- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Okdum canım Allahım kabul etsin kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım bilmiyordum öğrenmiş oldum sayendeCanım ayetler okunamıyor ama fatihanin öyle bir özelliği var dua olarak oku
Okudum canımm Allah kabul etsinVakti olan gece okuma yapanlar için
Dua sırası Goldenpanthera da. Duası: Allah'ım Sen rızkı diledigine verirsin; Sen sonsuz hazinelerin tek sahibisin. Lütfen bana 019 yılında öğretmen olarak atanmayı, abime de sebat göstereceği bir işe girmeyi nasip et amin
M mely15 739
Goldenpanthera 745
-Adel- 739
ferdaw 739
F FairyTale89 739
ftemiz 739
Sealand 739
A arkadasimes 739
K KurkmantoluS 739
Allah kabul etsin inşallah
Ben sayıyı 793 okumuşum 793 okudum Allah kabul etsin inşallahVakti olan gece okuma yapanlar için
Dua sırası Goldenpanthera da. Duası: Allah'ım Sen rızkı diledigine verirsin; Sen sonsuz hazinelerin tek sahibisin. Lütfen bana 019 yılında öğretmen olarak atanmayı, abime de sebat göstereceği bir işe girmeyi nasip et amin
M mely15 739
Goldenpanthera 745
-Adel- 739
ferdaw 739
F FairyTale89 739
ftemiz 739
Sealand 739
A arkadasimes 739
K KurkmantoluS 739
Allah kabul etsin inşallah
Rica ederim canımTeşekkürler canım bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende ♥
okudum.
Canım bir üst mesajda yazdım ya okudum niye?Canım ferdaw okumamış henüz
Aynı anda yazmışız görünce sildim canımCanım bir üst mesajda yazdım ya okudum niye?
Okudum demiş üstteCanım ferdaw okumamış henüz
Aynı anda yazmışız görünce sildim canım
Görmemiştim onun mesajını ve düzelttimOkudum demiş üstte
200 okudum kalan 200
200 daha okudum200 okudum kalan 200
Evime bolluk bereket ve eşimin borçlarından bi nebze olsa kurtulmasını bizi feraha çıkar rabbim. Duama amin diyenlerinin dualarını da kabul gör rabbim ❤200 daha okudum
Benim duam tamamlandı, Rabbim inşallah şükrünü de beraber yapmayı nasip eder, ağzınıza yüreğinize sağlık
-Adel- duanı paylaşır mısın canım hemen başlayalım