- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
- Konu Sahibi elfpeksimeti
-
kesinlikle var ama elinde test varsa her sabah tekrarla giderek koyulaşması lazım.. Hakkında hayırlısıMerhaba arkadaşlar ben ilk defa yaziyorum. İçimden bir ses test yap dedi ve silik bir çizgi gördüm. Acaba hamile olabilir miyim? Adete daha 6gün var. Bu arada testin markası laboquick
Bu sabahı zor ettim ,tekrar test yaptım ama bu şekilde çizgi çıkmadı yine bir çizgimsi birşey gördüm gibi ama dünkü gibi değildi . Galiba yanıldımkesinlikle var ama elinde test varsa her sabah tekrarla giderek koyulaşması lazım.. Hakkında hayırlısı
Atar mısın testinin resmini açık bir şekilde üzerinde bir oynama yapayım belki sen göremedin canımBu sabahı zor ettim ,tekrar test yaptım ama bu şekilde çizgi çıkmadı yine bir çizgimsi birşey gördüm gibi ama dünkü gibi değildi . Galiba yanıldım
Şimdi evde değilim ama akşam atayım sinir oldum valla ya sağ kasığımda da daha önce olmayan bir ağrı geliyor arada çok ümitlenmistimAtar mısın testinin resmini açık bir şekilde üzerinde bir oynama yapayım belki sen göremedin canım
Bir sonraki gün yapınca daha koyu çıkması gerekmez mi ben bir hevesle yaptım varsa kesin daha koyu olacak diye ama yıkıldım resmenAtar mısın testinin resmini açık bir şekilde üzerinde bir oynama yapayım belki sen göremedin canım
Canım iki günde koyulaşır belirgin bir şekilde 24 saatte değer katlıyor kendini hemen hemen aynı koyulukta çıkar ertesi gününe ama yarın ki testin nir tık daha belirgin çıkması lazım varsaBir sonraki gün yapınca daha koyu çıkması gerekmez mi ben bir hevesle yaptım varsa kesin daha koyu olacak diye ama yıkıldım resmen
Var canım hayırlı olsunKizlar benimde bat a 5 gün var, sizce sevinmeli miyim marka bebetime, ilk defa böyle bi sonucu gördüm 3 yıldır inşallah vardır dua edin. Yarın sabah tekrarlayacağımEki Görüntüle 2216578
Bende görüyorum canim ınsallah vardırMerhaba arkadaşlar ben ilk defa yaziyorum. İçimden bir ses test yap dedi ve silik bir çizgi gördüm. Acaba hamile olabilir miyim? Adete daha 6gün var. Bu arada testin markası laboquick
sıvıdandır falan bilemiyorum ama sen yine de çok kendini sıkmadan takip et. ama daha şimdiden böyle uykularını kaçırıyosa stres yapıyosan zaten olacağı varsa da olmaz..biraz rahat olmaya çalış ve düzenli takip et.. Herşey kısmet öncelikle bunu lütfen unutma.. allah'tan hayırlısını dile canımBu sabahı zor ettim ,tekrar test yaptım ama bu şekilde çizgi çıkmadı yine bir çizgimsi birşey gördüm gibi ama dünkü gibi değildi . Galiba yanıldım
%100 var kana git beta hcg baktır canımBende görüyorum canim ınsallah vardır
Konu sahibine demiştim aynen inşallah ikimizinde vardır canımmm, ınsallah hayırlısıher şeyin insallah%100 var kana git beta hcg baktır canım
Aminn canımKonu sahibine demiştim aynen inşallah ikimizinde vardır canımmm, ınsallah hayırlısıher şeyin insallah
Aynısını bende yaşadım evlendiğim zaman esim istiyordu ben istemiyorum vs vs 3 ay sonra bende istemeye başladım dedim olmayinca Allah böyle cezalandirir iste. Insallah vardir tatlım haberleselim burdan insallah bizim cok oldu siz ne zamandir istiyorsunuzAy ben Varya hiç çocuk istemezdim eşim de ben de ama bu sene bir istek geldi şimdide Allah alın size vermiyorum uğraşıp durun diyor herhalde . O yüzden panik yaptım
Benimde ilk hamileliğimde bu şekilde çıkmıştı. Bu sonucu görünce O gün kan testi yaptırmıştım Beta HCG değerim 250 lerdeydi. Hayırlı olsunKizlar benimde bat a 5 gün var, sizce sevinmeli miyim marka bebetime, ilk defa böyle bi sonucu gördüm 3 yıldır inşallah vardır dua edin. Yarın sabah tekrarlayacağımEki Görüntüle 2216578
Biz 4,5ay oldu ama bu ay ovulasyon testi denedim diğer aylar yanlış hesap yaptım gibiAynısını bende yaşadım evlendiğim zaman esim istiyordu ben istemiyorum vs vs 3 ay sonra bende istemeye başladım dedim olmayinca Allah böyle cezalandirir iste. Insallah vardir tatlım haberleselim burdan insallah bizim cok oldu siz ne zamandir istiyorsunuz
Ay canim inşallah insallah, peki bata kaç gün vardı sizinBenimde ilk hamileliğimde bu şekilde çıkmıştı. Bu sonucu görünce O gün kan testi yaptırmıştım Beta HCG değerim 250 lerdeydi. Hayırlı olsun
iki testte aynı markamı referans değerleri değişiyor canım kimi test 10 u bile algılarken kimisi 50 ve üstünü algılıyor bu da önemliBu sabahı zor ettim ,tekrar test yaptım ama bu şekilde çizgi çıkmadı yine bir çizgimsi birşey gördüm gibi ama dünkü gibi değildi . Galiba yanıldım
Evet ikisi de laboquick markaiki testte aynı markamı referans değerleri değişiyor canım kimi test 10 u bile algılarken kimisi 50 ve üstünü algılıyor bu da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?