7 ayda hiç öpüşmemek

Sizin normlarınızla, erkek arkadasınızınki birbirine uymuyor olabilir. Size dokunmaya kıyamıyor olabilir.Karsı tarafla konusmakta normal olur mu bilemedim.

sen çocuğa kendini artık nasıl tanıttıysan, çocuk sana gelmekten korkuyordur. ben bu kızı öpersem ayy namusuuuuuum der ağzıma s.çar diye :stop: bence bu rahatlığı ona senin vermen, bu konuyu usturupluca oturup konuşman lazım.

Var ya oyle yorumlar geliyor ki cinlerim tepeme cikiyor. Yok efendim normalmis te bilmem neymis. Kime gore normal, neye gore normal? Bu konuyu acan kizin anlattigi yasam tarzina gore bi iliskide 7 ay opusmemek, el ele olmaya bile yeltenmeek gayette anormal.

Bir tuhaflik yokmusmus. Dar goruslu insanlar Yarabbim...

vizyonu öpüşme durumuna göre mi ölçüyorsunuz ?

edit : eski konuymuş pardon

insanlar hissettikleri gibi yaşamalı, o öyle der bu böyle der için içini yer.en iyi içinden geleni sor,açık ol...kendin ol

valla bende erkek arkadasinizi normal bulamayacagim.
konuyu normal bulanlara da sasiriyorum acikcasi. opusulmedi diye degil, konusu bile olmamis diye.
biz 3uncu bulusmada isi pisirmistik. tabi o kadar kisa zamanda olmasina gerek yok, ama 7 ay da biraz fazla. yani opusmek sevismek bir tarafa durusn, konusunun bile acilmamis olmasi garip.

bu arada dip not :
yillarca o bicim de opustuk, ve evlenmek icin hala sebebimiz vardi.

Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
Artık gizli gay mi acaba diyorum:KK17::oops: ya sizce cok mu abartıyorum
kuzum git sen öp o zaman filmlerdeki gibi seni evine bırakırken yanağından öp kaç dikkat et baban görmesin:)

7 ay çok uzun süre hem öpüşmek zorunda değilsiniz tabi ama elini de tutmuyormuş yanağından öpüp sarılmıyormuş da bence seni arkadaşı olarak görüyor sevgilisi gibi değil

valla bende erkek arkadasinizi normal bulamayacagim.
konuyu normal bulanlara da sasiriyorum acikcasi. opusulmedi diye degil, konusu bile olmamis diye.
biz 3uncu bulusmada isi pisirmistik. tabi o kadar kisa zamanda olmasina gerek yok, ama 7 ay da biraz fazla. yani opusmek sevismek bir tarafa durusn, konusunun bile acilmamis olmasi garip.

bu arada dip not :
yillarca o bicim de opustuk, ve evlenmek icin hala sebebimiz vardi.
sen o azaman azgın bir genç gadınsın :KK70:

7 ayda öpüşmemek ilginç mi oldu artık
Sanki 7 yıl der gibi bahsedilmiş
Belki de senin ısrarcı halinden korkmuştur
İlk elini ben tuttum, evine gittim filan..
konuya yorum yapmayı unutmuşum :KK70:
ne var canım eşimide ilk ben öpmüştüm :KK8::KK8::KK8: hoş 7 ay değil bi kaç yıl peşimde dolandıydı öpmek içinde :KK70:
neyse konu sahibinin erkek arkadaşı çok da normal değilmiş :KK70: