Çocuk Hastalıkları 7 aylık bebeğin el ayağındaki açık yaralar. Yardımcı olur musunuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ahh kuzummm Allah şifa versin inş. Allerjik bir durum olabilir mi acaba? Allerjiden de egzama olup böyle vücudu açık yara olan çocuklar var. Dr. Murat Cansever hoca var. İnstagramda da sayfası var bulamazsanız linkini atarım size. Link vermek yasaksa diye yazmadım şimdi. O dr çok ilgili sağolsun instagramdan anında cvp veriyor sorulara. Lütfen bir de ona gönderin fotoları.
Canım özelden atarmısın linkini ona da sorayım
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ankara hacettepe gibi bir araştırma hastanesine goturseler çocuğu daha detaylı bakılır
İstanbuldalar canm burada üniversite hastanesine yönlendirdi bi doktor yarın ailesine topladığım tüm verileri söyleyeceğim tek tek

İnstagramda senay çalışır diye bi doktor var kelebek hastaları ile ilgileniyo. Fotoğrafları gördü hafif simplex kelebek hastası olduğunu söyledi kesinlikle. Bikaç krem ve damla ismi verdi inşallah şifa olur

Merhabalar konuyu nereye açacağımı bilemedim @Kazen yanlış yerdeyse gerekli yere taşır mısın?

tekrardan merhaba kızlar bugün bi tanıdığımın 7 aylık bebeğini gördüm şok oldum. Bebeğin elinde,ayağında, kulağında ve yeni doğduğu sıralar damağında dahi eklediğim fotoğraftaki yaralardan varmış.
doğduğunda küvöze alınmış ve sonrasında bu yaralar çıkmaya başlamış. Götürmedikleri yer kalmamış, kemiklerine kadar araştırma yapmışlar bişey bulamamışlar. İstanbul avrupa yakasında oturuyoruz. Başına böyle bişey gelen ya da Dermatoloji branşında olan doktorlar varsa lütfen yardım edebilirler mi ? Çok üzüldüm fotoğrafını çekip ben bi araştırayım dedim onlar da şifanın nerden geleceği belli olmaz dediler aklıma burası geldi. Teşekkürler şimdiden. Annesi gövdesinde ve bacaklarında olmadığını söyledi
ÇAPA'ya götürdüler mi? kelebek hastalığı geldi aklıma görünce.

Oyy ben kurban olurum onun o küçük parmaklarina .yavrum benim şimdi nasıl aciyodur orası.konuyla alakalı bilgim yok .Allah şifa versin

Allahim tez vakitte versin şifasını canim benim. Benim dikkatimi el ve tirnak yapisi da cekti sanki bebekte yaralarin haricinde farkli problemlerde var gibi genel olarak o yaralarin disinda fiziksel rahatsizligi var mi

Allahim tez vakitte versin şifasını canim benim. Benim dikkatimi el ve tirnak yapisi da cekti sanki bebekte yaralarin haricinde farkli problemlerde var gibi genel olarak o yaralarin disinda fiziksel rahatsizligi var mi
Yok canım maşallahı var. Kelebek hastalarında bu şekilde olabiliyormuş

Evet kızlar hafif simplex kelebekmiş kuzucuk. Yarın doktorun söylediği krem ve ağız içi yarssı için olan damlasını söylicem babasına
ya instagramdan muayene ve ilaç olur mu ama öyle ya ağır gelse dokunsa zehirlese daha kötü yapsa alerjisi olsa? çapa randevuları akşam 8'de yenileniyo, bende akşam tam 8 de sisteme giriş yapmış olup alıyorum, olmadı aciline götürsünler acilden yönlendirme yapılıyo polikliniklere 1 Haziranla korona kısıtlamaları gevşetildi zaten

ya instagramdan muayene ve ilaç olur mu ama öyle ya ağır gelse dokunsa zehirlese daha kötü yapsa alerjisi olsa? çapa randevuları akşam 8'de yenileniyo, bende akşam tam 8 de sisteme giriş yapmış olup alıyorum, olmadı aciline götürsünler acilden yönlendirme yapılıyo polikliniklere 1 Haziranla korona kısıtlamaları gevşetildi zaten
Güzelim tam tedavisi yok galiba zaten nemlendirici benzeri ilaçlar ve gazlı bezle sargı filan yapıyorlar ya. O denilenler genel kremlerdir zaten. Bence doktor görene kadar rahatlatabilir.

Yaralarına biyopsi yapıldı mi? Biyopsi yapılmadan kelebek tanısı koyulmuyor. Serkis barış hoca var zeytinburnu ermeni hastanesinde. Biz gecen sene cok.ugrastik netten bir dr kelebek hastaligi dedi serkis hoca ihtimal dedi aynı sizin bebegin gibiydi eli ayakta yoktu tek elde 3 4 kere cikti bizim bebekte yogun bakında kalmis erken doğumdan dolayı. Serkis.hoca takıp edin elini emiyor olabilir dedi 3 4 aylikken Sonra takip ettik gece elini emiyormuş.

Kelebek çocuk hastalığına çok benziyor onda da bu şekilde yaralar çıkıyor merhemler ve gazlı bezler ile sarılarak iyilestiriliyor fakat yeni yara oluşumu sürekli gerçekleşiyor diye duymuştum çok geçmiş olsun

Canım kelebek hastalığının bi tedavisi zaten yok yaralara sürülen ağrı kesici krem var. Kantaron özlü. Öyle antibiyotik ya da içirilen bi ilaç değil. Zaten öyle bişey olsa bunun vebaline ben girmem. Ağzı için verdiği damlada hepimzin aft vs çıktığında kullandığı damla. Benimde oğlum var allah bağışlasın drların verdiği ilacın içeriğini okumadan kendi evladıma bile vermiyorum. Dediğim gibi burdan ve diğer doktorlardan topladığım tüm verileri babasına söylicem yarın. Acilden almamışlar işte bu kişileri bende dedim çocuğu görseler acıyıp zaten doktora müsade ederler diye. Dediğini de söyleyeyim bi de böyle denesinler
Birkaç doktora daha gidin lütfen kesin teşhis için.
Kelebek hastalığını biliyorum fakat görüntü olarak egzamanın bir türü ile birebir.
Kesin emin olmadan lütfen tedaviye başlamayın.
Zaten kendileri 7 aydır kaç defa doktora gitmişler canım hala da araştırıp götürme yanlıları. Ben yardımcı olabilmek için açtım konuyu başına gelmiş emsal bi hastalığı olanlar olabilir diye. Bende sanmıyorum ki bi anne baba başka birisi kelebek hastası dedi diye haa tamam ya ozaman tedavisi yoksa uğraşmayalım diyeceklerini. Ben sadece olabilecek ihtimalleri araştırıp gittkleri doktora bunları da sorması için veri topluyorm sadece
Yaralarına biyopsi yapıldı mi? Biyopsi yapılmadan kelebek tanısı koyulmuyor. Serkis barış hoca var zeytinburnu ermeni hastanesinde. Biz gecen sene cok.ugrastik netten bir dr kelebek hastaligi dedi serkis hoca ihtimal dedi aynı sizin bebegin gibiydi eli ayakta yoktu tek elde 3 4 kere cikti bizim bebekte yogun bakında kalmis erken doğumdan dolayı. Serkis.hoca takıp edin elini emiyor olabilir dedi 3 4 aylikken Sonra takip ettik gece elini emiyormuş.
Bu doktoru da söyleyeceğim canım çok teşekkür ederim. Kemiklerine kadar tahlil yapıp araştırmışlar. Denemedikleri ne alerji ne mama ne başka şeyler kalmış. Ama işte anlamayan doktor da bazı şeyleri anlamıyo.
Bende ablama gönderdim tanıdığı cildiye doktoruna gönderdi fotoğraflarını. O da başka bi hastanede bi dr ismi verdi o da yardımcı olmazsa ben kendi hastanemdeki doktorlara göstericem bana ulaşsınlar demiş. Söylediği doktoru arayıp muayene ücretine kdar öğrendim. Ben yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum bundan sonrası kendi ailesine kalacak mecburen

Kelebek çocuk hastalığına çok benziyor onda da bu şekilde yaralar çıkıyor merhemler ve gazlı bezler ile sarılarak iyilestiriliyor fakat yeni yara oluşumu sürekli gerçekleşiyor diye duymuştum çok geçmiş olsun
Evet içten gelen bişey olduğu için sürekli çıkarmış bende araştırmıştım daha önceden. Ama iyileşebilenleri de varmış inşallah bu yavrucak kelebek değildir de şifası bulunur. Ailesi kurban dahi kesmiş bugün alnındaki kanı görüp sordum noldu buna böyle diye. Şifayı belki bunda buluruz dediler. İnşallah biter bian önce

Canım kelebek hastalığının bi tedavisi zaten yok yaralara sürülen ağrı kesici krem var. Kantaron özlü. Öyle antibiyotik ya da içirilen bi ilaç değil. Zaten öyle bişey olsa bunun vebaline ben girmem. Ağzı için verdiği damlada hepimzin aft vs çıktığında kullandığı damla. Benimde oğlum var allah bağışlasın drların verdiği ilacın içeriğini okumadan kendi evladıma bile vermiyorum. Dediğim gibi burdan ve diğer doktorlardan topladığım tüm verileri babasına söylicem yarın. Acilden almamışlar işte bu kişileri bende dedim çocuğu görseler acıyıp zaten doktora müsade ederler diye. Dediğini de söyleyeyim bi de böyle denesinler

Zaten kendileri 7 aydır kaç defa doktora gitmişler canım hala da araştırıp götürme yanlıları. Ben yardımcı olabilmek için açtım konuyu başına gelmiş emsal bi hastalığı olanlar olabilir diye. Bende sanmıyorum ki bi anne baba başka birisi kelebek hastası dedi diye haa tamam ya ozaman tedavisi yoksa uğraşmayalım diyeceklerini. Ben sadece olabilecek ihtimalleri araştırıp gittkleri doktora bunları da sorması için veri topluyorm sadece

Bu doktoru da söyleyeceğim canım çok teşekkür ederim. Kemiklerine kadar tahlil yapıp araştırmışlar. Denemedikleri ne alerji ne mama ne başka şeyler kalmış. Ama işte anlamayan doktor da bazı şeyleri anlamıyo.
Bende ablama gönderdim tanıdığı cildiye doktoruna gönderdi fotoğraflarını. O da başka bi hastanede bi dr ismi verdi o da yardımcı olmazsa ben kendi hastanemdeki doktorlara göstericem bana ulaşsınlar demiş. Söylediği doktoru arayıp muayene ücretine kdar öğrendim. Ben yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum bundan sonrası kendi ailesine kalacak mecburen
Elini ayağını.emiyor olabilir mi? Eli ayni bizim bebeğim gibi

X