7 ayda hiç öpüşmemek

Yanyana oturunca ya yemekleri rahat yeyip karşıda deniz vs bir şey varsa seyretmek için otururuz, veya da maç vardır TVde onun için yanyana yanı yanyana otururken omzuma elini atsa yine asker arkadaşı gibi ya kafede biz de hep karşılıklı otururuz heheh biz mi garip oturuyoruz şimdi kafam karıştı :))
Bizde böyle otururduk
Evlendik hala öyle oturuyoruz
Yoksam bizde de mi bi problem var :KK53:

Aksine bana yan yana oturmak çok saçma geliyor :KK53:

Ne saçma yorumlar var ya kız garip gelen bir durumu yazmış hemen etiketleme yapılıyo valla bacım seni azgın sanıyor herkes öyle olmadığını söylesen bile

Ya başlığı görünce varya bunlar evli 7 aydır öpüşme cinsellik adına bişey olmadı sandım
Allah seni yaa
Derde bak hey yavrum heyyy :KK31:

Banada çok garip geldi,
7 ay çok uzun bir süre.
Ayrılın derim çünkü konuşmakda zor bu durumu.
Ama kesinlikle normal değil.

Çocukluk arkadşaım 5 yıl çıktı,öpüşmenin,imrenırdı kızlar,çocuktuk,herkes yatma,öpme derdınde iken en şanslımız o idi,elini bile sürmemişti,evlendıler,gel Gör ki gerçek öle değilmiş,on beş Yıldır öpüşmuyorlar,öpüşmenin sevmıyorum dıyormuş,

Çocukluk arkadşaım 5 yıl çıktı,öpüşmenin,imrenırdı kızlar,çocuktuk,herkes yatma,öpme derdınde iken en şanslımız o idi,elini bile sürmemişti,evlendıler,gel Gör ki gerçek öle değilmiş,on beş Yıldır öpüşmuyorlar,öpüşmenin sevmıyorum dıyormuş,
:KK57:

Ya ben hiç el tutulmamış sonra sevgiliyken hiç bişi yapmadan yatıp uyumuşlar bunları duyunca hayret ediyorum.ben ne gördüm ne duydum kimseden.erkekler benım arkadaslarıma kötü kadın muamelesi mi yapıyo yani.bence garip sadece sarılıp uyuyan adam kadar garip.sor yedi ay oldu ne iş diye

Ben de karşılıklı oturup sohbet ederim normali bu bence..
Ayrıca sevgiyi öpüşmeyle cinsellikle ölçüyor olmanıza çok şaşırıyorum ya sevince insan istiyor falan diyorsunuz ama ne anlamı kalıyor o zaman? Niye evleniyoruz ki?
Gerçekten seven insan evlenene kadar bekler. Evliliği ve aşkı bu kadar basitleştirmeniz gerçekten batıyor artık.

Hem sevgililerinizle evleneceğinizin garantisi yok, neden tüm ipleri heriflerin eline veriyorsunuz? Ee her şeyi yaşadıktan sonra bırakıp gidince nolacak? Boyunlarında tasma yok ya..

7 ay doğal niye bu kadar sorun yaptınız
Herşeyi hızlı yaşamak garip zaten
Herşeyi tüketirseniz geriye ne kalır?
Bu kadar aceleci davranmak iyi değil

Bir arkadaşıma olmuştu bu 8 ay sonra dayanamayıp gay misin sen yaa! yeter diye çıkmış çocuğa :KK57: çocuk da ben seni kırmak, rencide etmek ya da uzaklaştırmak istemedim sensin gay diye french kiss kıvamında yapışmış. :KK70:

abartmıyorsun .7 ay uzun bir zaman bence . en azından öpüşmek için dokunması lazım biraz ne bilieyim herkesin bir sınırı vardır ama iki kişi birbirini seviyorsa o sınırı korumak zor oluyor .erkek arkadaşının hiç bir teması yok anladığım kadarıyla ilginç geldi . peki ilşkiniz ne durumda yaşlarınız kaç merak ettim .

birde öpüşmek istiyorsun anladım da canım öpüşmek sadece öpüşmekle kalmıyor :KK70:
en azından benimkiler öyle olmadı .masum bir şekilde öpen olmadı hiç .benimkilerde gariplik belki ama . şöle romantik bir şekilde öpüşmek isterdim yani .

7 ay öpmek istememesi garip olmuş; ama 3 ay konusma dönemi dedin. hadi 4 aydır cıkıyor olsanız. en gec bir ayda öpmesi gerekirdi.

ö
Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
Artık gizli gay mi acaba diyorum:KK17::oops: ya sizce cok mu abartıyorum
öpüşmicem tabi cnm yaa aaa 7 ay neymis nişanlı degilsin bisey degilsin kaldıki nisanlı olsan bile evlenicegin belli degil neden alemin adamına kendini kullandırasın yarın öbür gün ayrılırsın der ben bu kızla yapmadıgım kalmadı diyee

evlenmeden öpüsmeye karsıyım kusura bakma sordun yazıyoruz

evlenmeden öpüşmüyorsunuz dokunmuyorsunz pardonda evlendikten sonra nasıl bir cinsel ilişki olur ya o .resmen görev gibi . zaten istemesende arada çekim varsa birşeyler yaşanıyor yani iki insan yalnız kalınca . aylarca yıllarca çıkıp yalnız mı kalmıyorsunuz hiç nasıl beceriyorsunuz çok ilginç yada yalan söylüyorsunuz . bilemedim . aşkta cinsellik vardır . her cinsellik aşk değildir tabi ama . ikisi olunca tam bir ilişki olur .