Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi7 aylık bebeğine domuz gribi aşısı yaptıran varmı?
merhaba arkadaşlar kızım 5 gün sonra 7 aylık olacak .domuz gribine yakalanmasından çok korkuyorum ama herkesin olduğu gibi benimde kafam çok karışık aşı vurdurup vurdurmamakla ilgili.aşı vurdurduysanız hangi yan etkileri gördünüz yazarsanız sevinirimmafoldumben
Bizde bebeğim,eşim ve ben yaptırdık 2 hafta oldu yaklaşık.Hiç yan etkisini görmedik çok şükür iyiyiz.Bebeklere 2 doz yapılıyor, 2. doz önümüzdeki hafta.
6 ayı doldurduktan sonra yapılabiliyor bence hiç bekleme git yaptır her şekelde allah emanetiz tabi elimizdeki fırsatı iş işten geçmeden dağerlendirmek en iyisi
"Allaha emanetiz" diyerek aşı olmak bana biraz saçma geliyor. Bunun bir sektör olduğu ve bazı yabancı ilaç firmalarına yaradığı ortada!! Elimizden geldiğince hastalıktan korunmak bence en güvenlisi! bu aşının yan etkileri bugun yarın ortaya çıkmıyor zaten! ileriye yönelik olduğu biliniyor! içeriği de tartışmalı! gribi iki burun akıntısı üç tıksırıkla atlatmak varken yarını ne olacağı bilinmeyen bir ilaca güvenmemeli bence! bol bol portakal mandalina greyrut vb C vitamini ve çeşitli vitamin deposu doğal besinlere sığınmak sanırım en güvenilir yöntem! aşı olmadan önce bilinçli bir şekilde araştırmakta fayda olduğunu düşünüyorum! sağlık günler!!