• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 ay sonra beni aldattığı kızla tartıştım.

captainmarvel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2019
199
123
18
25
Biliyorum bunu yazdığım için bana kızacaksınız ama şu an yanaklarım kıpkırmızı çok tuhaf hissediyorum. Beni aldatan bir sevgilim vardı. Benden 4 yaş büyük. Şirkete gelen stajyerle beni aldattığını öğrenmiştim kasımda. Sonra beni her yerden bir gecede engellemişti. Ben o gün durumu kıza medenice anlatmama rağmen iyi akşamlar deyip o da engellemişti. Sadece beni aldattığını söyledim. Her neyse ama doğal olarak ayrıldıktan sonra kızı stalklamıştım. Kız da bunu anlamıştı ve bana bilerek laf sokuyordu tanımadan ruh hastası falan demişti. Ben hep sineye çektim birebir bulaşmadım. Ara ara göndermeli tweet attım ama son 1, 2 aydır hiçbir şey yapmadım. Kız benden büyük bu arada her neyse. Ben ara ara yine stalklıyordum kızı sadece bakıp çıkıyordum uzaktan twitter'ına. Sonra şöyle bugün kız bir tweet alıntılamış. Alıntıladığı tweette şöyle yazıyor: 6 çocukla çıkıp gelse yine de affedecek tipler var. Kız da demiş ki böyle bir midesizi tanıyorumdur.
Ben haliyle ilk çok sinirlendim ama hiçbir şekilde bir şey yazmadım onu stalkladığımı anlasın istemedim. Arkadaşı altına şey yazmış stalker anladı bile hahaha demiş. O an anladım tweetin bana olduğunu ilk yarım saat sessiz kaldım sonra kız tweeti kaldırdı aynı şeyleri arkadaşıyla bi daha yaptılar. Ben sadece şöyle bir tweet attım.
Aynı şeyi silip bir daha niye atıyorsunuz, bir şeyi de eksiksiz yapın.
Tabi onu etiketlemedim, yazmadım. Arkadaşı hemen benim tweetimin altına sen hayırdır? yazdı. Yani attıkları ilk tweet banaymış. Sen hayırdır falan dedim gayet kibarca. Bu tweet kime açıkca konuş dedi. Ben de dedim ben gayet açık konuşuyorum. Anlamışsındır dedim. Kızı engellemiştim. Engeli kaldır konuşun dedi. Kaldırmama gerek yok dedim. O zaman dm'ye bekliyorum dedi. Ben de konuşmak istiyorsan sen yazarsın dedim. Biliyorum çok komik ama lütfen okuyun :KK43:
Sonra kız bana direkt mesajdan yazdı. Ben X, senin problemin nedir? Niye her şeyi alınıyorsun? İlk gün de mesaj attın dedi. Ben de asıl senin problemin nedir ruh hastası diyen sensin, midesiz diyen sensin. Ben sana ilk gün insanlıktan mesaj attım dedim.
Kız bana senin insanlığına ihtiyacım yok. Erkek arkadaşıma güvenim tam dedi. Ben de dedim ki erkek arkadaşına güveniyorsan bana niye bulaşıyorsun sağlıklı bir ilişki için doğru değil dedim. Sana bulaştığımı nerden çıkardın ayaklarına yattı. Farkındaysan sen beni stalklıyorsun, kardeşlerin, arkadaşların dedi ben de dedim ki kusura bakma olayı manipüle etmeye çalışıyorsun dedim. Ben stalkladığımı kabul ediyorum ama sana o gün anlatmasam erkek arkadaşın ikimizi de yürütecekti dedim. İkili yürütme olayı falan yok sen rahat ol dedi bana. Bir şeyler düşünüyorsun ama yanlış dedi. Öyle mi peki o zaman erkek arkadaşına güveniyorsan niye yakaladığımda ben onu arkadaşıma ayarlayacaktım dedi, sana ss de atarım ama kör olduğun için inanmazsın dedim. Kör falan ne demek seni uyarıyorum benimle böyle konuşamazsın dedi. SS olduğunu filan düşünmüyorum dedi. Ben de attım hamdiye ayarlayacağım dediği ss'si. Hanımefendi dedi ki ben olduğum ne malum şirketteki tek stajyer ben değildim ki ayaklarına yattı. Sonra devamında onunla ilgili bir şey geçiyordu. O kısmı da attım ve dedim ki benim niyetim kimseyi ayırmak değil ama sen inanmadığın için atıyorum size mutluluklar dedim. bu sefer dedi ki:
Erkek arkadaşımın bende şifreleri var. SS atmanı istemedim ki senden niye attın, tatlı dileklerin için teşekkürler deyip engelledi arkadaşından da.
Ben kızın şoka girdiğini düşünüyorum. Elimde kanıt olmadığını düşünüyordu. İstemese atmazdım dayanamadım attım. Amacım kimseyi üzmek değildi ama kızın bana attığı tavırları görseniz isteyene konuşmaları ss de atarım ama şu an kötü hissediyorum. Sizce kız niye ilk ss falan olduğunu düşünmüyorum deyip sonra da gerçekleri görünce ss atmanı istemedim ki dedi. Ben şoka girdiğini düşünüyorum. Lütfen beni kötü biri gibi görmeyin. Çok sineye çektim ama ruh hastası, midesiz lafları canıma tak etti. Kıza da yalanlar söylemiş ki kız bana sürekli artistçe konuştu. Özet geçtim. Sizce yanlış mı yaptım? Bana midesiz demese atmazdım ama ne yapayım?

Bunlar bazı yerler.

Eklentiler

• 20190528_000344.jpg
    20190528_000344.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 820
  • 20190528_000456.jpg
    20190528_000456.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 796
  • 20190528_000423.jpg
    20190528_000423.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 760
  • 20190528_000626.jpg
    20190528_000626.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 737
Ya ben gerçekten anlamadım. Takipleşmediğiniz halde birbirinize giderli twit atıp sonra "Bana mı dedin sen?" minvalinde yazışıyor musunuz gerçekten?

Hey gidi... Stalk raconunu da bozdular.
Nerede eski stalkerler?
Anlamiyorum ben de midesiz diyor cevap verince ben hayirdir oluyorum

Yaşın küçük ve bu yüzden ani hareketler yapıyorsun. Senden 3 yaş büyüğüm ve 3 yıl bana şunu öğretti: Karşıdakini çıldırtmak istiyorsan sessiz kal

Eğer twit olaylarında en başta sessiz kalsaydın görmezden gelseydin ve kaale almasaydın emin ol o kız grubu çıldırır debelenir dururdu. Ne diye seviyelerine iniyorsun twitterdan laf sokmak falan. Salla gitsin. Ayrıca stalklama da sınavın var senin. Esas midesinizin kim olduğu belli boşver naparlarsa yapsınlar. Düşünsene karşıdakine laf sokup duruyorsun sataşmak istiyorsun karşıdaki tinlamiyor bile. İnsanı deli eder. Sana ne derlerse desinled. Sessiz kalmayı öğren. Sessizlik en büyük silahtır

Yaşın küçük ve bu yüzden ani hareketler yapıyorsun. Senden 3 yaş büyüğüm ve 3 yıl bana şunu öğretti: Karşıdakini çıldırtmak istiyorsan sessiz kal

Eğer twit olaylarında en başta sessiz kalsaydın görmezden gelseydin ve kaale almasaydın emin ol o kız grubu çıldırır debelenir dururdu. Ne diye seviyelerine iniyorsun twitterdan laf sokmak falan. Salla gitsin. Ayrıca stalklama da sınavın var senin. Esas midesinizin kim olduğu belli boşver naparlarsa yapsınlar. Sessiz kalmayı öğren. Sessizlik en büyük silahtır
Ben 5, 6 kez sustum surekli durduk yere yapinca dayanamadim. Benim hatam belki de ama surekli boyle yapmasini anlayamiyorum. Bu sefer kapandi. Ben hicbir sey yazmiyordum ki kiza. Haklisiniz valla iki saattir sinirden ve tuhafliktan kipkirmizi kaldim

Anlamiyorum ben de midesiz diyor cevap verince ben hayirdir oluyorum
Midesiz dediğinde isminizi yazmış mı mesela? Ya da sizi etiketlemiş mi? Yapmayın böyle kendinizi yıpratıp durursunuz. Eklentileri de okudum inanın sanki kızı ayrılığa ikna etmek için çabalıyorsunuz gibi duruyor.

Midesiz dediğinde isminizi yazmış mı mesela? Ya da sizi etiketlemiş mi? Yapmayın böyle kendinizi yıpratıp durursunuz. Eklentileri de okudum inanın sanki kızı ayrılığa ikna etmek için çabalıyorsunuz gibi duruyor.
Bana demiyorsa benim tweetimin altina yazmazdi herhalde. O zaman o da surekli beni mi stalkliyor? Ben kiza direkt demedim bir sey

iyi de bakmazsan görmezsın .bana sallayıp duruyor dıyorsun da..bakma sende..

ne garip işler..
kız seni cıldırtıtıp küçük düşürmeyi basarmış..

ders olur belki sana.
Ben kucuk dustugumu dusunmuyorum. Bence kendisi biraz komik duruma dustu. Arkamdan ruh hastasi diyordu tanimadan. Sevgilisine guvenip niye ahkam kesiyor?

Ablacigim haklisiniz ama kiz surekli bana gondermeli seyler atiyordu en son dayanamadim ben gidip hicbir sey demedim kiz surekli ruh hastasi, midesiz deyince

Cidden bu saatdan sonra engelle her yerden ve stalklamayi birak. Zaten muhatap olunacak kişi o değil ki. Bakalim exs düdüğü hakkında neler atıp durdu. Sen hiç yüz verme bunlara

Back