- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Okudum canımmAynen canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canımmAynen canım
inşallah bitirebilirim.Okumayanlar
ferdaw 739
F FairyTale89 739
ftemiz 739
Sealand 739
Kahlofrida 739
Hanımlar bu gece bitirelim
261 fazla okudum üzerine tamamla. Bu gece bitsin canıminşallah bitirebilirim.
478 adet okuyup tamamladım. Goldenpanthera zahmet ettin canım, geç yatar tamamlardım. Hakkını helal et.261 fazla okudum üzerine tamamla. Bu gece bitsin canım
Helal olsun canım478 adet okuyup tamamladım. Goldenpanthera zahmet ettin canım, geç yatar tamamlardım. Hakkını helal et.
O zaman 300 u ben aldım 439 okuyacağım Sanırım yanlış anlamadiysam
Doğru canımO zaman 300 u ben aldım 439 okuyacağım Sanırım yanlış anlamadiysam
Doğru canım
Allah razı olsun bu gece okuyacagim insaalah
İnanmıyorum Fatiha sure olarak okuyordum ben her gün Akşam ile yatsı arası 41 tane okunması faziletli olduğunu öğrendiğimden beri inşallah günaha girmemişimdirOkunur canım esma ya esmalar okunur, fatiha da dua niyetine okunur sure olarak okunmazAllah kabul etsin
Canım ayetler okunamıyor ama fatihanin öyle bir özelliği var dua olarak okuİnanmıyorum Fatiha sure olarak okuyordum ben her gün Akşam ile yatsı arası 41 tane okunması faziletli olduğunu öğrendiğimden beri inşallah günaha girmemişimdir
Okudum Allah kabul etsin canım inşallahVakti olan gece okuma yapanlar için
Dua sırası Goldenpanthera da. Duası: Allah'ım Sen rızkı diledigine verirsin; Sen sonsuz hazinelerin tek sahibisin. Lütfen bana 019 yılında öğretmen olarak atanmayı, abime de sebat göstereceği bir işe girmeyi nasip et amin
M mely15 739
Goldenpanthera 745
-Adel- 739
ferdaw 739
F FairyTale89 739
ftemiz 739
Sealand 739
A arkadasimes 739
K KurkmantoluS 739
Allah kabul etsin inşallah
Amin canım benimOkudum Allah kabul etsin canım inşallah