- 26 Nisan 2014
- 729
- 1.926
- 113
- Konu Sahibi elfpeksimeti
-
Var gibi canım
Adet zamanında yine yaparsın
Ay tek ben görmüyorum çizgiyi çok mutlu oldum inşallah vardırEvet canım var gibi gözüküyor inşallah vardır hayırlısı olsun
Tebrikler canım adetin gecikince tekrar yap test sonra da kan testi. Darısı başımaAy tek ben görmüyorum çizgiyi çok mutlu oldum inşallah vardır
Çok teşekkür ederimkesinlikle var canm tebrikler ♡
Amin inşallah kesinlik kazanır da rahatlarım darısı tüm isteyenlereTebrikler canım adetin gecikince tekrar yap test sonra da kan testi. Darısı başıma
Tebrik ederim var canım benimde 6 gün kaldı buhün test yaptım ve böyle çıktı ama seninki bariz burdayım diyor hayırlısı olsun inşallah sağsağlim kucağına da alırsın benimki umutsuz vakaMerhaba arkadaşlar ben ilk defa yaziyorum. İçimden bir ses test yap dedi ve silik bir çizgi gördüm. Acaba hamile olabilir miyim? Adete daha 6gün var. Bu arada testin markası laboquick
seninki de belki geç döllenmedir canım.. Allahtan umut kesilmez ben oğlumda 10 gün gecikmişti öyle öğrenmiştim..Tebrik ederim var canım benimde 6 gün kaldı buhün test yaptım ve böyle çıktı ama seninki bariz burdayım diyor hayırlısı olsun inşallah sağsağlim kucağına da alırsın benimki umutsuz vaka
Gerçekten var mı kuzum ya ben hayal görmüyorum dimiseninki de belki geç döllenmedir canım.. Allahtan umut kesilmez ben oğlumda 10 gün gecikmişti öyle öğrenmiştim..
canm üzülme de şuan çizgi yok gibi ben göremedim.. ama adetine 1 gün kala bidaha yap inşallah vardır.. yani umudunu yitirme..Gerçekten var mı kuzum ya ben hayal görmüyorum dimi
Teşekkür ederim yorum için canımcanm üzülme de şuan çizgi yok gibi ben göremedim.. ama adetine 1 gün kala bidaha yap inşallah vardır.. yani umudunu yitirme..
Tebrik ederim var canım benimde 6 gün kaldı buhün test yaptım ve böyle çıktı ama seninki bariz burdayım diyor hayırlısı olsun inşallah sağsağlim kucağına da alırsın benimki umutsuz vaka
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bende gördümmMerhaba arkadaşlar ben ilk defa yaziyorum. İçimden bir ses test yap dedi ve silik bir çizgi gördüm. Acaba hamile olabilir miyim? Adete daha 6gün var. Bu arada testin markası laboquick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?