• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6gün kala silik çizgi

Atar mısın testinin resmini açık bir şekilde üzerinde bir oynama yapayım belki sen göremedin canım
Bak bunları çekebildim. Buharlaşma çizgisi gibi ya var yok arası kör olacam bakarken

Eklentiler

• IMG_20181218_183433.jpg
    IMG_20181218_183433.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_20181218_183259.jpg
    IMG_20181218_183259.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20181218_183132.jpg
    IMG_20181218_183132.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20181218_183018.jpg
    IMG_20181218_183018.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 157
Bak bunları çekebildim. Buharlaşma çizgisi gibi ya var yok arası kör olacam bakarken
Canim en alttaki fotoda belli oluyor içini ferah tut ınsallah tutunmuştur bebişin sana. Adet sancısı gelip gidiyor mu bende kasık ağrısı oluyor biraz korkuyorum yaa :olamaz:

Canim en alttaki fotoda belli oluyor içini ferah tut ınsallah tutunmuştur bebişin sana. Adet sancısı gelip gidiyor mu bende kasık ağrısı oluyor biraz korkuyorum yaa :olamaz:
Seninki kesinleşmiş ne güzel ya benimki ilk 5dakikada çıkmıyor sonradan çıktı ama şimdi de biraz silik duruyor ne bileyim dün daha belirgindi. Sanki buharlaşma çizgisi gibi gelmeye basladi

Seninki kesinleşmiş ne güzel ya benimki ilk 5dakikada çıkmıyor sonradan çıktı ama şimdi de biraz silik duruyor ne bileyim dün daha belirgindi. Sanki buharlaşma çizgisi gibi gelmeye basladi
Canim buharlaşma cizgisi bembeyaz oluyor seninki pembemsi vardir insallah ayni topiklerde hamilelik geciririz dua edip Allaha biraklim

Canim buharlaşma cizgisi bembeyaz oluyor seninki pembemsi vardir insallah ayni topiklerde hamilelik geciririz dua edip Allaha biraklim
Bu da aynı testin şimdiki görüntüsü şuan daha kalın çizgi ve daha belirgin

Eklentiler

• IMG_20181218_215352.jpg
    IMG_20181218_215352.jpg
    168,5 KB · Görüntüleme: 155
İnşallah 1 gün sonra yapacağım, bir de grip gibi bişey oldum o yüzden sürekli su içiyorum akşamları. O yüzden sabah yapmıyim diyorum çünkü idrar normalde olduğundan daha sıvı oluyor
Kesinlikle canin haklısın, ben bugün ilk yaptığım için yarında yapacağım. Bende grip bogaz ağrısı var 3 gündür normalde ilaç içmezdim şüpheli olduğum için önceki gün gene olmamıştır gibisine 1 tane soğuk algınlığı ilacı attım. Umarım zarari olmaz. Bu arada ben yarinda pozitif çıkarsa kan vermeye giderim ona göre de folik asit almaya başlarım aylardir içmiyordum başlamak lazim eger kesin varsa

Kesinlikle canin haklısın, ben bugün ilk yaptığım için yarında yapacağım. Bende grip bogaz ağrısı var 3 gündür normalde ilaç içmezdim şüpheli olduğum için önceki gün gene olmamıştır gibisine 1 tane soğuk algınlığı ilacı attım. Umarım zarari olmaz. Bu arada ben yarinda pozitif çıkarsa kan vermeye giderim ona göre de folik asit almaya başlarım aylardir içmiyordum başlamak lazim eger kesin varsa
Ben de içiyordum ama iç iç çocuk olmadı dedim bıraktım zaten kendimi grip nezle ne haltsa kurtaramıyorum. Ateş uçuk hepsi birden üzerimde . Benim daha adete yarından itibaren4 gün var o yüzden beklemek daha garanti geldi. Moralim bozulmasın diye beklemek istiyorum

IMG-20181219-WA0001.jpeg
Buda bu sabahki kızlar, saglik ocağına gidip kan verdim yarın çıkacakmış dua edin bana nolur

Back