- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 30
- Konu Sahibi aydingelini
Bunu söylicem kesinlikle canım hatta ilk ona gitsinler imkanları varsaLütfen benim dediğim dr a gitsinler randevu almak cok zor ama bakar birşekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu söylicem kesinlikle canım hatta ilk ona gitsinler imkanları varsaLütfen benim dediğim dr a gitsinler randevu almak cok zor ama bakar birşekilde
Kelebek hastalarıyla ilgilenip pansuman yapan bir hanım var o mu?İnstagramda senay çalışır diye bi doktor var kelebek hastaları ile ilgileniyo. Fotoğrafları gördü hafif simplex kelebek hastası olduğunu söyledi kesinlikle. Bikaç krem ve damla ismi verdi inşallah şifa olur
Insallah basit birseydir cok.uzuldumCanım kulağının içinde dudağının üstünde de var aynı yaralardan. Yüzünü ve kulağını çekemedim arabadaydım tam hareket etmiştik
Lütfen benim dediğim dr a gitsinler randevu almak cok zor ama bakar birşekilde
Canım sen şimdi yazınca baktım da ben kendisini doktor sanıyodum. allah razı olsun ya sürekli hastane de ve evde görünce ben dr sandım. Ay içim kötü oldu şuan. Çünkü yenidoğanda falan bebekleri yıkayıp pansuman yapıyodu. Hiç özellikle girip profilini bu anlamda araştırmamıştımKelebek hastalarıyla ilgilenip pansuman yapan bir hanım var o mu?
Bildiğim kadarıyla doktor değil o ama aynı kişiden mi bahsediyoruz
Evet canım şuan diğer dktor sandığım kişinin dediği kremi bile söylemeden bu doktoru söyleyeceğimBebek olduğunu söylerlerse yardimci olurlar randevu konusunda.
Zaten simdi corona dolayısı ile daha az yogunluk vardır diye dusunuyorum
Diger doktorlar vakit kaybi olacak, serkis hoca alanının en iyisi.
En azindan dogru tani bulunur.
Baya ilgileniyor sanırım bebeklerle ve çocuklarla, pek bilmiyorum ama arada nette gördüğüm kadar biliyorum ben de. Yardımcı oluyor bebeklere, ailelere herhaldeCanım sen şimdi yazınca baktım da ben kendisini doktor sanıyodum. allah razı olsun ya sürekli hastane de ve evde görünce ben dr sandım. Ay içim kötü oldu şuan. Çünkü yenidoğanda falan bebekleri yıkayıp pansuman yapıyodu. Hiç özellikle girip profilini bu anlamda araştırmamıştım
Kendisine doktor hanım diye hitap ettim sürekli, hatta istanbulda kelebek hastası için yönlendirebileceği doktor varmı diye sordum. Size getirmelerine gerek varmı kesin tanı koymak için bile dedim. Getirmenize gerek yok bana dedi ay şaka gibi çok teşekkür ederim canım yaBaya ilgileniyor sanırım bebeklerle ve çocuklarla, pek bilmiyorum ama arada nette gördüğüm kadar biliyorum ben de. Yardımcı oluyor bebeklere, ailelere herhalde
Özel msj atmada sizin adınız çıkmadı bir türlü. Sanırım yasak değildir bunu paylaşmak neyse yasaksa da çocuğa belki çare olur ban yesem de dert değilCanım özelden atarmısın linkini ona da sorayım
İstanbuldalar canm burada üniversite hastanesine yönlendirdi bi doktor yarın ailesine topladığım tüm verileri söyleyeceğim tek tek