Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 aylık bebeğimi kayınvalidem sürekli istiyor.
- Konu Sahibi Lotusay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek kayin valide yeni anne
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.601
- 113
İnsanı böyle strese sokarlarsa tabi sütünüz az olur.Evli bi görümcem var aynı gün doğum yaptık onun 3. Bebeği oldu. Geçen gün kayınvalidem al sen bi emzirsene diyordu görümceme. Mutfaktan odaya geçerken duydum. Tamam her ne kadar sütüm olmasa da asla istemem bir başkası bebeğimi emzirsin. Solgar ve bestlak kullandım 2 hafta önce bittiler. Günde 3 litre su da tüketiyordum. Bir sürü süt çayı içtim ama hiç bir işe yaramadı. Malesef
Siz germeyin kendinizi kendi kuralınızda düzeninizde çocuğu büyütün.
Güzel bir dille onlara da anlatın.
- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.884
- 133
Siz su an kavga cikiyor diye sessiz kalmayi tercih ediyorsunuz ama bunun sonu yok. Kavga cikmamasi icin sizin sessiz kalmaniz gerekiyorsa, sonsuza kadar sessiz kalabileceginize inaniyor musunuz, buna gucunuz var mi? Gittigi yere kadar gider bir yerde patlarim diyorsunuz belki, peki o asamaya gelene kadar cektiklerinizi haketmis olacak misiniz, siz, bebeginiz, evliliginiz? Kaybettiklerinizi geri getirebilecek misiniz?
Ben sizin yerinizde olsam net bir karar alir ve yillarimi verdikten sonra nankor bir gelin olarak kotu olup pismanlik duymaktansa daha yolun basindayken kotu gelin olurum. 7 aylik bebegi oyuncak bebek gibi alip alip goturen 2 yasina gelse bizde kalsin biz bakalim da der. Cocugunuz biraz daha buyudugunde sizin otoritenizi de yok sayar boyle giderse. Ikinci cocugunuz olsa esiniz de der ki buyuk annemde kalsin sen de rahat edersin niye kiskaniyorsun cocugu. Cocuklar buyur okul secilecek olur hukmunuz olmaz, tatile gidilecek olur hukmunuz olmaz, olmaz da olmaz. Yani bunun sonu yok guzel kardesim. Onlar sizin ailenizin bagimsizligina, anneliginize, kararlariniza saygi gostermiyorlar, duyuyor olabilirler ama gostermiyorlar. Belki nasil saygi gosterilecegini sizin ogretmeniz gerekiyor. Esinizin aile olmayi, ailenin bagimsizliginin anlamini belki sizden ogrenmesi gerekiyor.
Belli ki kibar, sorun cikarmayi sevmeyen birisiniz ama inanin en cok sorunu boyle insanlarin basina cikariyorlar. Ve boyle kibar insanlarin konusarak bir seyler anlatmayi basarabildigini gormedim benzer durumlarda. Malesef kavga gerekiyor, surat asma gerekiyor, bol bol hayir demek gerekiyor.
Ben sizin yerinizde olsam net bir karar alir ve yillarimi verdikten sonra nankor bir gelin olarak kotu olup pismanlik duymaktansa daha yolun basindayken kotu gelin olurum. 7 aylik bebegi oyuncak bebek gibi alip alip goturen 2 yasina gelse bizde kalsin biz bakalim da der. Cocugunuz biraz daha buyudugunde sizin otoritenizi de yok sayar boyle giderse. Ikinci cocugunuz olsa esiniz de der ki buyuk annemde kalsin sen de rahat edersin niye kiskaniyorsun cocugu. Cocuklar buyur okul secilecek olur hukmunuz olmaz, tatile gidilecek olur hukmunuz olmaz, olmaz da olmaz. Yani bunun sonu yok guzel kardesim. Onlar sizin ailenizin bagimsizligina, anneliginize, kararlariniza saygi gostermiyorlar, duyuyor olabilirler ama gostermiyorlar. Belki nasil saygi gosterilecegini sizin ogretmeniz gerekiyor. Esinizin aile olmayi, ailenin bagimsizliginin anlamini belki sizden ogrenmesi gerekiyor.
Belli ki kibar, sorun cikarmayi sevmeyen birisiniz ama inanin en cok sorunu boyle insanlarin basina cikariyorlar. Ve boyle kibar insanlarin konusarak bir seyler anlatmayi basarabildigini gormedim benzer durumlarda. Malesef kavga gerekiyor, surat asma gerekiyor, bol bol hayir demek gerekiyor.
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
- 28 Haziran 2021
- 3.524
- 5.502
- 78
Bebeğim 1 aylikken annem bendeydi. Bir gün o kadar uykusuzdum ki 1 saat bak da uyuyayım dedim. Peki uyuyabildim mi? Hayır. Yan odada olmasına rağmen, sürekli tetikteydim, aman bakabiliyor mu, beni ister mi, acikir mi diye. Siz bir de başka eve veriyorsunuz. Vermeyin. Koyun agirliginizi nolur. Vallahi benim içime dert oldu. Hayır, benim çocuğumun bana ihtiyacı var. Sevmek isteyen gelip sever. Diyeceksiniz.
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
Saçma ötesi annesinin olmadığı yerde bebeğin işi yok. Ozluyosa gelsin görsün gitsin. Siz nasıl izin verdinizMerhaba arkadaşlar, 6 aylık bir oğlum var. Kayınvalideme çok yakın oturuyorum. Habire gelip gidip oğlumu istiyorlar. Neredeyse her gün. Bu güne kadar akşamları gelip alıyorlardı saat 7 gibi 2-3 saate geri getiriyorlardı. Bu gün eşime söylemiş sabah işe giderken oğlanı bana bırak diye. Saat sabah 7 den itibaren ikindiye kadar 6 aylık bebeğin annesinden ayrı kalması doğru mu? Kayınvalideler sizden cevap bekliyorum. Kendimi sürekli yatıştırmaya çalışıyorum ama asla içime sinmiyor. Ben mi büyütüyorum kafamda aşırı merak ediyorum.
- 19 Kasım 2020
- 22.000
- 48.073
- 548
Vermeyin ya o ne öyle ödünç tencere tava mı alıyor. Sizde beraber gidin her istemesinde alın siz götürün adınız kıskandı olacaksa da olsun. Ay ne yapıyorlar nasıl tutuyorlar nasıl öpüyorlar ve en önemlisi ne yedirip ne içiriyorlar insan deli olur. Malum eskiler çok meraklı emziği reçele bala bandırıp vermeye
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 88
- 31
aynısını yazmaya gelmiştim.Bunlar çocuğu görümce emzirsin diye çağırıyor olmasın? Sinir oldum sabah sabah.
konu sahibi gerekirse siz kötü gelin olun ama o çocuğu gözünüzün önünden ayırmayın.
ne yiyip ne içecek nasıl muhabbete maruz kalacak. ay bunlar ilerde çocuğu doldurur da.
- 30 Kasım 2019
- 11.966
- 38.141
- 598
- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
Kafaları mi güzel bu insanların? bu ne böyle.Asla bir tepki gösteremiyorum. 2 gün önce akşam saat 7 de aldı görümcem dedim ki " saat 8 e kadar getirin çünkü 8 de uykuya yatırıyorum sonra uyku düzeni bozuluyor ve huysuzluk yapıyor" bi garip haller edalar içinde "hiç almıyım o zaman 1 saat için" demeye başladı o sırada eşim dedi " al ya götür 1-2 saate getirirsin" diye. Görümcem gidince de "almayın diyosun resmen ne olcak" dedi. Yani eşim de bu konuda asla benim tarafımda değil. Dolayısı ile hiç ağzımı açamıyorum. 3 yıllık evliyim
- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.585
- 53
- 49
Okurken sinirlendim. Affederisniz ama gerizrkalı mı bumlar ya. Annesi, sizsiniz ve isz neyi uygun görürseniz öyle olmalı. Ciddi Saygısızlık. Siz de her seferind ebşr bahane uydurun. Banyo yaptırıcam, şimdi onla bilmem ne işim var vs. Surat asarlarsa da assınlar. Aslında alıp götürme durumu en başyan yanlış, gerekirse gleip sevip gitsinler. Alıp götürmek nedir ya. Üstüne annrsine surat. PesAsla bir tepki gösteremiyorum. 2 gün önce akşam saat 7 de aldı görümcem dedim ki " saat 8 e kadar getirin çünkü 8 de uykuya yatırıyorum sonra uyku düzeni bozuluyor ve huysuzluk yapıyor" bi garip haller edalar içinde "hiç almıyım o zaman 1 saat için" demeye başladı o sırada eşim dedi " al ya götür 1-2 saate getirirsin" diye. Görümcem gidince de "almayın diyosun resmen ne olcak" dedi. Yani eşim de bu konuda asla benim tarafımda değil. Dolayısı ile hiç ağzımı açamıyorum. 3 yıllık evliyim
- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.206
- 698
Ee siz de gidin öyle şey olur mu,ya da bugün şu işim var banyosu var vs söyleyin gitmeyin çok mu zorMerhaba arkadaşlar, 6 aylık bir oğlum var. Kayınvalideme çok yakın oturuyorum. Habire gelip gidip oğlumu istiyorlar. Neredeyse her gün. Bu güne kadar akşamları gelip alıyorlardı saat 7 gibi 2-3 saate geri getiriyorlardı. Bu gün eşime söylemiş sabah işe giderken oğlanı bana bırak diye. Saat sabah 7 den itibaren ikindiye kadar 6 aylık bebeğin annesinden ayrı kalması doğru mu? Kayınvalideler sizden cevap bekliyorum. Kendimi sürekli yatıştırmaya çalışıyorum ama asla içime sinmiyor. Ben mi büyütüyorum kafamda aşırı merak ediyorum.
- 2 Ağustos 2013
- 35.467
- 108.667
- 798
Bu çocuk orda 10 saate yakın ne yeyip içiyor acaba?Merhaba arkadaşlar, 6 aylık bir oğlum var. Kayınvalideme çok yakın oturuyorum. Habire gelip gidip oğlumu istiyorlar. Neredeyse her gün. Bu güne kadar akşamları gelip alıyorlardı saat 7 gibi 2-3 saate geri getiriyorlardı. Bu gün eşime söylemiş sabah işe giderken oğlanı bana bırak diye. Saat sabah 7 den itibaren ikindiye kadar 6 aylık bebeğin annesinden ayrı kalması doğru mu? Kayınvalideler sizden cevap bekliyorum. Kendimi sürekli yatıştırmaya çalışıyorum ama asla içime sinmiyor. Ben mi büyütüyorum kafamda aşırı merak ediyorum.
- 5 Ekim 2020
- 13.374
- 35.925
- 548
- 36
Evli bi görümcem var aynı gün doğum yaptık onun 3. Bebeği oldu. Geçen gün kayınvalidem al sen bi emzirsene diyordu görümceme. Mutfaktan odaya geçerken duydum. Tamam her ne kadar sütüm olmasa da asla istemem bir başkası bebeğimi emzirsin. Solgar ve bestlak kullandım 2 hafta önce bittiler. Günde 3 litre su da tüketiyordum. Bir sürü süt çayı içtim ama hiç bir işe yaramadı. Malesef
Emzirsin ne olacak ki ya dicem de şu an sizi de anlayabiliyorum. Sağıp verse alır mısınız sorun emzirmesi mi?
Bu arada siz neden gitmiyorsunuz bebekle onu anlamadım. Bu yolu siz açmışsınız bir kere. Ben hayal bile edemiyorum.