- 18 Şubat 2023
- 2.665
- 2.561
- 34
Kan vitamin değerlerine baktirdinmiKaç kere gittik doktora birsürü test yapıldı hiçbir şey yok huysuz diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan vitamin değerlerine baktirdinmiKaç kere gittik doktora birsürü test yapıldı hiçbir şey yok huysuz diyorlar
E alerjisi olmayan yattı mı saatletce uyuyan,kolay uykuya dalabilen bebekler uslu oluyor işte ve evet öyle bebeği olan da çok insan var.Alerji belirtisi yoksa teste gerek duymuyor doktorlar.Kaka rengini sıklığını soruyor normalse tamam sorun yok deyip geçiyor.Yaşamayan anlamaz gerçektenKimsenin bebeği uslu değildir, kriz durumlarını güzel yönetebilen anne babalar vardır. Siz onların çocuklarına uslu dersiniz. Oysa çok emek vardır. Ablamın kızı da böyleydi. Yok benimki yaramaz yok durmuyor yok kolik. Kaç kere dedim bak gel bi de alerji doktoruna gidelim, dinletemedim. Başka her doktora gitti. En sonunda baktı ki olmayacak gittik. Deriden test yaptılar. Yumurta alerjisi varmış. Makarna dahil bir sürü şeyi kesti diyet yaptı, özel bir suyla düzenli yıkadı. Allaha şükür geçti gitti. O yaramaz çocuk melek oldu. Çünkü sıkıntısı vardı.
Bütün kolik çocuklar öyledir. Birazcık kola içsem kızım ağlamaktam mahvolur asla yatmaz. Bulgur, kola, kuru fasulye, armut üzüm vs gaz yapan hiçbir şeyi tüketmiyorum. Mis gibi uslu bebek. Ama azıcık tüketsem 2 günümüz biter.
Kanlarına falan baktırdım özel hastaneye gidiyoruz aylık ultrasona dahi soktular kaç kez böbreklerine baktılar kan idrar hiçbir şeyi yok dediğiniz gibi kaka soruyor ateş falan hiçbir sorunu yok tuvaleti normal yapıyor günlük dört kez falan büyüğünüE alerjisi olmayan yattı mı saatletce uyuyan,kolay uykuya dalabilen bebekler uslu oluyor işte ve evet öyle bebeği olan da çok insan var.Alerji belirtisi yoksa teste gerek duymuyor doktorlar.Kaka rengini sıklığını soruyor normalse tamam sorun yok deyip geçiyor.Yaşamayan anlamaz gerçekten
Benim ilk kızım böyle huysuzdu uyumaz yemezdi kolik bebektide, çıt sesine kalkardı daha günlüktü gözler açık uyumazdi bebek görmeye gelenler sasirirdi el kadar bebek sürekli uyur normalde diye. Bebek doktorumuz vardı alerji vs testler yaptırdım bişey çıkmadı. Şimdi 11 yaşında hala huysuz,aksi, uykuyu sevmez benimki hiç duzelmediKimsenin bebeği uslu değildir, kriz durumlarını güzel yönetebilen anne babalar vardır. Siz onların çocuklarına uslu dersiniz. Oysa çok emek vardır. Ablamın kızı da böyleydi. Yok benimki yaramaz yok durmuyor yok kolik. Kaç kere dedim bak gel bi de alerji doktoruna gidelim, dinletemedim. Başka her doktora gitti. En sonunda baktı ki olmayacak gittik. Deriden test yaptılar. Yumurta alerjisi varmış. Makarna dahil bir sürü şeyi kesti diyet yaptı, özel bir suyla düzenli yıkadı. Allaha şükür geçti gitti. O yaramaz çocuk melek oldu. Çünkü sıkıntısı vardı.
Bütün kolik çocuklar öyledir. Birazcık kola içsem kızım ağlamaktam mahvolur asla yatmaz. Bulgur, kola, kuru fasulye, armut üzüm vs gaz yapan hiçbir şeyi tüketmiyorum. Mis gibi uslu bebek. Ama azıcık tüketsem 2 günümüz biter.
Yani canım bizde akıl ettik bunları denemediğimiz yol kaldı mı sanki.Tek çaresi zaman oldu valla.Hala bile uykusuz geçirdiğim geceler olur diş yüzünden.Bazısı da mesela dişi kolay çıkarıyor bizde oda zor geçiyo malesef ama alıştım artıkKanlarına falan baktırdım özel hastaneye gidiyoruz aylık ultrasona dahi soktular kaç kez böbreklerine baktılar kan idrar hiçbir şeyi yok dediğiniz gibi kaka soruyor ateş falan hiçbir sorunu yok tuvaleti normal yapıyor günlük dört kez falan büyüğünü
Nasıl kimsenin çocuğu uslu değil dersiniz.Kimsenin bebeği uslu değildir, kriz durumlarını güzel yönetebilen anne babalar vardır. Siz onların çocuklarına uslu dersiniz. Oysa çok emek vardır. Ablamın kızı da böyleydi. Yok benimki yaramaz yok durmuyor yok kolik. Kaç kere dedim bak gel bi de alerji doktoruna gidelim, dinletemedim. Başka her doktora gitti. En sonunda baktı ki olmayacak gittik. Deriden test yaptılar. Yumurta alerjisi varmış. Makarna dahil bir sürü şeyi kesti diyet yaptı, özel bir suyla düzenli yıkadı. Allaha şükür geçti gitti. O yaramaz çocuk melek oldu. Çünkü sıkıntısı vardı.
Valla ilk kızımın bebekliği turp gibiydi maşallah. Tamamen keyfi olarak uyumazdı ve yemezdi. Kaç doktor gezdim ağladım. Bana seninkinin yapısı bu hiçbir sorunu yok dediler. Ve ne alerji ne başka bir şey tamamen yapısal olarak kucağımdan inmez, uyumaz, yemez bir bebekti. Büyüdükçe düzeldi. 2.bebeğimin alerjileri var. Ona rağmen ilk bebeğime göre daha uyumlu. Bazı şeyler genetiktir. Ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz ya da zorla değiştirmeye kalktığınızda bebeğinize zarar verirsiniz. Bu da kriz yönetmek olmaz. Ben ilk bebeğimde zombi gibi yaşarken en yakın arkadasımın bebeği gunde 16 saat uyurdu. Kendisi evinin işini yapar, kuaforune gider, dizilerini izlerdi.Kimsenin bebeği uslu değildir, kriz durumlarını güzel yönetebilen anne babalar vardır. Siz onların çocuklarına uslu dersiniz. Oysa çok emek vardır. Ablamın kızı da böyleydi. Yok benimki yaramaz yok durmuyor yok kolik. Kaç kere dedim bak gel bi de alerji doktoruna gidelim, dinletemedim. Başka her doktora gitti. En sonunda baktı ki olmayacak gittik. Deriden test yaptılar. Yumurta alerjisi varmış. Makarna dahil bir sürü şeyi kesti diyet yaptı, özel bir suyla düzenli yıkadı. Allaha şükür geçti gitti. O yaramaz çocuk melek oldu. Çünkü sıkıntısı vardı.