- Konu Sahibi Goldenpanthera
Ben okudum kendi niyetime Rabbim kabul eylesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasi okuyozM mely15 in duası için okuyoruz
1. M mely15 745
2. Goldenpanthera 739
3. -Adel- 793
4. @ferdaw 793
5. @FairyTale89 793
6. @ftemiz 793
7. Sealand 793
8. @Kahlofrida 793
9. @ecesaygi 793
10. A arkadasimes 793
Arkadaşlar meltem duasını paylaşınca başlıyoruz, Allah kabul etsin ❤
Yok kuzum biri çıktı zaten yerine seni alırız hemen duasını ve 793 ya Bedi esmasini oku canımGoldenpanthera kuzuuu ekleme demiştim ama benide eklesene yaa ilk kişideymişiniz daha senin için sıkıntı olmaauacaksa başladık artık dersen de peki der kaçarım
Yine aynı canım meltemin duası sonra 793 ya BediNasi okuyoz
Okudum Allah kabul etsin dualarınızı inşallahYine aynı canım meltemin duası sonra 793 ya Bedi
Allah razı olsun cnm aminOkudum Allah kabul etsin dualarınızı inşallah
Canım bide sen hesaplasa da sayı fazla değil miAllah razı olsun cnm amin
Amin inşallah Canım Allah razı olsun sizlerin duasıyla güzel haberler vericem inşallahGoldenpanthera canım ben 500 adet okudum Meltem arkadaşımız için. Sayı fazla olduğu için tamamlamadım ordan düşersin. Diğer okunayanlarda varsa. Yine okumam gerekirse okurum. M mely15 canım Rabbim dualarını kabul etsin
Canım bide sen hesaplasa da sayı fazla değil mi
739 yazacağıma 793 yazmışım fazlaları ben alayım henüz tamamlamadım misafirler var diye432 tane fazla çıkıyor Goldenpanthera
Günlük canım daha okumadıysan 739 okuTeşekkür ederim kabul ettiğiniz icin ne zamana kadar okunuyor bir kişi sanirim 793 okunuyor
131 daha oku canım 54+54 fazla okunmuş. 500+108=608Goldenpanthera canım ben 500 adet okudum Meltem arkadaşımız için. Sayı fazla olduğu için tamamlamadım ordan düşersin. Diğer okunayanlarda varsa. Yine okumam gerekirse okurum. M mely15 canım Rabbim dualarını kabul etsin
739 yazacağıma 793 yazmışım fazlaları ben alayım henüz tamamlamadım misafirler var.
Aynen canımBen sadece 131 tane daha mı okuyayım yani canım