- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
- Konu Sahibi elfpeksimeti
-
bat geçtimi ya da kaç gün var gecikmeniz varsa kan verin bence testler uğraşmayın hiç hem kafanız rahatlarEvet ikisi de laboquick marka
Benim daha 5gün varbat geçtimi ya da kaç gün var gecikmeniz varsa kan verin bence testler uğraşmayın hiç hem kafanız rahatlar
1 veya 2 gün vardı yanlış hatırlamıyorsamAy canim inşallah insallah, peki bata kaç gün vardı sizin
Evet hamiilesinKizlar benimde bat a 5 gün var, sizce sevinmeli miyim marka bebetime, ilk defa böyle bi sonucu gördüm 3 yıldır inşallah vardır dua edin. Yarın sabah tekrarlayacağımEki Görüntüle 2216578
Bak bunları çekebildim. Buharlaşma çizgisi gibi ya var yok arası kör olacam bakarkenAtar mısın testinin resmini açık bir şekilde üzerinde bir oynama yapayım belki sen göremedin canım
Canim en alttaki fotoda belli oluyor içini ferah tut ınsallah tutunmuştur bebişin sana. Adet sancısı gelip gidiyor mu bende kasık ağrısı oluyor biraz korkuyorum yaaBak bunları çekebildim. Buharlaşma çizgisi gibi ya var yok arası kör olacam bakarken
Seninki kesinleşmiş ne güzel ya benimki ilk 5dakikada çıkmıyor sonradan çıktı ama şimdi de biraz silik duruyor ne bileyim dün daha belirgindi. Sanki buharlaşma çizgisi gibi gelmeye basladiCanim en alttaki fotoda belli oluyor içini ferah tut ınsallah tutunmuştur bebişin sana. Adet sancısı gelip gidiyor mu bende kasık ağrısı oluyor biraz korkuyorum yaa
Canim buharlaşma cizgisi bembeyaz oluyor seninki pembemsi vardir insallah ayni topiklerde hamilelik geciririz dua edip Allaha biraklimSeninki kesinleşmiş ne güzel ya benimki ilk 5dakikada çıkmıyor sonradan çıktı ama şimdi de biraz silik duruyor ne bileyim dün daha belirgindi. Sanki buharlaşma çizgisi gibi gelmeye basladi
Bu da aynı testin şimdiki görüntüsü şuan daha kalın çizgi ve daha belirginCanim buharlaşma cizgisi bembeyaz oluyor seninki pembemsi vardir insallah ayni topiklerde hamilelik geciririz dua edip Allaha biraklim
Canım ınsallah 2019 Eylül annelerindeyizBu da aynı testin şimdiki görüntüsü şuan daha kalın çizgi ve daha belirgin
İnşallah 1 gün sonra yapacağım, bir de grip gibi bişey oldum o yüzden sürekli su içiyorum akşamları. O yüzden sabah yapmıyim diyorum çünkü idrar normalde olduğundan daha sıvı oluyorCanım ınsallah 2019 Eylül annelerindeyizvar bence yarin sabah yapacak mısın tekrar
Kesinlikle canin haklısın, ben bugün ilk yaptığım için yarında yapacağım. Bende grip bogaz ağrısı var 3 gündür normalde ilaç içmezdim şüpheli olduğum için önceki gün gene olmamıştır gibisine 1 tane soğuk algınlığı ilacı attım. Umarım zarari olmaz. Bu arada ben yarinda pozitif çıkarsa kan vermeye giderim ona göre de folik asit almaya başlarım aylardir içmiyordum başlamak lazim eger kesin varsaİnşallah 1 gün sonra yapacağım, bir de grip gibi bişey oldum o yüzden sürekli su içiyorum akşamları. O yüzden sabah yapmıyim diyorum çünkü idrar normalde olduğundan daha sıvı oluyor
Ben de içiyordum ama iç iç çocuk olmadı dedim bıraktım zaten kendimi grip nezle ne haltsa kurtaramıyorum. Ateş uçuk hepsi birden üzerimde . Benim daha adete yarından itibaren4 gün var o yüzden beklemek daha garanti geldi. Moralim bozulmasın diye beklemek istiyorumKesinlikle canin haklısın, ben bugün ilk yaptığım için yarında yapacağım. Bende grip bogaz ağrısı var 3 gündür normalde ilaç içmezdim şüpheli olduğum için önceki gün gene olmamıştır gibisine 1 tane soğuk algınlığı ilacı attım. Umarım zarari olmaz. Bu arada ben yarinda pozitif çıkarsa kan vermeye giderim ona göre de folik asit almaya başlarım aylardir içmiyordum başlamak lazim eger kesin varsa
Bar canım bu testte göre benim değerim 0.334 çıktıBak bunları çekebildim. Buharlaşma çizgisi gibi ya var yok arası kör olacam bakarken
Benimde böyle çıkmıştı bu gebeliğimde 8aylık hamileyim hayırlı olsun sizedeEki Görüntüle 2216880
Buda bu sabahki kızlar, saglik ocağına gidip kan verdim yarın çıkacakmış dua edin bana nolur
Çok teşekkür ederim ınsallah kesin vardir :) sizinde hayırlı olsun Allah kolay kurtarsin insallahBenimde böyle çıkmıştı bu gebeliğimde 8aylık hamileyim hayırlı olsun sizede
Ben de dayanamadım bugün yine test yaptım koyulaşma ya başladı iyiceÇok teşekkür ederim ınsallah kesin vardir :) sizinde hayırlı olsun Allah kolay kurtarsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?