- 30 Kasım 2017
- 8.043
- 3.984
- Konu Sahibi brcubrcu0101
Hanım efendi zaten dinleyin doktorunuzu ama rahim filmi için 1 sene beklemek gerekmez yaptırabılırsınız benim demek istediğim şey önce sağlık siz sağlık açısından yumurtalıklarınızı hiç kontrol ettirmemişsiniz zaten 1 sene tamamlamadan kimse tedavi etmiyor bu doğru ama 7 yıl sonra da çocuk sahibi olanlar var ben olumlu yönden yazmıştım halbu ki benim tecrübem çok farklı zaten benim altta yatan hastalıklarım var durumum sizinkisinden çok daha farklı ve emin olun bu alanda fazlasıyla da bilgim var. Doktor doktor gezen biri olarak size sadece önerim rahim filmini çektirmek kısacası bu. Yaptırıp yaptırmamak sizin kararınız zaten önemli olan iyi doktorlarla yola çıkmak ve bu uzun bir yol kaldı ki yaşınız 32 buna dayanarak doktorunuz 7. Ayınızda sizinle bir tedavi başlayabilir bu zor birşey değil doktorlar için bi sevk kağıdına bakar :) ama konu paraysa elbette herkes paranın köpeği olmuş ben gittiğim ve acı çekmeden çektirdiğim yeri de size önerdim siz bu rahim filmini niye bukadar taktınız gidip çektirmek zor değil ultrasonda başka hastalıklar görünmüyor farz edin ki tüpleriniz tıkalı veya perde var. Bu adeti hiç etkilemiyor ve belirti vermiyor siz bunu şimdi öğrenseniz doktorunuza ne diyeceksiniz 7 ay olmuş.. ?Yorumunuz için teşekküt ederim fakat önümdekş tedaviyi neden red edeyim ki? 7. Ayda da gebe kalmadım zaten birçok insan ilk 6 ay doktor yüzü görmezken ben bu 6 ayda eşim dahil farklı doktorlar dahil her yere gittim. Bu mu tedaviti red etmek? Doktorumu dinliyorum ve onun yönlendirmesi işe hareket ediyorum bu da bir tedavi değik mi? Sizin yoeumlarınız çatışıyor kendi içinizde . Hem diyorsunuz ki tıp var tedaviyi aksatmayın dinleyin hemde diyorsunuz ki doktor ne bilir o gerek görmese de sen çektir neden tedaviyi red ediyorsun diyorsunjz. Anlayamadım. Sizin yıllarca çocuğunu olmwmış umarımda hemencexik olur fakat siz kendi hislerinize göre bu yorumları yazmışsınız. 6 senelik çocuk olmama durumuna göre kınuşuyoesunuz. 7 ayda çocuk olmwması kadar doğal bir durum vwr mı? Hangi doktor hangi tıp 7 ayda çocuk olmamwsını anormal görüyor? Doktorum 30 yıllık kadın doğum uzmanı, adam ısrarla ben şuan önermiyorum yapmayalım fiyor siz bana diyorsunuz ki siz tedaviti beden red ediyorsunuz? Ne red etmesi anlayamadım? Doktorumdan memnunum tüm tahlilleri defalarca yaptık doktor artık bana gülüyor çok pişan olcaksın bu kadar kurcaladığına diyor çoxuğun olcak be bu günlerini böyle geçirdiğin için üzülceksin diyor kimse 3. Aydan 5. Aydan tedavi olmjyor vöyle gi şey yok diyor. Ben 30
Yıllık uzman doktora ne diyim? Siz ne anlarsınız ben istiyorum mu diyim? Siz diyebilirsiniz ama ben doktora da tıp a da bilime de güveniyorum. Doktorum bugün gel tüp yapalım dese yaparım tedaviyi red etmiyorım ben doktorumu dinliyoeuö
Allah karşınıza iyi doktor çıkarsın inşallah da olur iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ben rafa kaldırdım herkesin cocuğu olmak zorunda değil fakat sağlıklı olmak hastalıkların önüne geçmem erken öğrenmek herkesin hakidir bu yüzden rahim filmi çekilmenin önemli olduğunu düşünüyorum ben. Tedavilere gelirsek yaşınızdan dolayı bırakın 7 ayı bırakın karşınızdaki doktor isterse hemen size tedavi uygular. Uygulayan doktorlar var Tüp bebek merkezlerinde çeşitli tedaviler mevcut siz burda sitem etmişsiniz bende size yapılabilecek olanları söylüyorum sadece hepsi bu fazla duygusal davranıyorsunuz.