiyorum üstelik birde rahatsızsın.bu yaptıkları vicdana sıgmaz.bir erkegin bence ilk önce bakılması gereken vicdanı.o yoksa ileriye dönük hiçbişey yok bence....

iş bulma işe başlama gibi bir imkanım yok şuan pasaportum ve nüfumda kızlık soy ismim olduğundan çalışamıyorum ayrıca para sıkıntımızda yok yazmayı unuttuğum şeyler şunlar...

ailem hem evin eşyalarını hem gelinlik damatlık eşimin giydiği iç çamaşırına kadar çorabına kadar ailem karşıladı ve ayrıca her ay para gönderiyorlar faturalar için yeme içme için eşimin evlenirken bankadan çekdiği 5 milyar kredi haricinde tek borcumuz kalmadı herşeyimizi ailem karşılıyor zaten her ay para geliyor ailem maddi sıkıntı çekipde birbirimize girmemiz için maddi sıkıntı yaşatmıyorlar bize çok şükür..

o gece annemle telefonda konuşurken anneme anne kızına rahatlık batıyor dedisenağlama
kendi yaptıklarını yalanla dolanla kendini haklı gösterdi yalan var nankörlük var iftira var herşeyi kendi bakıl açısından anlatıyor annemlere..

ben sadece cuma cumartesi çıkıyorum fatoşa gidiyorum hafta içi hep evdeyim benimle vakit geçirmiyorsun diyor cay demliyorum akşamları oturur beraber içeriz tv izleriz diye ama o bilgisayarın başında bisiklet araba motorlara bakıyor zaten ben haftanın 5 günü evdeyim yol bilmem iz bilmem kimseyi tanımıyorum tek fatoş ablam var kimsem yok hafta sonu biraz huzurlu olmak için mutlu olmak için iki güzel sohbet ederiz diye oraya gidiyorum kendimi orda iyi hissediyorum ailemin yokluğu içimde çok büyük bir acı babam her telefonda ağlıyor 50 yaşındaki adam kızım diyor ben seni yolda bulmadım hastalık sahibi olursan ben ne yaparım bu başımı nerelere vururum mutsuzsan çık gel diyor arkanda ben varım diyor sonuna kadar sen benim evladımsın diyor ama annem kesinlikle karşı..

gelme buralara diyor sen istedin diyor kaderinse çekeceksin diyor beni buraya gelip elaleme güldüreceksin diyor ben kızı 7 ay evli kalmış ana kapısına gelmiş dedirtmem diyor beni evlat katili yapma diyor o... olucan başıma diyor bunları duymak beni dahada kahrediyor ben onlara hasret ken bunları duymak çok zoruma gidiyor bugüne kadar bir laf getirmedim onlara bir hata yapmadım başlarını yere eymedim senağlama

daha 2 hafta önce ailem 2800gönderdi borc harca hepsini kapattı bir yere borcumuz yok yani eşimin pisikolojisinin bozulmasına bir sebeb de yok desemki maddi sıkıntımız var borc harc var dicem tamam oda daraldı bunaldı ama öyle değil işde bir aralar beni hafta sonlarıda eve kapatıyordu neymiş zaman geçirecekmiş peş peş dvd bakmakdan miydem bulanıyordu artık gine yaranamadım gine yaranamadımsenağlama

bana karşı hiç saygısı yok ben sabah uyuyorum ağır ilaçlar içmişim gelmiş sabah kulaığımın dibinde saçlarını fönlüyor evde başka 2 oda daha varken ben şaşırdım kaldım yol yakınken diyorum kendimi kurtarayım bu kabusdan hazır çoluk çocuk yok geç olmadan daha kötüye gitmeden bırakim gidimsenağlama

bana diyorki sana diyor seni aldatan girip çıkıp döven kazandığını kumarda harcayan alkolik biri lazım diyor bak nasıl o zaman kul köle olurdun yollarıma bunlar ne demek yaa zaten içiyor en ufak birşeyde gider içer gelir o zaman tabii cesaretlenir ağzına gelenide sayar... ben hatam yok demiyorum ama bunları hakedecek hatalar yapmadım ben bunları haketmedim ne onun nede annemin laflarını haketmedim senağlama

hayata beni bağlayan tek babam ve kardeşlerim var şuan ben zaten öz annem olmasına rağmen anne sevgi ve şefkatiyle büyümedim birden bana değer veren beni sevdiğini söyleyen birini görünce kör oldum herhalde çok şey istemedimki biraz huzur biraz sevgi yatlar katlar istemedim gözüm hep tokdu hiç yükseklerde olmadı çıkmazdayım içimde ALLAH korkusu olmasa canımı alıcam ama canı veren ALLAH alanda ALLAH dır bu korkumdan onuda yapamıyorum gece yatakda ağlamakdan sabahları gözlerimi açamıyorum balon gibi şişiyor senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

çok sıkıldım bunaldım benim istediğim bu değildi hayalini kurdum evlilik bu değildi mutluluk bu değildi tükendim artık bittim senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yorumlarınız için tşk ederim devamını bekliyorum..

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

yavrum hiçkimse hayalini kurduğu evliliğe tam anlamıyla kavuşmuyor ki zaten, biraz önce de söyledim eğer eşin önceden iyi bir insandıysa ve sonradan bozulduysa bence evliliğini kurtarmaya çalış, ama yok önceden de aynıydı bu adam değişmez diyosan yollarınızı ayırın, ama unutma hiçbir evlilik masallardaki gibi gitmez, yeri gelir kavga olur yeri gelir gülüm balım olur, bak ben sana örnek verdimk endimden, az çok bende yaşadım dedim, ama ne diyorum eşim aslında iyi bir insan, beni çok sever üzerime ttitrer diyorum, bazı arkadaşlar da yazmış hata tek taraflı olmaz, belki de eşinin bi yerlerde takıldığı bişeler vardır, bu matematiği sen yapcan ieçinde, biz bilemeyiz ki senin hayatında tam olarak neler olup bitiyo, sadece anlattığın kadar biliyoruz o kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz, sen şu anda psikolojik olarak yorulmuşsun yıkılmışsın onun için böyle konuşuyosun, mantıklı düşünebiliyor olsaydın bu evliliği gün yüzüne çıkarmak için çabalardın, valla sanki eşin kötü bir insan değilmiş de bunları başka sebeplerden ötürü yapıyomuş gibi geliyo bana,

bundan bir 1-2 ay önce gırtlamada sarılmışdı seni öldürürüm insan olucaksın diye ya ben seni insan edicem yada bu evlilik bitecek diye üstüme yürümeler bir defasında laptopu aldı fatoş ve kızları önünde ( biri 12 biri 7 ) yerden yere fırlattı kırdı tv ses sistemini parcaladı ona kesinlikle güvenmiyorum inanmıyorum ve artık sevmiyorum insan bunları haketmeden yaşayınca birşeyler bitiyor içinde hele saygı yoksa işin için şiddet ve küfür hakaret girince birşeylerden vaz geçiyor kaç kere bitirmişdim ben seninle yapamıyorum dedim yalvardı yakardı ağladı ama acıdığım için kendi hayatımı mahfedemem ki içimde ki herşeyi bitirdi ben bunları haketmedimsenağlamasenağlamasenağlama

canım gercekten cok uzulerek okudum yasadıklarına
hele annenın tepkısını ıyıce sok oldum
arkadasların dedıgı gıbı hemen ayrılmayı dusunme
bıraz ayrı kalın bakalım
amas en en onemlısı hastalıgınla ılgılen canım
bırak esın annen aılen hepsı duzelırde
o saglık gıttı mı kolay kolay gelmez
Allah sıfa versın canım
ıyı bak kendıne

Kiz sen daha türkiyedemisin????:mymeka:

Sevalcim uzun uzun konustuk seninle...o zamanda demistim...senin türkiyeye gitmen hataydi zaten...biran evvel dön almanyaya...piskolojin düzelsin saglikli kararlar veremezsin suan...:teselli:

Annenin gelme demesi hic önemli degil...onun kararida degil...senin ve sadece senin kararin....saygi olmayan bir evlilikten hayir gelmez...sahsi fikrim....cok iyi düsün tasin ama en önemlisi biraz uzaklas oralardan...

Baban sana kucak acmis daha ne??? Allah yardimcin olsun...:1hug:

neyse sen yazdıklarımı ciddiye alıp okuma zahmetinde bulunmuyorsun, istediğin sadece içini döküp rahatlamak, bi çözüm ylu bulmaya niyetin yok galiba, ben seni rahatsız etmiyim daha fazla, inşallah hayalini kurduğun hayata kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…