Çocuk Hastalıkları 7 aylık bebeğin el ayağındaki açık yaralar. Yardımcı olur musunuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aydingelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
4.552
9.972
30
Merhabalar konuyu nereye açacağımı bilemedim K Kazen yanlış yerdeyse gerekli yere taşır mısın?

tekrardan merhaba kızlar bugün bi tanıdığımın 7 aylık bebeğini gördüm şok oldum. Bebeğin elinde,ayağında, kulağında ve yeni doğduğu sıralar damağında dahi eklediğim fotoğraftaki yaralardan varmış.
doğduğunda küvöze alınmış ve sonrasında bu yaralar çıkmaya başlamış. Götürmedikleri yer kalmamış, kemiklerine kadar araştırma yapmışlar bişey bulamamışlar. İstanbul avrupa yakasında oturuyoruz. Başına böyle bişey gelen ya da Dermatoloji branşında olan doktorlar varsa lütfen yardım edebilirler mi ? Çok üzüldüm fotoğrafını çekip ben bi araştırayım dedim onlar da şifanın nerden geleceği belli olmaz dediler aklıma burası geldi. Teşekkürler şimdiden. Annesi gövdesinde ve bacaklarında olmadığını söyledi

Eklentiler

• 9DF5FA3D-F93C-4985-9530-48B828BAB8D8.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 310
  • 1A36B091-7DC9-4FCC-8C43-CD00FBEA8839.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 272
  • 51CB91F1-1346-4C8C-A580-6AD584A4D296.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 368
Allah şifa versin konunun uzmanı biz değiliz ama vücudun protein sentezinde ya da hücre içinde yapıtaşlarına ayrılmasında bir problem olabilir. Çünkü temel onarımı protein sağlar vücutta. Tabi bu çok çok basit bir yaklaşım.
Genetik bir bozukluk olabilir. Hormon sentezinde problem olabilir. Hücresel boyuta Kadar incelenmesi gerekebilir bu da uzmanların işi ama çok üzüldüm

Nedir ne değildir bilmiyorum ama Allah şifa versin acıyordur kuzumun canı çok üzüldüm çok...
Valla bende çok üzüldüm canım. Bildiğim takip ettiğim doktorlara hep gönderdim fotoğraflarını. İnşallah vesile olurum ya da olmam ama şifasını bulurlar. Annesi ağlamıyo acımıyo sanırım dedi ama anlamıyodur bence böyle yara acımaz olue mu

Allah'ım sifasini versin yanık yarası gibi su toplamış yavrum kıyamam nette cevap veren doktorlar var oralara sorsaniz

Neyi öğrendim biliyor musunuz 2 yaşında oğlum var ve bebekler gerçekten canları acıyınca yeri geliyor ağlayamıyor bile.. Birde yavrum acımadığı halini bilmiyordur ki belki artık alışmış dahil olabilir

Şeker hastaları ayak yaraları için kudret narı zeytin yağ ile ilaç yapıp sürüyorlar geçiriyormuş çocuğa da faydası olabilir

Allah acil şifalar versin bana kelebek çocukları anımsattı ama öyle olsa doktorlar muhakkak bilirdi inşallah burdan bi el atan olur teşhis konusunda yardımcı olur.
Ben biraz kelebek hastalığına benzettim. Doktorlar bir şey dememiş mi?
Allah sifa versin kelebek cocuk olabilir mi acaba
Bende ilk ellerini görünce aklıma bu geldi. Hatta kelebek bebekler için bi doktorun sayfasını takip ediyorum. Ona da gönderdim cevap vermesini bekliyorum inşallah öyle değildir ya. İçim parçalandı kuzuma birde güzel gülüyoki Allahım inşallah acısını hafifletir

Allah şifa versin inşallah. Ben de merak ettim takipteyim.

Aminn inşallah tedavisi mümkün bir durumdur da sağlığına kavuşur

Acımıyor olabilir canım cok üzüldüm bende deri döküntüsü bu ama orda bak lekeler kalmış cocuk yolmus sanırım ama egzamaya falan da benzemiyor ne ki acaba yazik ya

Ahh kuzummm Allah şifa versin inş. Allerjik bir durum olabilir mi acaba? Allerjiden de egzama olup böyle vücudu açık yara olan çocuklar var. Dr. Murat Cansever hoca var. İnstagramda da sayfası var bulamazsanız linkini atarım size. Link vermek yasaksa diye yazmadım şimdi. O dr çok ilgili sağolsun instagramdan anında cvp veriyor sorulara. Lütfen bir de ona gönderin fotoları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…