- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 30
-
- Konu Sahibi aydingelini
Valla bende çok üzüldüm canım. Bildiğim takip ettiğim doktorlara hep gönderdim fotoğraflarını. İnşallah vesile olurum ya da olmam ama şifasını bulurlar. Annesi ağlamıyo acımıyo sanırım dedi ama anlamıyodur bence böyle yara acımaz olue muNedir ne değildir bilmiyorum ama Allah şifa versin acıyordur kuzumun canı çok üzüldüm çok...
Neyi öğrendim biliyor musunuz 2 yaşında oğlum var ve bebekler gerçekten canları acıyınca yeri geliyor ağlayamıyor bile.. Birde yavrum acımadığı halini bilmiyordur ki belki artık alışmış dahil olabilirValla bende çok üzüldüm canım. Bildiğim takip ettiğim doktorlara hep gönderdim fotoğraflarını. İnşallah vesile olurum ya da olmam ama şifasını bulurlar. Annesi ağlamıyo acımıyo sanırım dedi ama anlamıyodur bence böyle yara acımaz olue mu
Allah acil şifalar versin bana kelebek çocukları anımsattı ama öyle olsa doktorlar muhakkak bilirdi inşallah burdan bi el atan olur teşhis konusunda yardımcı olur.
Ben biraz kelebek hastalığına benzettim. Doktorlar bir şey dememiş mi?
Bende ilk ellerini görünce aklıma bu geldi. Hatta kelebek bebekler için bi doktorun sayfasını takip ediyorum. Ona da gönderdim cevap vermesini bekliyorum inşallah öyle değildir ya. İçim parçalandı kuzuma birde güzel gülüyoki Allahım inşallah acısını hafifletirAllah sifa versin kelebek cocuk olabilir mi acaba
Allah şifa versin inşallah. Ben de merak ettim takipteyim.Bende ilk ellerini görünce aklıma bu geldi. Hatta kelebek bebekler için bi doktorun sayfasını takip ediyorum. Ona da gönderdim cevap vermesini bekliyorum inşallah öyle değildir ya. İçim parçalandı kuzuma birde güzel gülüyoki Allahım inşallah acısını hafifletir
Acımıyor olabilir canımValla bende çok üzüldüm canım. Bildiğim takip ettiğim doktorlara hep gönderdim fotoğraflarını. İnşallah vesile olurum ya da olmam ama şifasını bulurlar. Annesi ağlamıyo acımıyo sanırım dedi ama anlamıyodur bence böyle yara acımaz olue mu