7 ayda hiç öpüşmemek

bana garip geldi normalde ilk bir ay içinde olur böyle şeyler :KK48::KK48:

ben doğal bulmuyorum. diğer konularda anlaşıyor musunuz peki beraber eğleniyor musunuz mesela

Yazdıklarınızı hiç yakıştıramadım bi kadın olarak bunları demeniz üzücü
Öpüşünce kirlenmiş oluyoruz degilmi aman erkekler almaz yoksa
Mendil gibi kenara atılırız bırakılırız degilmi bizim terketme hakkımız yok çünkü kullanılmısızdır artık
Pardon neden yakıştıramadınız? Bir kadının kendisini koruması,cinsel yönden kullandırtmamasından bahsediyorum burada neresi üzücü bu durumun? Görüyoruz bazı erkek milletinin tek amacı var şu zamanda varsa yoksa cinsel ilişki.Evli olmayan birinin cinsel hayat yaşamaması kadar daha doğal ne olabilir?

neden bırakılmaktansa? kendisi cinsel ilişki yaşayıp da terk edebilir? kadınları bu kadar edilgen, erkekleri bu kadar hükümdar görmeyin. sizin de bir kadın olarak iradeniz var. ayrıca konu sahibi aklındakinin cinsel ilişki olmadığını defalarca yazmış. daha ne?
kaldı ki her evlilik dışı ilişki yaşayan sizin için azgın mı? evlilik dışı ilişki yaşamayana yobaz dense ortalığı ayağa kaldırırsınız ama. kendi ahlak kıstaslarınız sadece sizin için bir ölçü. onlarla başkasının boyunu ölçmeye kalkmasanız keşke.
üstelik atlamak da ne kadar çiğ bir tabir.
Eveeeet kendi cinsel ilişki yaşayıp terk edilebilir tabi ki benim dediğimi siz de şuan kendi ölçülerinize göre yorumluyorsunuz. Burada ki herkes kendi ölçülerine göre yorumluyor. Benim bir bayanın kendini kullandırmamasını istemem ne kadar yanlışmış yaaa.Doğru olan ne cinsel ilişki yaşayıp her iki tarafında kendi dünyasına çekilmesi mi? Ha doğru biz yobazız siz modern aman böyle yaşamaya devam edin.

yani olay şu ki evlenirlerse ömür boyu cinsel ilişki yaşayamama riski var
adamın gay olma ihtimali var bence
erkekler çekim hissettiği kişiye soğuk durmaz bir şekilde belli eder
yaşarsın yaşamazsın sana kalır olay.

Eveeeet kendi cinsel ilişki yaşayıp terk edilebilir tabi ki benim dediğimi siz de şuan kendi ölçülerinize göre yorumluyorsunuz. Burada ki herkes kendi ölçülerine göre yorumluyor. Benim bir bayanın kendini kullandırmamasını istemem ne kadar yanlışmış yaaa.Doğru olan ne cinsel ilişki yaşayıp her iki tarafında kendi dünyasına çekilmesi mi? Ha doğru biz yobazız siz modern aman böyle yaşamaya devam edin.
hanımefendi, neden söylediğimi kendi istediğiniz yere çektiniz?
ben size yobazsınız mı dedim? eğer merak ediyorsanız fikrimi sorun söyleyeyim; bence evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olan insan yobaz değildir, bu sadece bir seçim, bir tercih.
her neyse bu konuyu tartışmayı çok manalı bulmuyorum. çünkü siz hala cinsel ilişkiye girmeyi kendini kullandırmak olarak nitelendiriyorsunuz ki bu da sizinle kesinlikle değil aynı nokta yakın bir noktada bile buluşamayacağımızı gösteriyor. oturup uzun uzun açıklama kasacak havamda da değilim açıkçası.
elbette kendi istediğim şekilde yaşayacağım, başka nasıl yaşayacağım.
dediğim gibi tartışma ya da uzlaşma havamda değilim. iyi hafta sonları.

Pardon neden yakıştıramadınız? Bir kadının kendisini koruması,cinsel yönden kullandırtmamasından bahsediyorum burada neresi üzücü bu durumun? Görüyoruz bazı erkek milletinin tek amacı var şu zamanda varsa yoksa cinsel ilişki.Evli olmayan birinin cinsel hayat yaşamaması kadar daha doğal ne olabilir?
yorumun çok can sıkıcı yaşamayabilirsin amenna bu kimseyi alakadar etmez senin tercihin ama cinsel hayat yaşayanlar
kendini kullandırtıyormu bu yorumun ona çıkıyor bırakın insanlar yaşasın siz yaşamayabilirsiniz ama yaşayanada saygı duymak lazım ...

Kusura bakma ama azgın oluyorsun bu durumda...
Yahuuu adam gibi adam işte ne istiyorsun ki daha ? Keşke herkes onun gibi olabilse eşi değilsin sonuçta bence bir şeyler yaşayıp bırakılmaktansa hiç yaşamayıp ayrılmak daha mantıklı ama yok illa o acıyı yaşamam gerek diyorsan sen atla çocuğa o_O

Neden azgın oluyor?
sevgilisini öpenlerin hepsine şu an ''azgın'' diyerek mi niteliyorsunuz? ne hakla?
''bırakılmaktansa'' derken neden sadece erkekler mi ayrılabilir? kadın da terkedebilir?
''adam gibi adam'' derken sevgilisini öpen adamlara ''adam değiller '' demeye getiriyorsunuz adamlık bu şekilde mi ölçülüyor?

Keske kendi yasam seklinize ve düşüncelerinize duyulmasnı istediğiniz saygıyı başkalarına da duymayı deneseniz.

Burada yanlış olan tek şey evlilik öncesi cinsel ilişkinin azgınlık ya da sapkınlık olarak görülmesi.. Evlenmeden önce olmaz ama o kağıt parçasını aldık mı istediğimiz gibi at koşturabiliriz.:KK53::KK53:

hanımefendi, neden söylediğimi kendi istediğiniz yere çektiniz?
ben size yobazsınız mı dedim? eğer merak ediyorsanız fikrimi sorun söyleyeyim; bence evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olan insan yobaz değildir, bu sadece bir seçim, bir tercih.
her neyse bu konuyu tartışmayı çok manalı bulmuyorum. çünkü siz hala cinsel ilişkiye girmeyi kendini kullandırmak olarak nitelendiriyorsunuz ki bu da sizinle kesinlikle değil aynı nokta yakın bir noktada bile buluşamayacağımızı gösteriyor. oturup uzun uzun açıklama kasacak havamda da değilim açıkçası.
elbette kendi istediğim şekilde yaşayacağım, başka nasıl yaşayacağım.
dediğim gibi tartışma ya da uzlaşma havamda değilim. iyi hafta sonları.

yorumun çok can sıkıcı yaşamayabilirsin amenna bu kimseyi alakadar etmez senin tercihin ama cinsel hayat yaşayanlar
kendini kullandırtıyormu bu yorumun ona çıkıyor bırakın insanlar yaşasın siz yaşamayabilirsiniz ama yaşayanada saygı duymak lazım ...

Neden azgın oluyor?
sevgilisini öpenlerin hepsine şu an ''azgın'' diyerek mi niteliyorsunuz? ne hakla?
''bırakılmaktansa'' derken neden sadece erkekler mi ayrılabilir? kadın da terkedebilir?
''adam gibi adam'' derken sevgilisini öpen adamlara ''adam değiller '' demeye getiriyorsunuz adamlık bu şekilde mi ölçülüyor?

Keske kendi yasam seklinize ve düşüncelerinize duyulmasnı istediğiniz saygıyı başkalarına da duymayı deneseniz.

Yahu ya anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz bakın daha bugün
"ANNEM BANA BEKARET TESTİ YAPTIRMAK İSTİYOR RESMEN BUNALIMA GİRDİM" diye konu açılmış okuyun konuyu ... Ben bunların yaşanmaması için diyorum elbette isteyen herkes yaşayabilir kendi tercihiniz.Buraya konu açılmakta ki amaç herkesin fikrini almak değil mi ? Ben de kendi fikrimi yazdım size uymayan bir fikir olunca neden saldırıyorsunuz ki?
Neyse saygılar,polemiğe girip,haksız yere banlanmak istemiyorum :KK14:

Evet cok iyi anlasıyoruz deger verdigini hissettiriyorda zaten
O zaman bence senin istemediğini belki de ters tepki vereceğini düşünüyor olabilir. Kimi erkek ilk adımı karşıdan bekleyebilir. Not: konu epey farklı yerlere gitmiş. Ben senin azgın olduğunu düşünmüyorum gayet normal olduğunu düşünüyorum bu arada

Ya o değil de aklıma lisedeki bir kız arkadaşım geldi bu konuyu okuyunca. Oda sevgilisiyle 5-6 aylık sevgiliydi çocuk hiç öpmeye kalkışmamış. Arkadaşta da hormon bozuklugundan sakal falan cikiyordu. Siniftakilerde dalga geçiyordu hep sakallarindan öpmüyordur çocuk batacak diye korkuyordur falan diyolardı. Nedense o geldi aklıma :KK64: senin konuya da gelince, öpüşmek her şey değildir. Seni sürekli öpmeye ellemeye çalışan bir erkek mi olsun isterdin yani sizi de anlamıyorum :stop:

Yahu ne var belli adam utangaç sen öp. Burda ki yorumlara da bakma öpüşmek çok masum güzel şey. Bayılırlar namus edebiyatına. Tum erkekler tecavüzcü coşkun tüm kadınlar mujde ar çünkü:KK70:

Öpüşmenin zamanı tabi ki tartışılır ama uzun süre elini tutmamak bana çok tuhaf geldi. O zaman aşırı bir utangaçlık var sevgilinde. Sen elini tutana kadar arkadaş gibi yanyana mı yürüdünüz yani?

Ayrıca konuyu saptırmak normalleşti. Ben azgınlıkla ilgili bir şey göremedim konunda. Bunları hissetmen çok normal.
Birbirini seven insanların cinsel ve tensel çekim hissetmesi çok normal. Bu illa tumba yatak demek değil.

Cinsellik kullanılmak demek değildir. Çünkü kadın ''mal'' değildir ki kullanılsın. Cinsellik karşılıklı bir paylaşımdır. Kimse beni cinsel anlamda kullanamaz. İstemediğim, sevmediğim biriyle istemediğim bir şeyi de yaptıramaz. Ha ille biri diğerini kullanacaksa, ben onu kullanayım :p

7 ayda hiç öpmedi miii.... aaaaa çookkk yanlış birşey..
tam 5. ayınızda öpmeliydi.:KK70::KK70:

ne saçma bir soru Allah aşkına..
bunu bize sorman neyi değiştirecek.. alabileceğin tepkileri bilerek "BEN AZGIN BİR KIZ DEĞİLİM" demişssin bide:KK70:

çocuk sana değer veriyorsa, ilişkinizde "öpüşmekten" başka bir sorun yoksa seni hiç öpmediği için sevmediği sonucuna nasıl varıyorsun....
...belki sana dokunmaya kıyamıyor...