• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6ay önce kanal tedavisi yaptırdım ama...

fantasy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
671
2
26
İstanbul
6 Ay önce kanal tedavisi yaptırdım ama dişime dokundugumda hafif agrıo yemeklerı çignerkende agrıyor cok olmasada benı rahatsız ettıgı ıcın yemek yıyemıyorum sızce bu durumda ne yapmalıyım?çektirmek mi çözüm cok korkuyorum.

Tekrar bir diş hekimine gidin mutlaka. büyük ihitmalle apse yapmış olabilir. bir lezyon varsa eğer röntgenle bakılınca mutlaka görülür. çekime gerek olmayabilir tekrar bir kanal tedavisi yenilemeyle düzelebilir. ama durum daha kötüyse çekim gerekebilir. tabi ki bunu doktor karar verecektir. Durum daha kötüleşmeden mutlaka gidin derim

6 Ay önce kanal tedavisi yaptırdım ama dişime dokundugumda hafif agrıo yemeklerı çignerkende agrıyor cok olmasada benı rahatsız ettıgı ıcın yemek yıyemıyorum sızce bu durumda ne yapmalıyım?çektirmek mi çözüm cok korkuyorum.

yemek yiyemediğiniz bir dişi ağızda tutmanızın size bir faydası yok.çok fazla vakit kaybetmeyin derim

Back