7 ayda hiç öpüşmemek

Yaş 21 galiba. Bence artık zamanıdır. Cafede bile karşıklıklı oturmak bana garip geliyor. Yanında oturup sarılmak falan istemiyor mu?
Ya da yolda yürürken nasıl yürüyorsunuz? Elini tutup sarılmıyor mu?
Hayır olmuyor elini bile ben tuttum ilk

Adam kesin utangaç biri sizi öpmüyorsa .
Diyorum ya siftahı sizden bereketi allahtan olsun .
Koyver gitsin .

Canım her şeyin bir zamanı var. Bakışırsın, elini tutarsın, sarılırsın, öpersin, öpüşürsün... Eeee sonrası ne olacak? Bir müddet sonra hepsi sıradanlaşacak ve hep daha fazlasını isteyeceksiniz. Bırak böyle kalsın bence. Eşimi ilk ben öpmüştüm :) Hala sapık diye dalga geçer benimle. Bırak, o ne zaman istiyorsa o zaman öpsün. Öpüşmenin sonunda ilişkinin boyutu başka noktalara taşınabilir. Bir noktadan sonra sadece öpüşmek de yetmiyor. Böyle devam edin. Sen de hiç öyle şeyler söyleme sevgiline. Zamana bırak.

Yok söylemeyi düşünmüyorum ama ne biliyim insanın aklına bisürü şey geliyor..
Beni itici öi buluyor gibi:))

Nickinden anladığım kadarıyla mühendislik fakültesinde okuyorsun.
Libidosu yüksek bir erkek istiyorsan kendine mühendislikte okuyan bir erkek bul derim ben.
xenforo-smilies-kk53.gif

Nerde kaldı eski masum ilişkiler !!
7 ayda cinsellik vs kelimesi ediyorsunuz.Evine gittim -sevişmek için değil tabi .! Ne demek bu Allasen? birlikte olma diyebilirdin
ayrıca ne güzel ki evine gidip güven içinde durmuşsun. Burda sevgilisinin evine gidip tecavüze uğrayanları yada istismar olanları görüyoruz.
Herşey libido değil

Daha ne istiyorsun kıymet bil bence yapısı öyledir.. İstemediğinden yada sevmediğinden değil
İlk günden öpse o zamanda gelir buraya sevgilimin amacı cinsellikmi derdin :KK53:
Bu konuyu cok takıyorsan ve böyle düşünüyorsan onunla paylaşabilirsin.
Yada ilk sen öpebilirsin belkide senden cok cekiniyordur

Var ya oyle yorumlar geliyor ki cinlerim tepeme cikiyor. Yok efendim normalmis te bilmem neymis. Kime gore normal, neye gore normal? Bu konuyu acan kizin anlattigi yasam tarzina gore bi iliskide 7 ay opusmemek, el ele olmaya bile yeltenmeek gayette anormal.

Bir tuhaflik yokmusmus. Dar goruslu insanlar Yarabbim...

Bu forum sitelerinde ne konular okudum kizlar boyle sevgilileri onlara yanasmiyor diye "ne ahlakli adam" falan diyorlar ama evlenince basliyor cinsel sorunlar. Hic normal degil canim. Bi sorunu oldugu ortada. Seven adam, sevdigi yani basindayken, basbasayken dayanamaz, dokunmadan duramaz

Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
Artık gizli gay mi acaba diyorum:KK17::oops: ya sizce cok mu abartıyorum
belkide senin el değmemiş olduğunu düşünerek el sürmek istemiyordur, evlenmeye niyeti vardır. el değmemiş derken gerçekten eline erkek eli değmemiş demek istiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Ben garip buldum, neticede öpüşmek yani bu öyle çok abartılacak bir olay değil ama olmamasını da garip buldum. Yaşlarınız kaç? Tüm sayfaları okumadım, söylendiyse affola. Belki çekiniyordur, terslemenizden falan korkuyordur. Siz öpün, ne olacak?

Kendi adıma konuşuyorum, adamın testesteron seviyesinin düşük olduğunu düşünürdüm. Hemen gay etiketini yapıştırmayınız. 7 ay yeterli bir süre bence.

Sevismek kelimesini bile ayip bulan bi zihniyet ... birlikte olmak diyecekmisiz...
Sevismek kelimesi karsilikli birbirini sevmek anlamina gelir. Yatakta cinsel iliski esnasinda yapilan budur... yani ayip kelime sevismenin anlami guzeldir.
Sevismek ayip bi kelimeymis al iste soyluyorum...
Sevismeeeeeek seks yapmaaak cinsel iliskiiii.

Bunlar dogal seyler doganin kanunu...