7 ayda hiç öpüşmemek

Anacım azgın da degilimdir ama cok tuhaf geliyor bana bunlar yav. İnsan 7 ayda opusmez mi? Ask bu yahu, nasıl dokunmadan yasanır?

Senin konularda bi tuhaflık var ama neyse..daha temmuzdaki konuda nette biriyle tanıştım sevglimdende bir ay oldu ayrılalı demiştin şimdide 7 aydır biriyle sevgiliyiz yazmışsınız,benmi yanlisim sizmi çözemedim....

Ya sen haziranda ayrılmıştın erkek arkadaşından dimi ? Acaba bizim zaman kavramlarımız mı farklı senle ? Yada ayrılıp Barıştınız mı

Böyle erkek niye bana rast gelmez var mı allasen böyle biri ya..el bile tutmaması garip öpmeyi gectim.cok tuhaf.yavaş ilerleyen ilşki daha iyi falan diyen olmuş.
7aydır EL BİLE TUTULMAMIŞ.EL ,EL...
Ne ilşkisi allasen

Bence biraz fazla abartıyorsun. Çekinmiş olabilir, senden bekliyor olabilir, anı yakalamak istiyor olabilir. Ama seviyor ve istiyordur bundan emin ol. İlişkiniz güzel gidiyorsa kafanı karıştıran bir şey olmasın mutlaka olur böyle şeyler. Aylar sonra olsun ama güzel olsun. Biz erkek arkadaşımla 1,5 yıldır beraberiz ve 2.ayda öpüşmüştük. Gerçekten güzel ve özel bir an. Öpmek istiyorum deyip öpülmez diye düşünülmemeli. :) Senin ilk öpüşmen olacaksa ve bunu da biliyorsa çekinmiş olabilir. Bence beklemelisin akışına bırakmak lazım böyle şeyleri. Ama kafanı çok kurcalıyorsa açıkça konuşmayı dene.

Buzamanda çok zor erkeklere güvenmek insan yıllarca evli kaldığı adamı bile tanıyamıyor.
Keşke mesafeli olup ilişkisini ciddiye alan biri olsa sevgiliniz ama bana daha çok gay gibi geldi.
Ve bu da çok ciddi bir durum.Kendini hiç kaptırma ölç tart hareketlerini.Bende eşim sevgililik döneminde bana yaklaşmazken ohh ne güzel edepli ahlaklı beni ciddiye alıyor diyordumkii evlendikten sonra gördüm adamın gerçek kimliğini.
Neden evlenirler ki o zaman tercihleri farklıysa..

Cafede ya yanyana oturursun ya karşılıklı zaten ne bekliyorsun ki zaten :) kolunu bile omzuma atmiyor demek istiyorsun galiba da, muhtemelen ayrilmissinizdir 5 ay geçmiş.

Opusmemek normal bence 7 ay veya 2 yıl fark etmez ama gay ise de bilemezsin ki hareketlerine bak kıvırtır kibar hareketler yapar o zaman suphelenmelisin bence.

Biz de cafede karşılıklı oturuyoruz, zaten yan yana oturunca tavla oynanmıyor. Aman Allah'ım.. Biz hepten asker arkadaşı olmuşuz ya la.. :KK14: Konu sahibinin bu azmiyle kesin sevişmişlerdir bile, ya da ayrılmıştır adamda istek yok diye.. :KK69: