- 28 Mart 2023
- 1.494
- 1.056
- 30
- Konu Sahibi brcubrcu0101
Benim ilk gebeliğim ilk ayda ilk denemede oldu. Şimdi ikinciyi istiyoruz,deniyoruz ama benim de olmuyor 8-9 aydır ki ben aşırı stres yapmaya başlayacağım gibi görünüyor yakında. hiçbir sorunumuz yok doğumdan sonra Dr ultrasonla bakmıştı karnıma. Zaten sorun olsa ilki de olmazdı diye düşündüm hep. Stres yapmadan zamana bırakmak gerekiyor ama evet istesek de stressiz kalamıyoruz. Sürekli kafamda her ay gün sayıyorum habire adet öncesi test yapıyorum falan. Doktora tekrardan gitmek istemiyorum çünkü bu beni daha çok strese sokacak biliyorum. 32 yaş öyle çok geç bir yaş değil ben sizin yerinizde olsam 5-6 ay daha denerdim. yumurtlama ve adet döngüsü olması gerektiği şekildeyse bile her ay %15'lik bir şans varmış. Bu düşük bir oran olduğu için aylarca sürebiliyormuş hamile kalmak. Ben o %15'lik şansı ilkde yakaladım ama sanıyorum ki ikincisi de hemen olacak...bazen gerçekten istediğimiz, planladığımız gibi gitmiyor hayat. burada çok okudum "artık düşünmeyi bırakınca hamile kaldım" sözünü. İnşallah tedaviye başlamadan hamile kalırsınız.